Vliegen bestrijden

Vliegen kunnen zich in rap tempo vermeerderen. Wij helpen je daarom graag in het bestrijden van vliegen!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van vliegen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele vliegenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Afspraak maken

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

 Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

U ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Vliegen in huis bestrijden?

Vliegen kunnen in allerlei soorten rondvliegen in je huis en voor vervelende last zorgen. Alvorens je vliegen in huis gaat bestrijden is het verstandig om te weten met welke vliegen je te maken hebt. Niet elke vlieg kan je namelijk met dezelfde aanpak bestrijden. Je kunt wel in ieder geval ervoor zorgen dat je ramen en deuren goed afsluit, zodat je uiteraard voorkomt dat vliegen naar binnen komen.

De kans dat dat effectief gaat helpen is uiteraard beperkt, want de ramen en deuren moeten hoe dan ook een keer open. Een alternatief kan zijn om een hor te kopen en dat in te zetten. Omdat er vele soorten vliegen zijn en elke soort vlieg op een andere manier bestreden dient te worden, raden we je aan om met een van onze vliegenbestrijders in contact te komen. Zodoende kan je van deskundige informatie worden voorzien!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van vliegen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
vliegen-bestrijden
vliegen

Wat trekt vliegen aan?

Het is doorgaans bekend dat vliegen afkomen op plekken waar er veel lichtjes of lampjes schijnen. Maar ook plekken waar veel voedsel en warmte is zijn aantrekkelijk voor vliegen. Verder kunnen ook specifieke geuren vliegen aantrekken, denk maar bijvoorbeeld aan de zoete geur van fruit.

Daardoor zie je vaak fruitvliegjes bijvoorbeeld in de zomer in je keuken. Voedsel, bijvoorbeeld appels en bananen, die aan het rotten zijn gebruiken ze dan als broedplaats voor hun eieren. De kans is dan buitengewoon groot dat je overlast van vliegen gaat krijgen.

 • Professionele vliegenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
 • Spoeddienst 24/7

Vliegen voorkomen

Vliegen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken, of het nou in de winter is of in de zomer. Nu met de wisselende weersomstandigheden en toenemende klimaatswijzigingen maakt het bijna niet meer uit wanneer de vliegen voorkomen. Omdat de winters nu relatief minder koud zijn ten opzichte van een aantal jaren terug, zijn de vliegen langer actief en hebben ze langer de tijd hebben om eitjes te leggen. Vandaar dat het niet meer ondenkbaar is om vliegen nog steeds in december of januari tegen te komen!

Horren om vliegen te voorkomen

Wat je kunt doen om vliegen te voorkomen is onder andere het gebruik maken van horren. Horren kun je bijna bij elke tuincentrum of online tuinwebshop bestellen. Ze hebben het uiterlijk van een zeef, wat je kan plaatsen bij je ramen of deuren. Het beste is daarom om ze op maat te laten maken. We geven je wel van te voren aan dat horren om maat laten maken best kostbaar is. Een vliegenhor voor één deur kan al snel honderden euro’s kosten. Vandaar dat je dit kan overwegen als je weet dat je daar het budget voor hebt. Ze mogen dan niet goedkoop zijn, maar dan heb je zeker wel wat. Want horren kunnen buitengewoon effectief zijn voor vliegen in huis voorkomen!

Licht trekt vliegen aan!

Het is algemeen bekend dat veel insecten, vooral vliegende, aangetrokken worden door fel licht. Het is daarom raadzaam om daar mee op te passen, vooral in de nacht. Wanneer je het licht aan zet in de avond of in de nacht, zorg er dan wel voor dat je geen deuren of ramen open hebt staan. Want de kans is bijna honderd procent dat er dan vliegende insecten naar binnen zullen komen! Als het ’s zomers is en je denkt dat je echt even een deur of raam moet open zetten, maak dan gebruik van horren. Als je geen horren hebt of geen horren wilt kopen, is het praktisch om gordijnen of lamellen aan te schaffen en te plaatsen. Zodoende kan je enigzins voorkomen dat er vliegen in huis komen, ondanks dat je het licht aanzet en frisse lucht binnenkrijgt door een open deur of raam.

Professionele vliegenbestrijding nodig?

