Zilvervisjes bestrijden

Effectief en snel zilvervisjes bestrijden!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van zilvervisjes bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele zilvervisjesbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Afspraak maken

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

 Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

U ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Wil je zelf zilvervisjes bestrijden?

Wanneer je zilvervisjes thuis aantreft, zijn ze meestal te vinden bij etenswaren of verschillende voorwerpen. Ook kunnen ze terugkomen in boeken, bekers, kasten, dozen of zelf een pak meel. Zilvervisjes kunnen zich snel en soepel voortbewegen en zijn lichtschuw. Dat is bijvoorbeeld al te merken wanneer ze snel weg proberen te komen zodra je het licht aanzet.

Zilvervisjes zijn grijsachtig van kleur en kunnen ongeveer 10 millimeter lang zijn. Daarom kan het lastig zijn om zilvervisjes zelf te bestrijden. We raden je aan om op zijn minst vrijblijvend advies in te winnen van een gespecialiseerde ongediertebestrijder.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van zilvervisjes bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
zilvervisjes-bestrijden
zilvervisjes

Waarom zilvervisjes voorkomen?

Zilvervisjes geven ten eerste een onhygiënisch beeld van je omgeving. Omdat ze zich overal kunnen positioneren, hetzij in eten of keukengerei, kunnen ze relatief snel het voedsel bederven. Zilvervisjes hebben namelijk dikwijls bacteriën of schimmels aan hun poten. Als ze bijvoorbeeld ook in boeken gaan nestelen, kunnen ze de lijm ervan opeten, waardoor het boek uit elkaar kan vallen.

Maar zilvervisjes kunnen ook in kleding voedsel herkennen, waardoor je favoriete kledingstuk beschadigd kan raken. De aanwezigheid van zilvervisjes kunnen na verloop van tijd voor een plaag zorgen. Daarom is het verstandig om zilvervisjes te voorkomen!

 • Professionele zilvervisjesbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
 • Spoeddienst 24/7

Zilvervisjes herkennen

Zilvervisjes komen vaak voor in huizen en bedrijven. Ze zijn goed bestand tegen wisselende weersomstandigheden of leefomgevingen. Zo kan je zilvervisjes zowel in warme en koude plekken tegenkomen. Vooral op plekken waar een hoge luchtvochtigheid heerst, zijn bijzonder aantrekkelijk voor zilvervisjes. Voorbeelden van dergelijke plekken zijn je kelder, schuur, badkamer, keuken of zolder. Vaak maakt het niet uit of het gebouw van je huis of bedrijf nieuw of oud is. Het gaat om de luchtvochtigheid van het hout immers altijd. Bij vochtig hout is er voedsel voor zilvervisjes te vinden waardoor er al gauw meerdere zilvervisjes op die plek kunnen voorkomen. Een veel voorkomende en favoriete plek van zilvervisjes is ook wel daarom een boekenkast. Er is hout en vooral luchtvochtige hout in overvloed!

Zilvervisjes zijn gemiddeld ongeveer 10 millimeter lang en zijn grijskleurig qua uiterlijk. Ze komen het liefst op plekken waar het donker en vochtig is. Omdat zilvervisjes lichtschuw zijn van nature, zullen ze daarom heel vaak voorkomen op plekken waar je niet vaak het licht laat schijnen. Denk maar aan je boekenkast, onder je houten vloer of achter de plinten op de vloer. Ze zijn verder vrij snel voor zo een klein beest en ook nog vrij soepel, waardoor het soms een uitdaging kan zijn om ze te vangen, los van dat de meeste mensen het enge insecten vinden.

Zilvervisjes zelf bestrijden?

Zilvervisjes kunnen dus overal voorkomen. Ongeacht of het nieuwe of oude woningen of gebouwen zijn. Omdat ze zo klein zijn en zich goed kunnen schuilhouden, is het een onderschatting van velen om zilvervisjes zelf te bestrijden. Wat het lastig maakt is dat zilvervisjes nooit op plekken komen waar jij dagelijks een kijkje neemt. Daar komt immers licht bij aan te pas en zilvervisjes verafschuwen licht. En jij zult vooral niet stil staan bij alle gaten, scheuren of kieren in huis regelmatig. Maar dat zijn juist de plekken waar de insecten graag komen om zich te vermenigvuldigen. Daarom is altijd de meest effectieve maatregel om zilvervisjes zelf te bestrijden het simpelweg inschakelen van een professionele zilvervisjesbestrijder. Daar zet je al de goede stap mee. Want hoe je het ook went of keert, jij kan nooit over de juist kennis, kunde en vooral bestrijdingsmiddelen beschikken die een professionele zilverjesbestrijder wel heeft. Zo kan je een zilvervisjesplaag het meest effectief bestrijden!

