Vlooien bestrijden

Één enkele vlo kan al gauw tot een ware plaag vormen!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied vlooien bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele vlooienbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Afspraak maken

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

 Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

U ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Snel en grondig vlooien bestrijden in huis!

Bij Ongediertebestrijder Rotterdam ben je aan het juiste adres als het om vlooien bestrijden in huis gaat. Bij vele mensen is het algemeen bekend dat vlooien één van de meeste vervelende ongedierte is om te laten bestrijden. Het signaleren van vlooien is ten eerste relatief lastig, omdat een vlo in staat is om tot 2 jaar inactief te zijn na geboorte.

Verder zijn vlooien makkelijk in staat om op vele plekken binnen een huis te verstoppen. Zo kunnen ze zich verstoppen in uw bed, vloerbedekking, bank of stoelen. Daarom is het aan te raden dat u een professionele ongediertebestrijder inschakelt om vlooien of ongedierte te bestrijden. Neem anders gerust contact met ons op om voorzien te worden van deskundig advies.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van vlooien
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
vlooien-bestrijden
vlooien

Vlooien in huis of bed?

Als u vlooien in uw huis of bed heeft raden wij u ten eerste aan om kalm te blijven. In vergelijking met vroeger zijn vlooien relatief minder gevaarlijk. Vroeger zorgden vlooien er bijvoorbeeld voor dat mensen builenpest kregen. Tegenwoordig is dat gelukkig anders. Ondanks dat een vlo een drager kan zijn van verschillende parasieten, zoals verschillende soorten bacteriën en lintwormen, zorgen ze verder meestal enkel voor overlast.

Omdat vlooien in bed of huis hebben een onhygiënisch beeld of gevoel kan geven, willen de meeste mensen er snel van af. Daarom is het verstandig om een gespecialiseerde ongediertebestrijder in te laten schakelen.

 • Professionele vlooienbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
 • Spoeddienst 24/7

Wil je vlooien voorkomen in huis of bestrijden?

De grootste reden dat je met vlooien in huis te maken hebt is waarschijnlijk omdat je een huisdier of huisdieren hebt. Vlooien kunnen vrij gemakkelijk van het ene dier op het andere dier overgebracht worden. Bij huisdieren kan dat dus makkelijk van toepassing zijn. Vlooien voorkomen in huis of bestrijden kan simpelweg door je huis goed schoon te houden. Daarbij kan je bijvoorbeeld stofzuigen regelmatig overal in huis. Maar wat vooral kan helpen als je huisdieren hebt is dat je vaak hun verblijf of spullen goed schoonmaakt. Op het internet kan je diverse producten vinden die je kan kopen om vlooien in huis zelf te bestrijden.

Stofzuigen helpt al behoorlijk tegen vlooien!

Als je bijvoorbeeld meubels, tapijten of vloerbedekking hebt die van specifiek materiaal zijn gefabriceerd, kunnen die ertoe leiden dat de verspreiding van vlooien wordt verspreid. De vlooien kunnen zich bevinden of eitjes leggen rondom deze plekken in huis. De larven kunnen dan uitkomen en rond de kieren, naden of dergelijke holtes doorgroeien. De kans dat zij zich binnen een korte tijd gaan vermenigvuldigen is aanzienlijk. Gelukkig zijn dit plekken waar je makkelijk bij kan met de stofzuiger. Ook bijvoorbeeld onder de banken of kasten kan een plek zijn om goed te stofzuigen. Zo kan je vlooien als vrij simpel zelf tegengaan!

Huisdieren kunnen vlooien verspreiden!

Zoals eerder aangegeven kunnen huisdieren vrij snel vlooien in huis verspreiden. Een tegenmiddel kan zijn om vlooiendruppels aan te schaffen. Vlooiendruppels zijn bestrijdingsmiddelen die je op je huisdieren kunt smeren zodat er geen vlooien op komen. De vlooiendruppels zijn eenvoudig op het internet, of via een dierenarts of dierenwinkel te verkrijgen. Wat je ook kunt doen is het aanschaffen van een vlooienkam. Regelmatig je huisdieren hiermee kammen voorkomt dat er vlooien op de vacht van het dier komt. Daarmee voorkomen je simpel en effectief dat er eitjes worden gelegd op de vacht van het dier! Wat ook een maatregel tegen vlooien is, is dat je de mandjes, kleding en dergelijke spullen van de huisdieren regelmatig wast! En het liefst tussen de 60 en 80 graden Celsius. Hoge temperaturen kunnen vlooien namelijk niet aan en vooral de eitjes worden bij hogere temperaturen goed bestreden. Als extra maatregel kan je de spullen ook in de zon zetten in de tuin of op het balkon. 

