Wespen bestrijden

Wespen bestrijden is niet voor een ieder weggelegd. Ongediertebestrijder Rotterdam staat daarom tot je dienst!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van wespen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele wespenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Afspraak maken

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

 Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

U ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Wespen bestrijden?

Heb je last van wespen in je huis of bedrijf? Dan wil je er uiteraard snel van af. Wespen zien er misschien elegant uit, maar ze kunnen zeer vervelend zijn voor jou, je naasten of je klanten. Allereerst is het dan zaak om het wespennest te vinden, want als je wespen vaak tegenkomt dan weet je dat ze in de buurt verblijven.

Wespen zelf bestrijden kan een flinke uitdaging zijn. Niet alleen kan het lastig zijn, maar tevens gevaarlijk. Als je doeltreffend wilt optreden tegen wespen raden wij je aan om contact op te nemen met één van onze deskundige wespenbestrijders.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van wespen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
wespen-bestrijden
wespenplaag

Een wespenplaag voorkomen!

In Nederland kunnen wespen vooral in de zomer voor vervelende situaties zorgen. Een wespenplaag is absoluut niet weg te denken. De insecten kunnen zich nestelen zowel binnen als buiten. Als ze binnen nestelen, denk dan bijvoorbeeld in de kelder of op zolder, dan kan het zomaar zijn dat ze je huis komen binnenvliegen. Als ze zich buiten nestelen verder, kan het zomaar zijn dat ze bij jou in de tuin alsmaar rondvliegen.

Wanneer je dan een barbecue of feestje in de tuin wilt houden met vrienden en gasten, kan dit een ongemakkelijke en ongewenste situatie met zich meebrengen. Wij voorzien jou graag van advies als je hierover vragen hebt, dus contacteer ons dan gerust!

 • Professionele wespenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
 • Spoeddienst 24/7

Wespenoverlast voorkomen?

Wespenoverlast voorkomen is één van de vele vragen die wij dagelijks gesteld krijgen. Vooral in het voorjaar krijgen we hier veel vragen over. Het is alom bekend dat wespen vervelende insecten kunnen zijn om weg te halen. Er is immers enige voorzichtigheid geboden. Want zodra je een wesp gaat lopen irriteren, gaat de wesp beginnen met steken. En een wespensteek kan behoorlijk pijn zijn. Vooral wanneer je familie of vrienden over de vloer hebt kan dit nogal ongemakkelijk zijn. Laat staan bij kinderen! Een effectief middel om wespen tegen te gaan is het gebruik maken van sterk ruikende geuren. Op het internet zijn vele producten hierover beschikbaar. Denk maar bijvoorbeeld aan wierook, uien of kruidnagel. Sterk ruikende geuren werken als prima afschrikmiddel tegen wespen, omdat wespen daar niet van houden.

Horren om wespen te voorkomen

Een tweede mogelijkheid is dat je gebruik gaat maken van horren. Horren zijn soort van gazen of zeven die je kunt aanschaffen via bijvoorbeeld het internet of een bouwwinkel om te voorkomen dat er vliegen, muggen, bijen, wespen en andere vliegende ongedierte naar binnen komen vliegen. Horren kun je op maat laten maken bij de meeste bouwwinkels. Het voordeel is dus dat horren behoorlijk effectief kunnen zijn. Het nadeel is dat de prijzen van horren behoorlijk hoog kunnen oplopen. Je kan al gauw in de honderden euro’s komen, en dat voor een hor dat voor één deur is bestemd. Bij horren kan je het idealiter niet houden bij één deur, want andere deuren of ramen zijn natuurlijk net zo gemakkelijk toegankelijk voor wespen om te gebruiken. Het hangt dus sterk af van je budget of je wilt gaan voor horren, want goedkoop is het niet! 

Zelf wespen bestrijden?

Sterk ruikende geuren gebruiken tegen wespen gaven we al eerder aan. Wij willen benadrukken dat dit prima kan helpen om zelf wespen te bestrijden. Wanneer je merkt dat je de wespen niet hebt kunnen voorkomen, en ze dus al aanwezig zijn in je huis, tuin of bedrijf, dan kun je ook andere sterk ruikende geuren gebruiken. Je kan bijvoorbeeld een paar kommetjes met ammonia of bleekwater leggen daar waar de wespen het vaakst komen. Of bij de plekken waar jij denkt waar ze vandaan komen. Dit soort sterke geuren verachten wespen, en daarom kan je ze uitstekend gebruiken om zelf wespen te voorkomen of bestrijden. Het voordeel hiervan is dat dit soort middelen makkelijk te verkrijgen zijn bij winkels. Je hoeft hier dus geen professionele wespenbestrijder voor te zijn! Andere sterk ruikende geuren kunnen bijvoorbeeld ook geconcentreerd citroenwater, limoenwater of zelfs koffiegeur zijn die prima kunnen helpen!

