Veelgestelde vragen

Heb je vragen?

Hieronder kun je een antwoord vinden op je vraag. Staat je vraag er niet tussen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoe snel kunnen jullie komen?

Bij spoed komen wij snel op locatie. Onze spoeddienst staat 24/7 voor je klaar om je te helpen!

Wat zijn de kosten?

Het is lastig om een prijsopgave te kunnen geven zonder dat wij de situatie hebben bekeken, de ongediertebestrijder moet eerst op locatie komen om het probleem te kunnen zien. Meer informatie? Neem een kijkje op onze tarieven-pagina.

Hoe weet ik watvoor ongedierte ik in huis heb?

Als je niet zeker weet met wat voor ongedierte je te maken hebt, probeer dan een foto te maken en deze naar ons per whatsapp op te sturen. Onze specialist zal je vrijblijvend vertellen met wat voor ongedierte je te maken hebt.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Rotterdam te werk?

Onze ongediertebstrijders gaan systematisch te werk. Eerst kijken we om welke ongedierte soorten het gaat, waar de ongedierten bevinden, en hoelang deze al aanwezig zijn. Vervolgens maken we gebruik van speciale hulpmiddelen om ongedierte op te sporen en zorgen voor een passende oplossing direct bij de bron.

Geven jullie ook garantie?

Wij gaan altijd professioneel te werk en pakken het probleem doelgericht aan. De kans op herhaling van het probleem bij je thuis of bedrijf is minimaal. Echter, is het helaas niet mogelijk om dit altijd 100% te garanderen. Daarom adviseren wij je ook om na een bepaalde tijd na de bestrijding van ongedierte een controle ter preventie uit te laten voeren. Zo kun je er zeker van zijn dat je verlost bent van al het ongedierte.

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens jullie werkzaamheden?

Het kan voorkomen dat ongedierte in huis al gezorgd heeft voor schade. Hierbij kun je denken aan houtworm of knaagdieren. De kans is klein dat jouw verzekeraar dit zal vergoeden. Mocht het voorkomen dat onze bestrijdingsmethode zal zorgen voor schade, dan zullen wij je uiteraard hierover van tevoren informeren. Is er schade ontstaan door ons, door bijvoorbeeld onhandigheid, wordt de schade in de meeste gevallen door ons vergoed. Echter, komt het vrijwel nooit voor dat wij per abuis schade veroorzaken en hoef je je dus geen zorgen over te maken.

Hoe vaak moeten jullie langskomen om het probleem op te lossen?

Heb je ons ingeschakeld om het ongedierte te bestrijden? Wij doen ons uiterste best natuurlijk om je in één keer te verlossen van het probleem. Wij zullen je vooraf informeren wat de behandelduur zal zijn om je te verlossen van ongedierte.

Onze tarieven

Wij verrekenen altijd €80,- inspectiekosten. Hierin wordt het probleem compleet onderzocht en bekijken we wat het beste aanpak zal zijn om het te verhelpen. Als het probleem direct opgelost kan worden, dan zijn er geen extra kosten. Hierin zit 15 minuten ongediertebestrijding inbegrepen. Voor elke extra 15 minuten wordt €30,- in rekening gebracht. Bekijk onze tarievenpagina voor meer informatie.

Wat als ik niet thuis ben op het moment van onze afspraak?

Als wij niemand kunnen treffen op het moment dat onze expert langskomt, moeten wij helaas €75,- in rekening brengen door de no-show. Laat het daarom tijdig (minimaal 24 uur van tevoren) weten, om je afspraak kosteloos af te zeggen.

Ongediertebestrijder Rotterdam!

  • Spoeddienst 24/7
  • Voor particulieren en zakelijke klanten
  • Pinnen of contant betalen
  • Professionele ongediertebestrijders
  • Snel op locatie
  • Expert op het gebied van élk type ongedierte

Gratis en vrijblijvend

Heb je last van ongedierte en zoek je naar een oplossing? Dan ben je bij Ongediertestrijder Rotterdam op het juiste adres! Vraag een vrijblijvende gratis offerte aan.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk materiaal

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam materiaalgebruik

De materialen die wij gebruiken zijn van hoogstaande kwaliteit, waardoor je met minder herhalende behandelingen goedkoper uitkomt.

deskundig-advies

Deskundig advies

Omdat veel bestrijdingsmiddelen slecht voor je gezondheid kunnen zijn, kunnen wij je hierin van deskundig advies voorzien.

echo-friendly-icon

Voorkomen is beter dan genezen!

Snel signaleren waar er ongedierte aan het nestelen is, bijvoorbeeld bij de dragende balken in je houten vloer. Dit voorkomen is veel goedkoper dan te laat ingrijpen!

Ongediertebestrijding in Rotterdam

Onze bestrijders zijn professionals in hun vak en kunnen je helpen met een oplossing op maat, die past bij ieder budget. Wil je advies of wil je dat wij met je meedenken? Als Ongediertebestrijder Rotterdam staan we graag voor je klaar!

5/5 - (39 stemmen)
Call Now Button