Als je merkt dat bovenstaande tips geen oplossing bieden, raden we je aan om professionele vliegenbestrijders in te schakelen. Onze professionele vliegenbestrijders hebben al jarenlange ervaring in het bestrijden en voorkomen van vliegenplagen! Ondanks dat je prima zelf bestrijdingsmiddelen tegen vliegen kunt aanschaffen, kunnen deze geen permanente oplossing bieden tegen vliegenplagen. Daarom kan je serieus overwegen om vakkundige vliegenbestrijders in te schakelen, omdat zij professionals zijn en over bestrijdingsmiddelen tegen vliegen en vliegenplagen beschikken die niet voor iedereen toegankelijk zijn. Zij zijn hiervoor opgeleid namelijk en hanteren een deskundige werkwijze bij het professioneel bestrijden van vliegen! Als je nog enige vragen of twijfels hebt, kan je gerust contact opnemen met één van onze vliegenbestrijders. Zij zullen je met alle genoegen voorzien van deskundig advies, zodat je meteen helder kan weten hoe je het vliegenprobleem effectief kunt aanpakken! 

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk materiaal

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam materiaalgebruik

De materialen die wij gebruiken zijn van hoogstaande kwaliteit, waardoor je met minder herhalende behandelingen goedkoper uitkomt.

deskundig-advies

Deskundig advies

Omdat veel bestrijdingsmiddelen slecht voor je gezondheid kunnen zijn, kunnen wij je hierin van deskundig advies voorzien.

echo-friendly-icon

Voorkomen is beter dan genezen!

Snel signaleren waar er ongedierte aan het nestelen is, bijvoorbeeld bij de dragende balken in je houten vloer. Dit voorkomen is veel goedkoper dan te laat ingrijpen!

Ongediertebestrijding in Rotterdam

Onze bestrijders zijn professionals in hun vak en kunnen je helpen met een oplossing op maat, die past bij ieder budget. Wil je advies of wil je dat wij met je meedenken? Als Ongediertebestrijder Rotterdam staan we graag voor je klaar!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor vliegenbestrijding?

In noodgevallen komen wij gauw op locatie. Onze spoeddienst voor mierenbestrijding staat dagelijks dag en nacht voor u klaar!

Wat zijn de kosten voor vliegen bestrijden?

Het is lastig om een kostenplaatje te geven zonder we de situatie hebben bekeken. De vliegenbestrijder moet eerst op locatie komen om het vliegenprobleem te kunnen zien.

Hoe weet ik wat voor vliegen ik in huis heb?

Als u niet zeker weet met wat voor vliegen u te maken heeft, maak dan een foto en mail deze naar ons. Onze vliegenspecialist zal u vrijblijvend aangeven met wat voor vliegen u te maken heeft.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Rotterdam te werk?

Onze vliegenbestrijders gaan professioneel te werk. Eerst kijken we om wat voor vliegen het gaat. Vervolgens naar waar de vliegen zich bevinden en hoelang de vliegen al aanwezig zijn. Daarna maken we gebruik van specifieke materialen om de vliegen op te sporen en zorgen we voor een passende oplossing voor het vliegenprobleem.

Geven jullie ook garantie?

Wij werken altijd systematisch en pakken het vliegenprobleem serieus aan. De kans op herhaling van het vliegenprobleem bij u thuis of bedrijf is daardoor miniem. Niet altijd is het daarbij mogelijk om dit altijd 100% te garanderen. Daarom raden wij u aan om na een bepaalde tijd na de vliegenbestrijding ter preventie een onderhoud uit te laten voeren. Zo weet u zeker dat het vliegenprobleem verholpen is.

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens jullie werkzaamheden?

Het kan zijn dat de vliegen al gezorgd hebben voor schade. De kans is klein dat uw verzekeraar de vliegenbestrijding zal bekostigen voor u. Mocht het voorkomen dat de vliegenbestrijding zal zorgen voor schade, dan zullen wij u hierover van tevoren updaten. Is er schade ontstaan door ons, door bijv. een ongeluk, dan wordt de schade in de meeste gevallen door ons afgerekend. Wel geruststellend voor u dat wij vrijwel nooit schade veroorzaken!

Hoe vaak moeten jullie langskomen om het vliegenprobleem op te lossen?

Heeft u ons ingeschakeld voor vliegenbestrijding? Wij doen ons uiterste best om in één keer het vliegenprobleem te verhelpen. Wij zullen u vooraf vertellen hoelang het zal duren om u te verlossen van het vliegenprobleem.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Rate this page
Call Now Button