Reviews

Reviews

Hieronder kun je de beoordelingen van onze klanten teruglezen.

y-icon

Yahia Heffels

★★★★★

Ik heb 2 dagen voor Kerstmis contact opgenomen met 3 bedrijven om een wespennest te verwijderen aan te geven en zij waren de enige die binnen een paar uur antwoordde. Ik wacht nog steeds op de anderen om terug te komen met een offerte. Ze hebben geweldig werk geleverd. Bedankt.

j-icon

Juliano van Gorkum

★★★★★

Ik ben onder de indruk van het werk dat ze me hebben laten zien. Goede communicatie en uitstekend werk. Snelle en betrouwbare dienstverlening.

t-icon

Thimo Dirk

★★★★★

5-sterren service, vanaf het eerste telefoontje om een ongedierteinspectie te regelen. Ze waren snel om de oproep te beantwoorden. We hebben de contactgegevens van de makelaar gegeven, hij heeft toen de afspraken gemaakt en ons een bevestigingsmail/telefoontje gestuurd. We kregen een uitgebreid mondeling rapport bij de voltooiing van de inspectie en kort daarna ontvingen we het schriftelijke rapport en het vervolgtelefoontje. Al onze vragen werden beantwoord en er werden suggesties gegeven voor doorlopend onderhoud mocht dat nodig zijn.

r-icon

Remon Verleg

★★★★★

De ongediertebestrijder was fantastisch, hij wist precies waar hij het over had en legde me alles uit voordat hij iets deed, ook zo’n aardige beleefde jongeman zou hem ten zeerste aanbevelen voor alles wat met ongediertebestrijding te maken heeft.

g-icon

Gavin Hafkamp

★★★★★

We waren erg blij met de service die mijn bejaarde ouders kregen om hun mierenprobleem op te lossen. Hij deed meer dan nodig was en hielp mijn vader zelfs een apart probleem op het dak op te lossen, zodat mijn 75-jarige vader niet zelf het dak op hoefde. De ongediertebestrijder was erg vriendelijk, geduldig en goed in wat hij doet. Zou hem zeker aanraden.

p-icon

Pieter de Kroon

★★★★★

De verdelger heeft geweldig werk geleverd door een mijtenplaag op het dak van ons flatgebouw te verwijderen. Hij was in staat om onder zeer moeilijke omstandigheden een enorm, met mijten besmet vogelnest op te ruimen. Hij roeide ook de mijten uit, blokkeerde vogels van verdere toegang tot de dakholte en zette aasvallen voor andere knaagdieren. Hij was een plezier om mee om te gaan en ik beveel zijn diensten ten zeerste aan.

c-icon

Chris Schoot

★★★★★

De ongediertebestrijder heeft fantastisch werk geleverd door het vogelnest in mijn plafond te verwijderen, het gebied schoon te maken en te desinfecteren en het pad te herstellen zodat er geen nesten meer zijn. Het heeft echt de vogelmijten uit de slaapkamer en het huis verwijderd. Uitstekende service!

r-icon

Ramon Middelburg

★★★★★

Ze waren zeer grondig, schoon, beleefd en behulpzaam, kwam op tijd opdagen. Tijd doorbrengen in dak, kasten, schuren, binnen en buiten huis en tuinen op termieteninspectie en ongediertebestrijding.

j-icon

Josef van Bon

★★★★★

Kreeg een gedetailleerde offerte voor ons complex van 6 blokken met advies over te behandelen gebieden voor mieren, spinnen, muggen en lokaas. Zeer goed geïnformeerd over ongediertebestrijding en zijn professionele aanpak en vriendelijke manier is goed ontvangen door zowel de gemeente als de eigenaren. Alle documentatie is aanwezig en bewegwijzering wordt rondom het complex getoond tijdens het spuiten met werk dat op een zeer bevredigende manier is voltooid.

l-icon

Lukasz Velema

★★★★★

Geweldige service en zeer snel en vriendelijk graag aanbevelen aan vrienden en familie. Hij deed het grondig en was zeer goed geïnformeerd over ongediertebestrijding en wat hij aan het doen was.