Gooi vrijliggend voedsel weg!

Zilvervisjes vreten graag aan suikers (en dus koolhydraten). Als jij bijvoorbeeld een schaal met gesneden fruit op tafel laat, dan zullen de zilvervisjes daar graag van willen profiteren in de nacht. Verpakkingen die zijn geopend zullen verder ook een open doelwit zijn voor zilvervisjes om voedsel uit te vreten. Sluit daarom verpakkingen of vrij liggend voedsel goed af, zodat er zowel geen zilvervisjes als overige ongedierte erop afkomen.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk materiaal

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam materiaalgebruik

De materialen die wij gebruiken zijn van hoogstaande kwaliteit, waardoor je met minder herhalende behandelingen goedkoper uitkomt.

deskundig-advies

Deskundig advies

Omdat veel bestrijdingsmiddelen slecht voor je gezondheid kunnen zijn, kunnen wij je hierin van deskundig advies voorzien.

echo-friendly-icon

Voorkomen is beter dan genezen!

Snel signaleren waar er ongedierte aan het nestelen is, bijvoorbeeld bij de dragende balken in je houten vloer. Dit voorkomen is veel goedkoper dan te laat ingrijpen!

Ongediertebestrijding in Rotterdam

Onze bestrijders zijn professionals in hun vak en kunnen je helpen met een oplossing op maat, die past bij ieder budget. Wil je advies of wil je dat wij met je meedenken? Als Ongediertebestrijder Rotterdam staan we graag voor je klaar!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor het zilvervisjes bestrijden?

Voor zilvervisjes bestrijden bij spoed komen wij vlug op locatie. Onze spoeddienst is altijd klaar voor zilvervisjesbestrijding!

Wat zijn de kosten voor zilvervisjes bestrijden?

Van te voren kunnen we geen prijsopgave geven zonder dat wij de zilvervisjessituatie hebben gezien. Onze zilvervisjesbestrijder moet eerst langskomen om het zilvervisjesprobleem te bekijken.

Hoe weet ik wat voor zilvervisjes ik in huis heb?

Als u niet zeker weet met wat welke zilvervisjes u te maken heeft, maak dan een video van de zilvervisjes en stuur de video naar ons via de mail. Onze zilvervisjesspecialist zal haarfijn uitleggen aan u met welke zilvervisjes u te maken heeft!

Hoe gaat Ongediertebestrijder Rotterdam te werk bij zilvervisjes bestrijden?

Onze zilvervisjesbstrijders werken systematisch. Eerst kijken ze naar de soort van de zilvervisjes, waar de zilvervisjes zijn, en hoelang de zilvervisjes er al zijn ongeveer. Vervolgens maken ze gebruik van speciale materialen om de zilvervisjes bij de bron te achterhalen en zorgen ze voor de beste oplossing voor u!

Geven jullie ook garantie voor zilvervisjes bestrijden?

Wij gaan altijd serieus te werk en pakken het zilvervisjesprobleem professioneel aan. De kans dat het zilvervisjesprobleem terugkomt is dan laag. Helaas kan niemand dit altijd met 100% garanderen. Daarom raden wij u aan om ook na de zilvervisjesbestrijding een controle te doen periodiek. Zo weet u zeker dat u verlost bent van de zilvervisjes.

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens het zilvervisjes bestrijden?

Het komt voor dat zilvervisjes al gezorgd hebben voor schade in huis. De kans is dan klein dat uw verzekeringspolis dit dekt. Mocht het gebeuren dat onze zilvervisjesbestrijding gaat leiden tot schade, dan geven wij dit tijdig aan bij u. De schade die mogelijk zal onstaan wordt in de meeste gevallen door ons vergoed. Gelukkig komt het zo goed als nooit voor dat wij schade achterlatne en dus hoeft u zich geen zorgen te maken!

Hoe vaak moeten jullie langskomen voor zilvervisjes bestrijden?

Heeft u ons ingeschakeld voor zilvervisjes bestrijden? Wij zullen u z.s.m. verhelpen van het zilvervisjesprobleem. Aanvankelijk zullen wij u aangeven wat de werkduur zal zijn om u te verhelpen van de zilvervisjes.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Rate this page
Call Now Button