Wespennest verwijderen

Een wespennest verwijderen klinkt doorgaans simpel, maar is het absoluut niet!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van een wespennest verwijderen
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele wespenbestrijders
 • Klant = koning!
 • Voor al uw ongedierte
google-reviews

Afspraak maken

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

 Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

U ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Waarom moet je een wespennest verwijderen of bestrijden?

Ten eerste is een wespennest verwijderen of bestrijden niet een te onderschatten taak. Daarom willen we duidelijk maken om een actief wespennest nooit zelf te verwijderen of bestrijden. Het nest moet eerst je bestrijden of laten bestrijden. En daarna kunnen er stappen worden ondernomen om het nest te verwijderen. 

Nadat de bestrijding van het wespennest gedaan is, kan je kiezen om het wespennest te laten zitten of verwijderen. Het kan voorkomen dat er een (beginnend) wespennest in de spouwmuur, onder de dakpannen of grond zit. Als je er op dat moment nog geen last van hebt, dan hoef je het nog niet per sé te verwijderen. Wespen zullen hun nesten nooit hergebruiken, dus voor het volgend wespenseizoen is er geen gevaar. Tenminste, niet op dezelfde pek of in hetzelfde nest.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van wespenbestrijding
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
wespennest-2
wespen-1

Wespennest zelf verwijderen of hulp van een deskundige?

Als je weet dat een wespennest niet actief is, kan je het wespennest zelf verwijderen of weghalen. Als je het een gedoe vind of als je het nest op een lastige plek vind zitten waar je niet bij kunt komen, raden we je aan om een deskundige in te schakelen. Bel daarom de ongediertebestrijder die actief is bij jou in de regio. 

 • Professionele wespenbestrijders
 • Klant = koning!
 • Voor al uw ongedierte
 • Spoeddienst 24/7

Wil je weten hoe je een wespennest verwijderen kan?

Als je wilt weten hoe je een wespennest verwijderen kan, raden we je aan om dat simpelweg over te laten aan professionals. Het kan namelijk gevaarlijk en onveilig zijn om dit zelf te doen. Wij spreken uit ervaring omdat we dagelijk gebeld worden door klanten die met hetzelfde probleem opgescheept zitten. Jou rest dus op om contact op te nemen met één van onze specialisten, zodat je volledig wordt ontzorgd! Wij gaan altijd milieuvriendelijk en duurzaam te werk, en streven ernaar om jou helemaal te ontzorgen. Maar, er zijn ook situaties gelukkig waarbij je het ook zelf kunt doen. Deze leggen we je graag uit hieronder.

Kan je een wespennest zelf verwijderen?

Als je een nest ergens ziet hangen, bijvoorbeeld aan de muur of plafond, dan kan je die gerust zelf verwijderen. Wel is de voorwaarde dat er dan geen wespen actief zijn. De wespen kunnen agressief reageren en beginnen met steken. Vooral wanneer je dat doet in de buurt van anderen of kinderen kan dit zeer ongewenste situaties met zich meebrengen? Wanneer je weet dat een wespennest in een holle ruimte staat of ergens staat waar je niet makkelijk of comfortabel bij kan, dan raden we het met klem aan om ervaren wespenbestrijders in te huren, want de consequenties kunnen gevaarlijk zijn!

Wespennest verwijderen in huis?

Als je regelmatig wespen in huis aantreft, dan is de kans vrij aanwezig dat ze in huis een nest hebben gebouwd. Het kan zijn dat je ze dan rond ziet kruipen of rond ziet vliegen om de haverklap. Ze kunnen meestal dan nestelen in een holle muur, onder de dakpannen van je dak, in je schuur, kelder et cetera. Een wespennest in huis verwijderen terwijl er nog wespen in en rondom actief zijn kan serieus levensgevaarlijk zijn. Je medebewoners of naasten kunnen daar vervelend gedupeerd door raken. Doe het pas zelf wanneer je zeker weet dat er geen wespen meer actief zijn. En laat het anders over aan professionele wespennestbestrijders! 

Wespennest verwijderen uit de tuin?

De wespen die bepalen waar een wespennest gebouwd moet worden is bijna altijd de wespenkoningin. Die bepaalt dat, omdat het voor haar noodzakelijk is dat ze op een veilige plek eitjes kan leggen. De plek kan dan het liefst dermate zijn, dat de eitjes veilig zijn voor de seizoensinvloeden, neerslag en overige vijandige diertjes. Het kan dus voorkomen dat er een wespennest wordt gebouwd in de bomen of struiken van je tuin. Als je dan gaat snoeien, is het dus zaak dat je alert bent. Vooral in het voorjaar kunnen wespen behoorlijk actief zijn en dat ik ook meestal het seizoen dat men gaat tuinieren. Een wespennest kan ook gebouwd worden op plekken in de tuin waar je niet meteen stil bij zou staan. Denk daarbij aan de bloempotten, plantenbakken, planken van het terras en holtes van een boom. Wanneer de wespen trillingen door jouw toedoen zullen merken, kunnen ze agressief worden en meteen aanvallen. Wees hier dus alert op wanneer je activiteiten wilt uitvoeren in de tuin, vooral in het voorjaar. Een wespennest verwijderen uit de tuin is dus mogelijk mits je verantwoord en veilig weet wat je aan het doen bent. Sowieso zullen wij je altijd aanraden om vooral bij een wespennest met nog actieve wespen een gespecialiseerde wespennestbestrijder in te schakelen!