a-icon

Adem Yilmaz

★★★★★

We hebben ons huis laten sproeien tegen ongedierte.Ze waren zo vriendelijk en zo snel! We waren erg blij met de service.

e-icon

Elbert Huijs

★★★★★

Bedankt, voor zo’n grondig en professioneel werk. Hij besteedde bijna 2 uur aan het doornemen van de details van het huis zonder een plekje te missen. Kon niet gelukkiger zijn met het resultaat!

l-icon

Leon Groenland

★★★★★

Supersnelle service. Kwam dezelfde dag nog naar buiten om vallen te leggen voor de rat. Kwam terug na 2 dagen toen de rat vastzat om te verwijderen. Vriendelijk, deskundig, op tijd, schoon, beleefd.

d-icon

Douwe Veldhuizen

★★★★★

Vanaf het moment dat ik het eerste telefoontje kreeg na het online aanvragen van een offerte, voelde ik me in veilige handen. Mijn ongediertebestrijding werd gedaan met professionaliteit en aandacht voor details. Ik hoef niet naar andere aanbieders te zoeken, ik kom jaar na jaar terug.

s-icon

S. Steevens

★★★★★

Bedankt voor je geweldige service en advies. Beveel deze ongediertebestrijders zeker aan. Hij was punctueel, deskundig en vriendelijk om mee te praten. Zeer professionele en vriendelijke bediening. Dank u

m-icon

Mathijs van Woerden

★★★★★

De bestrijdingsdienst arriveerde een paar uur nadat we hadden gebeld. Hij heeft uitstekend en professioneel werk voor ons gedaan. We hebben nog niet eerder zo’n uitstekende service gehad.

s-icon

Sjoert Ridderhof

★★★★★

Fantastische klantenservice en de ongediertebestrijder was zeer goed geïnformeerd over de producten en soorten mieren. Zeer snelle service en fijn in de omgang! Zal het zeker aanbevelen aan anderen en opnieuw gebruiken.

c-icon

Chendo Moussa

★★★★★

Ik had bijen in mijn dakspouw. De ongediertebestrijder die op korte termijn arriveerde, was zeer hoffelijk, informatief, efficiënt en deed het werk zonder poespas. Bedankt

a-icon

Abdelhafid Bouqaria

★★★★★

Wespen kwamen mijn huis binnen via de schoorsteen en Ongediertebestrijder Rotterdam reageerde onmiddellijk op mijn crisis en had de klus binnen een uur geklaard. De ongediertebestrijder was beleefd en professioneel en bood aan te komen als ik nog meer problemen met de wespen had. Fantastische service en zal ze zeker aanbevelen!

e-icon

E.G. Burggraaf

★★★★★

De ongedierte bestrijder was erg goed met de ongedierte bestrijding die we wilden. Hij was vriendelijk behulpzaam deskundig en grondig met zijn werk.

l-icon

Lokman Yildiz

★★★★★

Dit bedrijf is een echte professional en een genot om mee om te gaan. Van het verkrijgen van ons plaagrapport dat zeer grondig was tot de installatie van een volledig termieten lok systeem waarbij hij er alles aan deed om ervoor te zorgen dat ons huis volledig werd beschermd. Bedankt voor het gemakkelijk maken van het proces. Briljante klantenservice!

o-icon

Oguzhan Demir

★★★★★

We hadden zwermen bijen waar we niet vanaf konden komen en dankzij Ongediertebestrijder Rotterdam is het goed gedaan de bijen zijn weg en kinderen en huisdieren zijn veilig.

r-icon

Reno Boersema

★★★★★

Super service! De ongedierteverdelger was professioneel, op tijd en efficiënt. De klus is precies uitgevoerd zoals uitgelegd. We zouden zeker weer gebruiken in de toekomst als het nodig is.

f-icon

Hassan Khan

★★★★★

De ongedierteverdelger installeerde gaas om de toegang voor duiven te blokkeren onder onze zonnepanelen op een zeer hoog dak. Voor het eerst in jaren zien we nu al verschil zonder vogelpoep. Hij is zeer ervaren (bouwerachtergrond), hardwprofessioneel, deskundig, behulpzaam, respectvol, vriendelijk, efficiënt en voor een goede prijs.

