Tarieven

Ongediertebestrijding kosten

Bedwantsen, motten, vliegen en zilvervisjes zijn slechts een paar van de ongedierte die wij kunnen elimineren. Wij zijn gespecialiseerd in ongediertebestrijding en weten hoe we elk soort ongedierte moeten bestrijden.

  • Transparante kosten
  • Effectieve bestrijding van ongedierte
  • Laagste tarieven

Weet je niet zeker wat voor soort insecten je hebt? Je kunt altijd contact met ons opnemen en informeren naar onze diensten.

Kosten ongediertebestrijder inschakelen

Heb je nog vragen over ongedierte?

Heb je vragen over de kosten van ongediertebestrijding of ben je gewoon benieuwd naar wat het kost? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte. Wil je informatie over andere plaagdieren? Voor een gratis inspectie kun je ons gerust bellen.

Het probleem is meestal binnen de eerste kwartier al opgelost.
Prijsindicatie voor de gemiddelde behandeling: €85 tot €130.

Type bestrijdingexcl. BTW.
gemiddelde behandeling
incl. BTW
gemiddelde behandeling
Voorrijkosten/parkeerkosten (gratis)€0€0
Prijs inspectiekosten incl. 15 minuten bestrijding€70,24€85
Prijs per extra kwartier indien nodig€30€36,30
Muizen bestrijden€70,24€85
Wespen bestrijden€70,24€85 tot €145*
Bedwantsen bestrijden€70,24€85 tot €410*
Kakkerlakken bestrijden€70,24€85
Motmuggen bestrijden€70,24€85
Papiervisjes bestrijden€70,24€85 tot €145
Vliegen bestrijden€70,24€85 tot €145
Zilvervisjes bestrijden€70,24€85
Boktor bestrijden€70,24€85 tot €410*
Kevers bestrijden€70,24€85 tot €145
Motten bestrijden€70,24€85 tot €145
Ratten bestrijden€70,24€85
Vlooien bestrijden€70,24€85 tot €410*
Zwam bestrijden€80€85 tot €145*
Duiven bestrijden€70,24€85 tot €410*
Mieren bestrijden€70,24€85 tot €145
Rioolvliegjes bestrijden€70,24€85 tot €145
Wespen bestrijden€70,24€85 tot €145
Houtworm bestrijden€70,24€85 tot €410*
Mollen bestrijden€70,24€85 tot €410*
Spinnen bestrijden€70,24€85 tot €145

Andere behandelingen in bespreking.

Kosten ongedierte bestrijden

Rotterdam Ongediertebestrijding heeft jarenlange expertise in het geven van advies en het bestrijden van ongedierte. Wij vinden het van groot belang dat je te allen tijde deskundige hulp krijgt tegen een eerlijke prijs en een duidelijke prijsstelling. Bij Rotterdam Ongediertebestrijding betaal je geen verborgen kosten voor een ongediertevrij resultaat. Ook gaan wij zorgvuldig om met de huizen of bedrijfspanden.

  • Spoeddienst 24/7
  • Voor particulieren en zakelijke klanten
  • Pinnen of contant betalen

Prijzen ongediertebestrijding

Er zijn kosten verbonden aan het bestrijden van ongedierte. Maar wat zijn de werkelijke kosten van ongediertebestrijding? De prijs van ongediertebestrijding varieert naargelang het soort en de hoeveelheid ongedierte in jouw woning of bedrijfspand. De kosten variëren ongeveer van €85 tot €130. Rotterdam Ongediertebestrijding is er om je te helpen!

Ongediertebestrijding kosten
commercial-image

Zakelijke klanten

Ongediertebestrijder Rotterdam verleend ook diensten aan bedrijven. Wij stellen jouw onderneming veilig van ongedierten en zorgen voor totale bescherming. 

particulier-image-1

Particulier

Ongedierte in huis? Ongedierte bestrijding Rotterdam heeft alles tegen ongedierte! Wij zijn de experts in de sector van verdelgen en zorgen ervoor dat je snel verlost bent van de plaag.

Kosten ongediertebestrijding Rotterdam

Ongedierte bestrijden in Rotterdam

Muizen, mieren, kakkerlakken en ratten kunnen allemaal door ons worden geëlimineerd. Niets is vervelender dan muizen in jouw huis, omdat ze overal gaatjes in maken en jouw hele voorraadkast verorberen. Dit is geen gemakkelijk probleem om te verhelpen omdat u ze pas opmerkt als ze er al zijn. Omdat ze zich meestal in kruipruimtes verstoppen, zul je de aanwezigheid van muizen niet meteen opmerken. Gaten in voedselverpakkingen zijn het eerste waarschuwingsteken van muizen in huis.

Kosten ongediertebestrijding

Wij bieden ongediertebestrijding in Rotterdam omdat we om jouw gezondheid en veiligheid geven. Wij kunnen je helpen om van alle ongewenste insecten of knaagdieren af te komen, inclusief wespen. Heb je last van wespen in of rondom jouw woning? Bij Ongedestrijding Rotterdam kunnen wij wespen voor je bestrijden. Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar om je te helpen. Niets is irritanter dan een zwerm wespen in jouw woning te zien. In de meeste gevallen zal een nest de bron van de wespen zijn. Je bent bij ons aan het juiste adres als je van een wespennest af wilt!

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk materiaal

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam materiaalgebruik

De materialen die wij gebruiken zijn van hoogstaande kwaliteit, waardoor je met minder herhalende behandelingen goedkoper uitkomt.

deskundig-advies

Deskundig advies

Omdat veel bestrijdingsmiddelen slecht voor je gezondheid kunnen zijn, kunnen wij je hierin van deskundig advies voorzien.

echo-friendly-icon

Voorkomen is beter dan genezen!

Snel signaleren waar er ongedierte aan het nestelen is, bijvoorbeeld bij de dragende balken in je houten vloer. Dit voorkomen is veel goedkoper dan te laat ingrijpen!

Ongediertebestrijding in Rotterdam

Onze bestrijders zijn professionals in hun vak en kunnen je helpen met een oplossing op maat, die past bij ieder budget. Wil je advies of wil je dat wij met je meedenken? Als Ongediertebestrijder Rotterdam staan we graag voor je klaar!

Rate this page
Call Now Button