Rioolvliegjes bestrijden

Met onze expertise helpen wij jou in het bestrijden van rioolvliegjes!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van rioolvliegjes bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele rioolvliegjesbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Afspraak maken

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

 Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

U ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Kosten rioolvliegjes bestrijden

Benieuwd naar wat de kosten zijn als je door één van onze ongediertebestrijders je rioolvliegjes wilt laten bestrijden?

Neem dan contact met ons op, en wij sturen zo snel mogelijk één ongedierte-expert naar je toe. Deze ongediertebestrijder zorgt voor een goede inspectie en maakt duidelijk wat de kosten zullen zijn om de rioolvliegjes te bestrijden.

 • Expert op het gebied van rioolvliegjes bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Helaas is het telefonisch doorgeven van een prijsopgave niet handig, dit omdat het over de telefoon niet duidelijk kan zijn wat nou precies de oorzaak is van het rioolvliegjes probleem.

rioolvliegjes bestrijden
rioolvliegjes

Een expert inschakelen

Wij zijn werkzaam in de gehele regio en omgeving van Rotterdam en weten altijd raad met het bestrijden van rioolvliegjes, het is namelijk een probleem dat we dagelijks oplossen voor onze klanten. Heb je last van rioolvliegjes in de kruipruimte?

 • Professionele rioolvliegjesbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Ook dan kan je contact met ons opnemen, wij bekijken goed wat de oorzaak is en bestrijden het ongedierteprobleem duurzaam, effectief en tegen lage kosten. Wacht niet langer en neem contact met ons op.

Rioolvliegjesbestrijding nodig?

Benieuwd naar wat het meest effectieve methode is tegen rioolvliegjes? Wij worden dagelijks gebeld door klanten die last hebbenvan rioolvliegjes en niet weten wat ze moeten doen. Het enige wat je hoeft te doen, als je voor goed van je rioolvliegjes probleem af wilt zijn is contact opnemen met één van onze experts. Wij zullen een duurzaam, milieuvriendelijk en effectiefe methode toepassen.

Rioolvliegjes, wat zijn dat?

Wist je dat rioolvliegjes ook wel motmuggen, latrinevliegjes worden genoemd? Tevens hebben we het hier niet over vliegjes, ondanks dat ze rioolvliegjes heten. Maar over een bijzonder muggensoort.
Je kunt rioolvliegjes herkennen aan de strepen die deze op zijn vleugels heeft. Het zijn geen schadelijke insecten, die gevaarlijk kunnen zijn. Maar ze zijn niet zo zeer hygienisch. Zeker niet als deze rioolvliegjes over je lunch vindt! Wel kunnen rioolvliegjes voor overlast zorgen en iets onhygienisch uit laten zien. Rioolvliegjes leggen meer dan 1200 eitjes per week! Deze zijn meestal binnen 48 uur al geboren.

Rioolvliegjes zelf bestrijden

Wil je zelf rioolvliegjes gaan bestrijden? Houdt er dan rekening mee dat dit een bepaalde expertise nodig heeft. Je moet immers weten wat de oorzaak van de rioolvliegjes is om deze vervolgens effectief te bestrijden. Zo hebben rioolvliegjes meestal broedplaatsen in de riolering maar ook in verstopte afvoeren. Niet altijd is zo’n verstopping zichtbaar, en hoe kun je iets bestrijden als je het niet met je eigen ogen kunt zien? Inderdaad, daarom raden we je aan om contact op te nemen met onze ongediertebestrijding service in Rotterdam en omgeving.

Wil je toch zelf rioolvliegjes bestrijden? Lees dan snel verder.
Stap 1: Ontdek waar de broedplaatsen van de rioolvliegjes zich bevinden. Door te weten waar de broedplaatsen liggen (en dus ook de eitjes) kun je de oorzaak goed aanpakken.

Stap 2: Problemen met je riolering?
Goed mogelijk dat je problemen hebt met je riolering, daar komen rioolvliegjes namelijk op af! Je kunt eventueel een loodgieter bellen om te bekijken wat het probleem is. Echter raden wij altijd aan om eerst een ongedierte expert langs te laten komen voor een inspectie. Zo kun je uitsluiten dat het probleem toch niet ergens anders ligt.