n-icon

Nienke Berg

★★★★★

Zo blij met de service die wij aangeboden hebben gekregen. Ik zou ze een miljoen keer aanbevelen. Professioneel, eerlijk, zorgzaam. Bedankt voor de afgelopen 2 jaar dienst, jullie zijn kampioenen en we zouden niemand anders inschakelen.

e-icon

E.W. James

★★★★★

Was op tijd en heeft het werk goed gedaan tegen een zeer goede prijs. Het product dat werd gebruikt droogde snel met minimaal spatten en zorgde ervoor dat onze huisdieren veilig waren.

f-icon

Feyyaz Nasiri

★★★★★

We hadden een vervelende kakkerlakkenplaag die Ongediertebestrijding Rotterdam voor ons heeft weggevaagd. De ongediertebestrijder was erg behulpzaam en gaf ons veel advies om ervoor te zorgen dat de behandeling succesvol was. Ik heb gehoord dat kakkerlakken erg moeilijk uit te roeien zijn, dus het verbaast me dat we er meer dan een jaar later nog geen enkele hebben gezien.

s-icon

Simon Kessels

★★★★★

Ik nam contact op voor een inspectie vanwege de kevers die een paar dagen geleden rond ons huis vloog. De man kwam opdagen en gaf ons een zeer nauwkeurige uitleg over kever en wat hij ging doen. Zeer professionele service, aarzel niet om ze aan iedereen aan te bevelen.

c-icon

Charif El-Younoussi

★★★★★

Geweldig bedrijf! Vooraf netjes bellen, arriveerde op tijd. Zeer beleefd en sprak met ons over de bestrijding. Het was ook informatief. Erg blij en zou het opnieuw gebruiken.

m-icon

M. Roumaisa

★★★★★

Ze konden ons heel snel bezoeken nadat we contact met hen hadden opgenomen. Hij was zeer grondig en legde alles heel duidelijk uit. We waren onder de indruk van de behandeling met knaagdierpoeder in vergelijking met vast aas. We wachten nu op de resultaten, maar hebben vertrouwen in een positief resultaat. We vinden dat het en redelijke prijs was voor service.

y-icon

Yvo Takenburg

★★★★★

Op prijs gesteld om voor aankomst te worden gebeld. Waardeerde de eerlijke en praktische reactie.

j-icon

Jenairo Winter

★★★★★

De service van de ongediertebestrijding was prima. Hij was zeer grondig en professioneel. Zou opnieuw gebruiken en zou ze aan iedereen aanbevelen. Ons spinnenprobleem was meteen verholpen.

f-icon

Fam. Maarleveld

★★★★★

Kon niet blijer zijn. Ik voelde het volste vertrouwen in de monteur die naar mijn zorgen luisterde, met mij door het pand liep, een grondige uitleg gaf over het inspectieproces, al mijn vragen geduldig beantwoordde en na voltooiing een kort overzicht van zijn inspectie gaf. Een paar dagen later kreeg ik een uitgebreid rapport per e-mail.

r-icon

Ruben Ebben

★★★★★

Snel en effectief! Echt informatief team en doen echt hun best om een 5-sterrenservice te bieden. Op tijd en vriendelijk. Geweldige prijs-kwaliteitverhouding.

e-icon

H.J. Borghuis

★★★★★

Uitstekende, snelle en ongelooflijke service. Dit was de eerste keer dat ik ze heb ingeschakeld en ik heb ze al aan een vriend aanbevolen. Vriendelijk personeel legde het proces goed uit en het was snel klaar. Perfect!

s-icon

Silas Shah

★★★★★

Vakkundige personeel, punctueel en legde alle uit te voeren werkzaamheden uit. Alles netjes en schoon achtergelaten. Zeer tevreden over werk en service. Wacht nu om te zien of ik nog bedwantsen te zien krijg. Hopelijk is het probleem opgelost.

b-icon

Baki Demirbas

★★★★★

We gebruiken hun diensten al 3 jaar, erg blij met hun personeel en het werk dat ze doen om ons huis vrij van mieren en spinnen te houden. Ze zijn zeer grondig en nemen de tijd om het hele huis en de grenzen te besproeien.