Geen huisdieren en toch vlooien?

Het kan ook voorkomen dat je vlooien in huis hebt terwijl je geen huisdieren hebt. Vlooien hebben de neiging om dicht bij lichtbronnen te staan. Of op plekken waar het warm is. Wat je als handige bestrijdingsmaatregel tegen vlooien in huis kunt doen, is vrij simpel. Steek een kaarsje aan in de nacht en plaats deze midden in een bak met water. De vlooien zullen dan gauw de neiging krijgen om te springen richting het vuurlicht. Ze zullen dan springen in het bak met water en verdrinken. Hou er rekening mee dat de kaars kan omvallen, dus ga hier verantwoord en veilig mee om! Het bak met water moet dus van geringe omvang zijn om dit veilig te kunnen doen.

 

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk materiaal

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam materiaalgebruik

De materialen die wij gebruiken zijn van hoogstaande kwaliteit, waardoor je met minder herhalende behandelingen goedkoper uitkomt.

deskundig-advies

Deskundig advies

Omdat veel bestrijdingsmiddelen slecht voor je gezondheid kunnen zijn, kunnen wij je hierin van deskundig advies voorzien.

echo-friendly-icon

Voorkomen is beter dan genezen!

Snel signaleren waar er ongedierte aan het nestelen is, bijvoorbeeld bij de dragende balken in je houten vloer. Dit voorkomen is veel goedkoper dan te laat ingrijpen!

Ongediertebestrijding in Rotterdam

Onze bestrijders zijn professionals in hun vak en kunnen je helpen met een oplossing op maat, die past bij ieder budget. Wil je advies of wil je dat wij met je meedenken? Als Ongediertebestrijder Rotterdam staan we graag voor je klaar!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor vlooien bestrijden?

Voor spoedgevallen zijn wij snel op locatie. Onze spoeddienst staat altijd voor u klaar omtrent vlooien bestrijden!

Wat zijn de kosten voor vlooien bestrijden?

Het is lastig om een prijsopgave te geven zonder dat wij de situatie hebben bekeken voor vlooien bestrijden. Onze vlooienbestrijder moet eerst op locatie komen om het vlooienprobleem te checken.

Hoe weet ik wat voor vlooien ik in huis heb?

Als u niet zeker weet met wat voor vlooien u te maken heeft, maak dan beeldmateriaal van het vlooienprobleem en suur het beeldmateriaal naar ons per WhatsApp.
Onze vlooienspecialist zal u graag vertellen met wat voor vlooien u te maken heeft.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Rotterdam te werk?

Onze vlooienbestrijders werken systematisch. Eerst kijken we om welke type vlooien het gaat, waar de vlooien zich bevinden, en hoelang de vlooien al aanwezig zijn. Daarna gebruiken we speciale middelen om de vlooien bij de bron op te sporen en zorgen we voor een geschikte oplossing.

Geven jullie ook garantie voor vlooien bestrijden?

Wij werken altijd methodisch en pakken het probleem bij de bron aan. De kans op herhaling van het vlooienprobleem bij u thuis of bedrijf is minimaal daarom. We kunnen dit niet altijd met 100% garanderen. Daarom raden wij u aan om regelmatig een controle ter preventie uit te laten voeren na de vlooienbestrijding. Zo kunt u er zeker van zijn dat u verlost bent van het vlooienprobleem!

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens het vlooien bestrijden?

Het kan gebeuren dat de vlooien in huis al gezorgd hebben voor schade. De kans is klein dat uw verzekering dit zal dekken. Mocht de vlooienbestrijding zorgen voor schade, dan zullen wij u van tevoren informeren. Is er door de vlooienbestrijding schade ontstaan door ons? Dan wordt de schade door ons vergoed meestal. Gelukkig komt het bijna nooit voor dat wij schade veroorzaken bij het vlooien bestrijden!

Hoe vaak moeten jullie langskomen voor vlooien bestrijden?

Heeft u ons ingeschakeld voor vlooienbestrijding? Wij doen er alles aan om u in één keer te ontzorgen van het vlooienprobleem. Vooraf gaan wij u informeren wat de arbeidsduur zal zijn van de vlooienbestrijding.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Rate this page
Call Now Button