Tarieven

Ongediertebestrijding kosten

Wij zijn gespecialiseerd in ongediertebestrijding en weten hoe we elk soort ongedierte moeten bestrijden.

  • Transparante kosten
  • Effectieve bestrijding van ongedierte
  • Laagste tarieven

Weet je niet zeker wat voor soort insecten je hebt? Je kunt altijd contact met ons opnemen en informeren naar onze diensten.

Kosten ongediertebestrijder inschakelen

Heb je nog vragen over ongedierte?

Heb je vragen over de kosten van ongediertebestrijding of ben je gewoon benieuwd naar wat het kost? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte. Wil je informatie over andere plaagdieren? Voor een gratis inspectie kun je ons bereiken op 010-3220998.

Type bestrijdingexcl. BTW.
gemiddelde behandeling
incl. BTW
gemiddelde behandeling
Voorrijkosten/parkeerkosten (gratis)€0€0
Wespen bestrijden€74,38€90
Mollen bestrijden€136,36€165
Muizen bestrijden€114,88€139
Ratten bestrijden€123,14€149
Bedwantsen bestrijden€247,11 per kamer€299
Kakkerlakken bestrijden€123,14€149
Motmuggen bestrijden€114,88€139
Zilvervisjes bestrijden€114,88€139
Vlooien bestrijden€123,14€149

Andere behandelingen in bespreking.

Kosten ongedierte bestrijden

Rotterdam Ongediertebestrijding heeft jarenlange expertise in het geven van advies en het bestrijden van ongedierte. Wij vinden het van groot belang dat je te allen tijde deskundige hulp krijgt tegen een eerlijke prijs en een duidelijke prijsstelling. Bij Rotterdam Ongediertebestrijding betaal je geen verborgen kosten voor een ongediertevrij resultaat. Ook gaan wij zorgvuldig om met de huizen of bedrijfspanden.

  • Spoeddienst 24/7
  • Voor particulieren en zakelijke klanten
  • Pinnen of contant betalen

Prijzen ongediertebestrijding

Er zijn kosten verbonden aan het bestrijden van ongedierte. Maar wat zijn de werkelijke kosten van ongediertebestrijding? De prijs van ongediertebestrijding varieert naargelang het soort en de hoeveelheid ongedierte in jouw woning of bedrijfspand. De kosten variëren. Rotterdam Ongediertebestrijding is er om je te helpen!

Ongediertebestrijding kosten
commercial-image

Zakelijke klanten

Ongediertebestrijder Rotterdam verleend ook diensten aan bedrijven. Wij stellen jouw onderneming veilig van ongedierten en zorgen voor totale bescherming. 

particulier-image-1

Particulier

Ongedierte in huis? Ongedierte bestrijding Rotterdam heeft alles tegen ongedierte! Wij zijn de experts in de sector van verdelgen en zorgen ervoor dat je snel verlost bent van de plaag.

Kosten ongediertebestrijding Rotterdam

Vanaf €90,00 ongedierte bestrijden

Muizen, wespen, kakkerlakken, ratten en nog veel andere soorten ongedierten kunnen allemaal door ons worden bestreden worden. Niets is vervelender dan muizen in jouw huis, omdat ze overal gaatjes in maken en jouw hele voorraadkast verorberen. Dit is geen gemakkelijk probleem om te verhelpen omdat u ze pas opmerkt als ze er al zijn. Omdat ze zich meestal in kruipruimtes verstoppen, zul je de aanwezigheid van muizen niet meteen opmerken. Gaten in voedselverpakkingen zijn het eerste waarschuwingsteken van muizen in huis.

Kosten ongediertebestrijding vanaf €90,00

Wij bieden ongediertebestrijding in Rotterdam omdat we om jouw gezondheid en veiligheid geven. Wij kunnen je helpen om van alle ongewenste insecten of knaagdieren af te komen, inclusief wespen. Heb je last van wespen in of rondom jouw woning? Bij Ongedestrijding Rotterdam kunnen wij wespen voor je bestrijden. Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar om je te helpen. Niets is irritanter dan een zwerm wespen in jouw woning te zien. In de meeste gevallen zal een nest de bron van de wespen zijn. Je bent bij ons aan het juiste adres als je van een wespennest af wilt!

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk materiaal

De materialen die wij gebruiken laten geen sporen achter in het milieu!

free-home-ispection-icon

Duurzaam materiaalgebruik

De materialen die wij gebruiken zijn van hoogstaande kwaliteit, waardoor je met minder herhalende behandelingen goedkoper uitkomt.

deskundig-advies

Deskundig advies

Omdat veel bestrijdingsmiddelen slecht voor je gezondheid kunnen zijn, kunnen wij je hierin van deskundig advies voorzien.

echo-friendly-icon

Voorkomen is beter dan genezen!

Snel signaleren waar er ongedierte aan het nestelen is, bijvoorbeeld bij de dragende balken in je houten vloer. Dit voorkomen is veel goedkoper dan te laat ingrijpen!

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen:

y-icon

Yahia Heffels

★★★★★

Ik heb 2 dagen voor Kerstmis contact opgenomen met 3 bedrijven om een wespennest te verwijderen aan te geven en zij waren de enige die binnen een paar uur antwoordde. Ik wacht nog steeds op de anderen om terug te komen met een offerte. Ze hebben geweldig werk geleverd. Bedankt.

j-icon

Juliano van Gorkum

★★★★★

Ik ben onder de indruk van het werk dat ze me hebben laten zien. Goede communicatie en uitstekend werk. Snelle en betrouwbare dienstverlening.

r-icon

Remon Verleg

★★★★★

De ongediertebestrijder was fantastisch, hij wist precies waar hij het over had en legde me alles uit voordat hij iets deed, ook zo’n aardige beleefde jongeman zou hem ten zeerste aanbevelen voor alles wat met ongediertebestrijding te maken heeft.

g-icon

Gavin Hafkamp

★★★★★

We waren erg blij met de service die mijn bejaarde ouders kregen om hun mierenprobleem op te lossen. Hij deed meer dan nodig was en hielp mijn vader zelfs een apart probleem op het dak op te lossen, zodat mijn 75-jarige vader niet zelf het dak op hoefde. De ongediertebestrijder was erg vriendelijk, geduldig en goed in wat hij doet. Zou hem zeker aanraden.

p-icon

Pieter de Kroon

★★★★★

De verdelger heeft geweldig werk geleverd door een mijtenplaag op het dak van ons flatgebouw te verwijderen. Hij was in staat om onder zeer moeilijke omstandigheden een enorm, met mijten besmet vogelnest op te ruimen. Hij roeide ook de mijten uit, blokkeerde vogels van verdere toegang tot de dakholte en zette aasvallen voor andere knaagdieren. Hij was een plezier om mee om te gaan en ik beveel zijn diensten ten zeerste aan.

c-icon

Chris Schoot

★★★★★

De ongediertebestrijder heeft fantastisch werk geleverd door het vogelnest in mijn plafond te verwijderen, het gebied schoon te maken en te desinfecteren en het pad te herstellen zodat er geen nesten meer zijn. Het heeft echt de vogelmijten uit de slaapkamer en het huis verwijderd. Uitstekende service!

Ongediertebestrijding in Rotterdam

Onze bestrijders zijn professionals in hun vak en kunnen je helpen met een oplossing op maat, die past bij ieder budget. Wil je advies of wil je dat wij met je meedenken? Als Ongediertebestrijder Rotterdam staan we graag voor je klaar!

5/5 - (24 stemmen)
Call Now Button