e-icon

Ewoud Overkamp

★★★★★

Zeer professioneel en behulpzaam. De bestrijder gaf duidelijke uitleg over het probleem en bood een gepaste oplossing aan voor het probleem. Vogelwering aangebracht om te voorkomen dat vogels weer gaan nestelen. Na het werk de ruimte schoongemaakt.

a-icon

Arnaud Swinkels

★★★★★

Uw vertegenwoordiger was vandaag uitstekend!! Geduld en beantwoordde alle vragen, leek zeer deskundig. Er werd goed uitgelegd wat hij ging doen en wat hij kon verwachten.

t-icon

Thibaut Afkir

★★★★★

Geweldige service en prijs. Proces uitgelegd en alle vragen beantwoord. Beveel ze ten zeerste aan voor al uw ongedierteproblemen. Heb ze al eerder ingeschakeld en zal ze zeker weer gebruiken.

r-icon

Randall Luttik

★★★★★

Grondige inspectie, goede uitleg van proces en beleefde respectvolle manier van doen. Nam de tijd om de opties te bespreken.

m-icon

Marlo van Hameren

★★★★★

Echt behulpzame en vriendelijke service. Ze behandelden het oorspronkelijke probleem en adviseerden ook een optie om het op langere termijn aan te pakken. Ik waardeerde hun bereidheid om aan te blijven en het extra werk te doen. Heel erg bedankt!

r-icon

Redwan Shahbaz

★★★★★

Had een paar jaar geleden een knaagdierprobleem en had Ongediertebestrijder Rotterdam laten komen om het te behandelen, nooit een andere muis gezien of gehoord. Dus toen ik een spin te veel opmerkte, wist ik wie ik moest bellen. De volgende dag gebeld, klantenservice was informatief en beantwoordde al mijn vragen. Super gedaan, zal zeker weer bellen als het nodig is.

k-icon

Kim Stronks

★★★★★

Zeer professionele en behulpzame service, bedankt! De ongediertebestrijder was zorgvuldig, betrouwbaar en gaf ons vertrouwen in zijn werk. Heel erg bedankt voor de geweldige hulp bij ons probleem.

j-icon

Jordy Batelaan

★★★★★

Zeer grondig en vriendelijk. Reageerde snel op mijn aanvraag en nam de tijd om het gebouw en de plaagmelding persoonlijk uit te leggen. Ik had zeker het gevoel dat ik erop kon vertrouwen dat hij een nauwkeurig rapport zou geven.

a-icon

Abdulahi Abdi

★★★★★

Het meest bevredigende was dat de ongediertebestrijder het hele proces duidelijk en eenvoudig maakte, vanaf het allereerste telefoontje had ik er vertrouwen in dat er een grondige klus voor mij zou worden uitgevoerd. Hij was op tijd, vriendelijk en zeer grondig, en zijn advies en hulp verzekerden me van goed besteed geld!

b-icon

Berend Thomassen

★★★★★

Goede service. Tijdig en professioneel. Zeer informatief in feedback, waardoor het proces heel duidelijk is. Echt nuttig advies over opties zonder eigen agenda te pushen. Erop gebrand om ervoor te zorgen dat alle aspecten van het rapport werden begrepen. Hartelijk bedankt.

o-icon

Ouassim Djemouli

★★★★★

Ze waren op korte termijn beschikbaar om onze inspectie te doen. Het rapport was zeer gedetailleerd en gemakkelijk te begrijpen. Zeer professioneel en ik zou hun diensten zeker aanraden.

f-icon

Faik Vahaz

★★★★★

De ongediertebestrijder was vriendelijk, grondig en deed er alles aan om ervoor te zorgen dat u alles in zijn rapport begrijpt. Hij identificeerde enkele belangrijke problemen met het pand waar we naar keken en nam de tijd om al onze vragen zorgvuldig door te nemen. Ik kan hem gewoon niet genoeg bedanken

p-icon

Paco Rijke

★★★★★

Ze hebben ons echt een goede service geboden, van de boeking tot het rapport. We raden dit bedrijf zeker aan. Een zeer professionele service, zo behulpzaam met advies. aarzel niet.

