Spinnen bestrijden

Effectief voorkom dat spinnen zich nestelen en verspreiden!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van spinnen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele spinnenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Afspraak maken

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

 Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

U ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Wat kost spinnenbestrijding?

Van de wet is het niet toegestaan om spinnen te bestrijden met insecticide. Vele mensen weten dan niet wat ze moeten doen. Onze spin bestrijder zal daarom eerst bij u langs moeten komen om te evalueren wat de situatie precies is. Daarbij zal er gekeken worden naar eventuele oorzaken, zoals lekkages of degelijke vochtproblemen. Omdat elke situatie anders is, raden wij je aan om contact op te nemen zodat we kunnen peilen hoe wij je kunnen helpen.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van spinnen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
spinnen-bestrijden
spinnen

Wat kan je zelf doen bij spinnen bestrijding?

Het zou zeker tijdbesparend werken als je van te voren een evaluatie maakt van waar de spinnen allemaal zitten ongeveer. Als je dat doet voordat de spin bestrijder komt, kun je dat meteen laten zien bij aankomst aan de spin bestrijder. Het kan ook handig zijn om de plekken waar de spinnen voorkomen vrij te maken, zodat de plekken toegankelijk worden alvast voor de spin bestrijder.

 • Professionele spinnenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
 • Spoeddienst 24/7

Spinnen in huis?

Je komt niet om spinnen heen. Ze zijn overal te zien en te vinden. Zo is het dus ook niet raar als je spinnen thuis krijgt wanneer je een raam of deur eventjes open laat. Spinnen zijn niet per definitie schadelijk. Zo kunnen ze misschien zelfs nuttig zijn wanneer ze andere ongedierte als papiervisjes, muggen, vliegen of zilvervisjes opeten. Scheelt jou een zorg! Maar het tegendeel kan ook kloppen: wanneer er juist te veel insecten en dus spinnenvoedsel zijn, dan is de kans ook groot dat de spinnen zich sneller zullen vermeerderen in huis. Dit gebeurt meestal in gebieden waar er nog niet veel vogels in de buurt zijn. Omdat er weinig vogels in de buurt zijn, blijft er meer voedsel (insecten) over voor de spinnen. Je woonplaats kan dus weldegelijk een belangrijke rol spelen in de situatie dat je spinnen in huis krijgt!

Schoonmaak  tegen spinnen is belangrijk!

Het is vanzelfsprekend dat spinnen niet ergens komen om te verblijven zonder dat daar voedsel in de buurt is. En met spinnenvoedsel bedoelen wij insecten en/of overige ongedierte. Zolang jij je huis goed schoonmaakt regelmatig, zullen er geen ongedierte binnenkomen. En zodoende zullen er ook geen spinnen in je huis nestelen. Maak daarom je huis grondig schoon, ook bij kiertjes, hoeken en gaten! Afval trekt ook insecten aan, zorg er dus voor dat je prullenbak regelmatig wordt geleegd én wordt schoongemaakt. Een prullenbak betekent niet dat je het niet schoon moet maken! Denk maar aan de fruitvliegjes die afkomen op de prullenbak die te veel en te lang afval bevat dat niet weggegooid wordt.

Spinnen zelf verplaatsen?

Zolang je geen vrees tegen spinnen hebt kun je spinnen prima zelf verwijderen of verplaatsen. Op het internet kun je genoeg middelen vinden om dit zelf veilig te doen. Maar het kan ook bijzonder praktisch, zonder daar iets specifieks voor te kopen. Gebruik bijvoorbeeld een A4-papier met een beker die je al thuis hebt voor het vangen van een spin. Deze kan je dan rustig verplaatsen naar buiten en de spin dan loslaten, zonder het te doden. Je kunt ze ook prima met de hand verplaatsen. Maak je handen hol en doe je handen als een bol bij elkaar, terwijl de spin erin zit. Zo kan je de spin alsnog zelf verplaatsen. Vergeet niet om de spinnenwebben ook goed te verwijderen en maak de plek van de spinnenweb goed schoon. De spinnenweb kan anders nog steeds ongedierte vangen en dat kan dan weer andere spinnen aantrekken. Voor je het weet ben je weer bezig!

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk materiaal

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam materiaalgebruik

De materialen die wij gebruiken zijn van hoogstaande kwaliteit, waardoor je met minder herhalende behandelingen goedkoper uitkomt.

deskundig-advies

Deskundig advies

Omdat veel bestrijdingsmiddelen slecht voor je gezondheid kunnen zijn, kunnen wij je hierin van deskundig advies voorzien.

echo-friendly-icon

Voorkomen is beter dan genezen!

Snel signaleren waar er ongedierte aan het nestelen is, bijvoorbeeld bij de dragende balken in je houten vloer. Dit voorkomen is veel goedkoper dan te laat ingrijpen!

Ongediertebestrijding in Rotterdam

Onze bestrijders zijn professionals in hun vak en kunnen je helpen met een oplossing op maat, die past bij ieder budget. Wil je advies of wil je dat wij met je meedenken? Als Ongediertebestrijder Rotterdam staan we graag voor je klaar!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor spinnenbestrijding?

Voor spinnen bestrijden bij spoed komen wij snel op locatie. Onze spoeddienst staat 24/7 voor u klaar bij spinnenbestrijding!

Wat zijn de kosten voor spinnenbestrijding?

We kunnen geen kosten aangeven zonder dat wij de situatie hebben bekeken. Onze spinnenbestrijder moet eerst op locatie komen om het spinnenprobleem te kunnen zien.

Hoe weet ik wat voor spinnen ik in huis of bedrijf heb?

Als u niet zeker weet met wat voor spinnen u te maken heeft, probeer dan beelmateriaal te maken en het beeldmateriaal van de spinnen naar ons per mail te zenden. Onze spinnenspecialist zal u vrijblijvend vertellen welke spinnen u heeft.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Rotterdam te werk binnen spinnen bestrijden?

Onze spinnenbestrijders gaan doelgericht te werk. Eerst kijken we om welke type spinnen het gaat, waar de spinnen zijn, en hoelang de spinnen daar voorkomen. Naderhand maken we gebruik van deskundige apparatuur om de spinnen te traceren bij de bron en te zorgen voor een passende oplossing bij u thuis.

Geven jullie ook garantie voor spinnen bestrijden?

Wij werken altijd professioneel en pakken het spinnenprobleem doeltreffend aan. De kans op terugkomen van het spinnenprobleem is minimaal daardoor. Hellas kunnen wij geen 100% garantie geven. Daarom wordt geadviseerd om periodiek na de spinnenbestrijding een inspectie ter controle uit te laten voeren. Zo kunt u er zeker van zijn dat u geen spinnen meer heeft!

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens het spinnen bestrijden?

Misschien hebben de spinnen in huis al gezorgd heeft voor schade. De kans is gering dat de verzekering de schade dekt. Als de spinnenbestrijding zal zorgen voor schade, dan zullen wij u informeren hierover. Mocht er schade zijn ontstaan door ons, dan vergoeden wij de schade meestal zelf. U hoeft zich dus geen zorgen te maken!

Hoe vaak moeten jullie langskomen om het spinnenprobleem op te lossen?

Heeft u ons ingeschakeld voor spinnenbestrijding? Wij gaan u z.s.m. verhelpen van het probleem. Bij aanvang informeren wij u wat de behandelduur zal zijn van de spinnenbestrijding!

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

4.7/5 - (3 stemmen)
Call Now Button