Professionele wespenbestrijding nodig?

Wanneer de bovenstaande praktische tips niet helpen tegen de wespen, kan het zijn dat je met een wespenplaag te maken hebt. Dat hoeft dan niet per sé bij jouw thuis te zijn, maar de wespen kunnen zich net zo goed in de buurt gestationeerd hebben. In dat soort gevallen raden we je aan om professionele wespenbestrijders in te huren! Zij beschikken namelijk over bestrijdingsmiddelen die niet door iedereen te verkrijgen zijn. Met professionele wespenbestrijding bestrijd je en voorkom je dat wespen nog terugkomen!

 

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk materiaal

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam materiaalgebruik

De materialen die wij gebruiken zijn van hoogstaande kwaliteit, waardoor je met minder herhalende behandelingen goedkoper uitkomt.

deskundig-advies

Deskundig advies

Omdat veel bestrijdingsmiddelen slecht voor je gezondheid kunnen zijn, kunnen wij je hierin van deskundig advies voorzien.

echo-friendly-icon

Voorkomen is beter dan genezen!

Snel signaleren waar er ongedierte aan het nestelen is, bijvoorbeeld bij de dragende balken in je houten vloer. Dit voorkomen is veel goedkoper dan te laat ingrijpen!

Ongediertebestrijding in Rotterdam

Onze bestrijders zijn professionals in hun vak en kunnen je helpen met een oplossing op maat, die past bij ieder budget. Wil je advies of wil je dat wij met je meedenken? Als Ongediertebestrijder Rotterdam staan we graag voor je klaar!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor wespenbestrijding?

Omtrent wespen bestrijden en spoed komen wij snel op locatie. Onze wespenbestrijding spoeddienst staat 24/7 voor u klaar!

Wat zijn de kosten voor wespen bestrijden?

Het is onmogelijk om een kostenplaatje te kunnen geven zonder dat wij de situatie komen evalueren m.b.t. wespenbestrijding. Onze wespenbestrijder moet eerst bij u langskomen om het wespenprobleem te kunnen checken.

Hoe weet ik wat voor wespen ik in huis heb?

Als u niet zeker weet met welke wespen u te maken heeft, maak dan een video van de wespen en mail deze naar ons.
Onze wespenspecialist zal u uitleggen met welke wespen u te maken heeft!

Hoe gaat Ongediertebestrijder Rotterdam te werk tijdens de wespenbestrijding?

Onze wespenbestrijders werken professioneel. Wij kijken eerst naar om welke wespensoorten het gaat, waar de wespen bevinden, en hoelang de wespen aanwezig zijn. Vervolgens hanteren we specifieke wespenmiddelen om de wespen op te sporen en effectief te bestrijden!

Geven jullie ook garantie voor wespenbestrijding?

Wij gaan altijd professioneel te werk bij het bestrijden van wespen. De kans dat de wespen terugkomen bij u thuis of uw bedrijf is zeer klein. 100% garanderen kan niemand! Daarom adviseren wij u ook om na een bepaalde tijd na de wespenbestrijding ter preventie een inspectie te laten uitvoeren. Zo kunt u er zeker van zijn dat u verlost bent de wespen bij u thuis, uw bedrijf of tuin!

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens de wespenbestrijding?

Dat de wespen in huis inmiddels voor schade hebben gezorgd, is een mogelijkheid. De kans is klein dat uw verzekeringspolis de wespenschade zal dekken. Mocht onze wespenbestrijding zorgen voor schade, dan zullen wij dit tijdig bij u aangeven. Als wij schade hebben veroorzaakt zullen wij deze dekken voor u meestal. Gelukkig gebeurt dit bijna nooit, dus kunt gerust zijn op vlekkeloosheid!

Hoe vaak moeten jullie langskomen voor de wespenbestrijding?

Heeft u ons ingehuurd voor wespenbestrijding? Wij gaan vol gas er tegenaan om u in één keer te verhelpen van het wespenprobleem. Bij het begin zullen we u informeren hoelang de wespenbestrijding zal duren.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Rate this page
Call Now Button