Stap 3: Maak je leefomgeving goed schoon en verwijder al het afval. Heb je afval binnen of rondom jouw huis? Dan moet je dus aan de slag! Want rioolvliegjes vermenigvuldigen zich voornamelijk als zij ergens een goede broedplaats kunnen vinden. Dat kan dus eventueel ook afval zijn.

Rioolvliegjes oorzaak

Wist je dat rioolvliegjes eitjes leggen op plekken waar het warm is? Op deze manier worden de rioolvliegjes sneller geboren, je kunt hierbij denken aan verstopte afvoeren, leidingen, kruipruimtes en verstopte riolering. Voornamelijk ook bij vochtig, rottende en plekken waar afval ligt.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk materiaal

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam materiaalgebruik

De materialen die wij gebruiken zijn van hoogstaande kwaliteit, waardoor je met minder herhalende behandelingen goedkoper uitkomt.

deskundig-advies

Deskundig advies

Omdat veel bestrijdingsmiddelen slecht voor je gezondheid kunnen zijn, kunnen wij je hierin van deskundig advies voorzien.

echo-friendly-icon

Voorkomen is beter dan genezen!

Snel signaleren waar er ongedierte aan het nestelen is, bijvoorbeeld bij de dragende balken in je houten vloer. Dit voorkomen is veel goedkoper dan te laat ingrijpen!

Ongediertebestrijding in Rotterdam

Onze bestrijders zijn professionals in hun vak en kunnen je helpen met een oplossing op maat, die past bij ieder budget. Wil je advies of wil je dat wij met je meedenken? Als Ongediertebestrijder Rotterdam staan we graag voor je klaar!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor rioolvliegjes bestrijden?

Bij spoed om rioolvliegjes te bestrijden komen wij snel op locatie. Onze spoeddienst staat dagelijks klaar voor rioolvliegjesbestrijding!

Wat zijn de kosten voor rioolvliegjesbestrijding?

Het is lastig om aan te geven wat de kosten zijn voor rioolvliegjesbestrijding. Zolang wij niet op locatie zijn geweest kan onze rioolvliegjesbestrijder niet weten wat de kosten zullen zijn.

Hoe weet ik wat voor rioolvliegjes ik in huis heb?

Als u niet zeker weet met wat voor rioolvliegjes u te maken heeft, stuur ons dan een foto ervan via de mail. Onze rioolvliegjesspecialist zal meteen aangeven met welke rioolvliegjes u te maken heeft!

Hoe gaat Ongediertebestrijder Rotterdam te werk bij rioolvliegjes bestrijden?

Onze rioolvliegjesbestrijders gaan professioneel te werk. Eerst kijken we om welke rioolvliegjes soorten het gaat, waar de rioolvliegjes zich bevinden, en hoelang de rioolvliegjes al aanwezig zijn. Daarna maken we gebruik van vakkundige bestrijdingsmiddelen om de rioolvliegjes helemaal weg te halen!

Geven jullie ook garantie voor het rioolvliegjes bestrijden?

Wij werken altijd deskundig en gaan het rioolvliegjesprobleem serieus te lijf! De rioolvliegjes zullen dan hoogstwaarschijnlijk niet terugkomen. Dit kunnen we alleen niet met zekerheid garanderen. U kunt het beste dan periodiek een inspectie laten uitvoeren om de afwezigheid van rioolvliegjes te garanderen. Zo verzekert u uzelf het meest optimaal tegen rioolvliegjes!

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens de rioolvliegjes bestrijding?

Rioolvliegjes kunnen misschien al voor schade hebben gezorgd. De verzekering zal dit waarschijnlijk ook niet bekostigen. De kans is klein dat uw verzekeraar dit zal vergoeden. De schade die wij heel misschien kunnen veroorzaken zullen wij ook meestal zelf vergoeden aan u. Gelukkig komt er zelden schade door onze toedoen bij rioolvliegjes bestrijden, dus dat is geruststellend voor u!

Hoe vaak moeten jullie langskomen voor rioolvliegjes bestrijding?

Heeft u onze rioolvliegjesbestrijders al ingeschakeld voor rioolvliegjes bestrijden? Dan zal dat z.s.m. afgehandeld worden. Wij zullen u van te voren aangeven hoelang het zal duren!

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

4.7/5 - (3 stemmen)
Call Now Button