 

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk materiaal

De materialen die wij gebruiken laten geen sporen achter in het milieu!

free-home-ispection-icon

Duurzaam materiaalgebruik

De materialen die wij gebruiken zijn van hoogstaande kwaliteit, waardoor je met minder herhalende behandelingen goedkoper uitkomt.

deskundig-advies

Deskundig advies

Omdat veel bestrijdingsmiddelen slecht voor je gezondheid kunnen zijn, kunnen wij je hierin van deskundig advies voorzien.

echo-friendly-icon

Voorkomen is beter dan genezen!

Snel signaleren waar er ongedierte aan het nestelen is, bijvoorbeeld bij de dragende balken in je houten vloer. Dit voorkomen is veel goedkoper dan te laat ingrijpen!

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen:

y-icon

Yahia Heffels

★★★★★

Ik heb 2 dagen voor Kerstmis contact opgenomen met 3 bedrijven om een wespennest te verwijderen aan te geven en zij waren de enige die binnen een paar uur antwoordde. Ik wacht nog steeds op de anderen om terug te komen met een offerte. Ze hebben geweldig werk geleverd. Bedankt.

j-icon

Juliano van Gorkum

★★★★★

Ik ben onder de indruk van het werk dat ze me hebben laten zien. Goede communicatie en uitstekend werk. Snelle en betrouwbare dienstverlening.

r-icon

Remon Verleg

★★★★★

De ongediertebestrijder was fantastisch, hij wist precies waar hij het over had en legde me alles uit voordat hij iets deed, ook zo’n aardige beleefde jongeman zou hem ten zeerste aanbevelen voor alles wat met ongediertebestrijding te maken heeft.

g-icon

Gavin Hafkamp

★★★★★

We waren erg blij met de service die mijn bejaarde ouders kregen om hun mierenprobleem op te lossen. Hij deed meer dan nodig was en hielp mijn vader zelfs een apart probleem op het dak op te lossen, zodat mijn 75-jarige vader niet zelf het dak op hoefde. De ongediertebestrijder was erg vriendelijk, geduldig en goed in wat hij doet. Zou hem zeker aanraden.

p-icon

Pieter de Kroon

★★★★★

De verdelger heeft geweldig werk geleverd door een mijtenplaag op het dak van ons flatgebouw te verwijderen. Hij was in staat om onder zeer moeilijke omstandigheden een enorm, met mijten besmet vogelnest op te ruimen. Hij roeide ook de mijten uit, blokkeerde vogels van verdere toegang tot de dakholte en zette aasvallen voor andere knaagdieren. Hij was een plezier om mee om te gaan en ik beveel zijn diensten ten zeerste aan.

c-icon

Chris Schoot

★★★★★

De ongediertebestrijder heeft fantastisch werk geleverd door het vogelnest in mijn plafond te verwijderen, het gebied schoon te maken en te desinfecteren en het pad te herstellen zodat er geen nesten meer zijn. Het heeft echt de vogelmijten uit de slaapkamer en het huis verwijderd. Uitstekende service!

Ongediertebestrijding in Rotterdam

Onze bestrijders zijn professionals in hun vak en kunnen je helpen met een oplossing op maat, die past bij ieder budget. Wil je advies of wil je dat wij met je meedenken? Als Ongediertebestrijder Rotterdam staan we graag voor je klaar!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor het wespennest verwijderen?

Bij spoed snellen wij naar u voor het verwijderen van een wespennest. Onze spoeddienst staat 24/7 voor u klaar om wespennesten te verwijderen!

Wat zijn de kosten voor wespennest verwijderen?

Het is lastig om een kostenplaatje te geven zonder dat wij de situatie geëvalueerd hebben eerst. Onze wespennestbestrijder moet eerst langskomen om het wespennestprobleem te kunnen zien.

Hoe weet ik met wat voor wespennest ik te maken heb?

Als u niet zeker weet met wat voor wespennest u te maken heeft, probeer dan beelden te maken van het wespennest en stuur de beelden naar ons.
Onze wespennestspecialist zal u graag vertellen met wat voor wespennest u te maken heeft!

Hoe gaat Ongediertebestrijder Rotterdam te werk?

Onze wespennestbestrijders gaan methodisch te werk. Eerst kijken we om welk wespennest het gaat, waar het wespennest bevindt, en hoelang het wespennest al aanwezig is. Vervolgens maken we gebruik van professioneel materiaal om de wespen op te sporen en zorgen voor een geschikte oplossing!

Geven jullie ook garantie voor wespennest verwijderen?

Wij gaan altijd systematisch te werk en pakken het wespennestprobleem gericht aan. De kans op herhaling van het wespennestprobleem bij u thuis of bedrijf is minimaal daardoor. Maar het is onmogelijk om dit altijd met 100 procent te garanderen. Daarom adviseren wij u ook om na het verwijderen van het wespennest een inspectie uit te laten voeren. Zo kunt u er zeker van zijn dat u verlost bent van het wespennest.

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens het wespennest verwijderen?

Het kan voorkomen dat het wespennest binnen of buiten het huis al gezorgd heeft voor schade. De kans is klein dat uw verzekeringsmaatschappij dit zal bekostigen voor u. Als onze wespennest verwijderen zal zorgen voor schade, dan zullen wij u uiteraard hierover briefen. Is er schade ontstaan door ons, dan vergoeden wij meestal de schade. Bijna nooit komt het voor dat wij schade veroorzaken, dus u hoeft zich geen zorgen te maken!

Hoe vaak moeten jullie langskomen voor het wespennest verwijderen?

Heeft u ons ingeschakeld om een wespennest te verwijderen? Wij doen ons uiterste best om u z.s.m. te verhelpen van het wespennestprobleem. Van te voeren zullen wij u informeren over de behandelduur om u te verlossen van het wespennestprobleem.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Call Now Button