Zakelijke klanten

Ongediertebestrijding voor bedrijven.

Ongediertebestrijding voor bedrijven

Alle soorten bedrijven, organisaties en instellingen

Ongediertebestrijder Rotterdam is een ongediertebestrijdingsbedrijf die ook zakelijke klanten verlost van alle soorten plaagdieren. Wij kunnen grote en kleine bedrijven helpen met het verdelgen en preventie van plaagdieren. Afhankelijk van de situatie en jouw wensen kunnen wij wekelijks, om de twee weken of iedere maand langskomen voor inspectie en bestrijding.

 • Voor al uw ongedierte
 • Professionele ongediertebestrijders
 • Spoeddienst 24/7

Vermijd risico’s die ongedierte met zich mee kunnen brengen en zorg voor periodieke inspecties en verdelging waar en wanneer nodig. Schakel een professionele ongediertebestrijder in voor een professionele aanpak. Stel het niet uit en bescherm jouw goederen, investering en reputatie!

 

kantoor-icon

Kantoorgebouwen

ziekenhuizen-icon

Ziekenhuizen en gezondheidscentra

restaurants-icon

Horeca

kantoor-icon

Supermarkten en winkels

onroerend-goed-icon

Vastgoed

industrieën-icon

Industrieterreinen

gemeente-icon

Gemeentelijke gebouwen

school-icon

Schoolgebouwen en opleidingscentra

supermarkten-icon

Winkelcentra

ongediertebestrijding-bedrijven

Bedrijfsinspectie aanvragen

 • Ongedierte bestrijden op maat
 • Effectieve oplossing
 • Ongedierte voorkomen
 • Laagste tarieven
 • Gratis advies
 • Geen voorrijkosten
zakelijke-klanten-1

Samenwerking met professionele dak-reinigingsdiensten

In samenwerking met Dakdekker van Leeuwen voor het bestrijden van wespennesten onder dakpannen.

Ongedierte bestrijden op maat

Wij doen er alles aan om jouw onderneming te beschermen tegen ongedierte binnen in jouw bedrijf of organisatie. Omdat elk bedrijf, ongedierte en de situatie anders is, is onze aanpak van het probleem ook altijd uniek. Wij pakken het probleem aan met een structuur dat voor jouw bedrijf op maat wordt gemaakt. Wij werken met veilige bestrijdingsmiddelen. Zo blijft jouw bedrijf en je werknemers goed beschermd zonder gezondheidsrisico’s.

 • Expert op het gebied van élk type ongedierte
 • Snel op locatie
 • Pinnen of contant betalen

Onze duurzame aanpak met behulp van de nieuwste technologische apparatuur zorgt voor een langdurige bescherming. Bovendien krijg je van ons ook altijd advies op maat, zodat jouw bedrijf volledig beschermd blijft.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk materiaal

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam materiaalgebruik

De materialen die wij gebruiken zijn van hoogstaande kwaliteit, waardoor je met minder herhalende behandelingen goedkoper uitkomt.

deskundig-advies

Deskundig advies

Omdat veel bestrijdingsmiddelen slecht voor je gezondheid kunnen zijn, kunnen wij je hierin van deskundig advies voorzien.

echo-friendly-icon

Voorkomen is beter dan genezen!

Snel signaleren waar er ongedierte aan het nestelen is, bijvoorbeeld bij de dragende balken in je houten vloer. Dit voorkomen is veel goedkoper dan te laat ingrijpen!

Ongediertebestrijding in Rotterdam

Onze bestrijders zijn professionals in hun vak en kunnen je helpen met een oplossing op maat, die past bij ieder budget. Wil je advies of wil je dat wij met je meedenken? Als Ongediertebestrijder Rotterdam staan we graag voor je klaar!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen?

Wil je met spoed een ongediertebestrijder inschakelen? Je kunt ons 24/7 bereiken! Wij zullen in een korte tijd arriveren.

Wat zijn de kosten?
Bij diensten als ongediertebestrijding is het ingewikkeld om op voorhand kosten aan te geven. Wij kunnen een transparante kostenberekening voor je opstellen na een inspectie. Voor zakelijke klanten komen wij langs voor een gratis bedrijfsinspectie.
Hoe gaat Ongediertebestrijder Rotterdam te werk?

Ongediertebestrijding Rotterdam gaat systematisch aan de slag. Wij zullen eerst kijken van welke soort ongedierte je last hebt. Vervolgens inspecteren we waar deze zich bevinden en voor hoelang. Dankzij onze speciale hulpmiddelen kunnen wij ongedierte gemakkelijk opsporen. Met onze kennis en ervaring zullen wij een gepaste oplossing vinden en dit direct bij de bron uitvoeren.

Geven jullie ook garantie?

Onze aanpak is deskundig en doelgericht. Hierdoor is de kans op herhaling geminimaliseerd. Echter, is het garanderen dat het probleem volkomen is verholpen niet mogelijk. Wij adviseren om een tijdje na de bestrijding ons te contacteren voor een controle ter preventie. Zo kun je er zeker van zijn dat je geen last meer hebt van ongedierte.

Hoe vaak moeten jullie langskomen om het probleem op te lossen?

Maak je gebruik van onze diensten om ongedierte te bestrijden? Wij gaan deskundig te werk om het probleem in één keer op te lossen. Wij geven vooraf aan wat de behandelduur van het proces zal zijn.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (44 stemmen)
Call Now Button