l-icon

Lennaert Haaksman

★★★★★

Geweldige professionele en vriendelijke service geboden! De keuring was zeer snel geregeld voor een zeer schappelijke prijs. Het gaf ons de rust om door te gaan met de aankoop van ons eigendom. We raden dit bedrijf zeker aan!

e-icon

Ehsan Hermus

★★★★★

Uitstekende service!! Ik zou deze ongediertebestrijders ten zeerste aanbevelen voor al uw behoeften op het gebied van ongedierte, we hadden een inspectie voor houtworm en de kennis en technologie was de beste die ik heb gezien … Ik zal ze elk jaar terug inschakelen!

e-icon

Erica

★★★★★

Een zeer goed gerund professioneel bedrijf dat gebruik maakt van de nieuwste technologie. Zeer hoge arbeidsethos door de twee medewerkers. De gemoedsrust die de barrière geeft voor huisbescherming is de kosten zeker waard. In het gebied waar we wonen is het echt een heel verstandige manier van handelen.Een zeer goed gerund professioneel bedrijf dat gebruik maakt van de nieuwste technologie. Zeer hoge arbeidsethos door de twee medewerkers. De gemoedsrust die de barrière geeft voor huisbescherming is de kosten zeker waard. In het gebied waar we wonen is het echt een heel verstandige manier van handelen.

f-icon

Frans Dirksen

★★★★★

Ik wil mijn tevredenheid uitspreken over de service die ik vandaag heb gekregen. De bestrijder arriveerde iets eerder dan gepland, zeer beleefd, zeer grondig. Hij beantwoordde graag onze vragen. Ben zeer tevreden over ze.

r-icon

Rino van Velsen

★★★★★

Ik was van begin tot eind erg blij van de service. Ze waren zeer professioneel, efficiënt, informatief en vriendelijk. Ik heb het gevoel dat ik nu gemoedsrust heb dat de situatie onder controle is. Ik zou ze graag aanbevelen.

d-icon

Demy van der Aar

★★★★★

Personeel was professioneel met goede uitleg van het proces en wat erbij kwam kijken. Ruim voor aanvangstijd aangekomen. Zeer netjes in hun werk en goed gemaakt na installatie. Mezelf voor de kop slaan waarom ik ervoor kies om het eigendom niet eerder te beschermen. Uiterst concurrerende prijsstelling.

j-icon

J. Kalkman

★★★★★

Veruit de meest betaalbare offerte die we ontvingen. Het personeel dat arriveerde was snel en nauwgezet gedurende de twee dagen die nodig waren om de barrière neer te leggen. Hun professionaliteit en vakmanschap was indrukwekkend. Deed zelfs haar best door een betonwerker die naast de deur werkte te vragen om wat beton om de doppen bij de voordeur te verbergen.

a-icon

Andy

★★★★★

Ze konden me de volgende dag inplannen nadat ik in paniek belde nadat ik had ontdekt dat we overal in onze keuken muizen hadden. De ongediertebestrijder was geweldig en stelde me echt gerust en gaf me het vertrouwen dat we in staat zouden zijn om van deze plaag af te komen en verdere plagen te voorkomen. Heel erg bedankt aan een geweldig bedrijf!

e-icon

Eliza Groot-Koerkamp

★★★★★

Geweldige service. De bestrijder kwam vroeg opdagen, besprak onze problemen met ons. Heeft ons precies uitgelegd wat hij ging doen. Hij luisterde naar alles wat we hem vertelden en zorgde ervoor dat we ons op ons gemak voelden dat dit kon worden opgelost. We dachten dat de spinnen nooit zouden stoppen, maar in minder dan 24 uur sterven ze zichtbaar of worden ze langzaam verdoofd genoeg om ze te verwijderen. Het is geweldig! Ik kan het team niet genoeg bedanken, we waren oprecht bang voor de hoeveelheid die we zagen. Maar we kunnen ze nu echt zien verdwijnen! Het is geweldig!

f-icon

Julian van Berkum

★★★★★

Onze taak was vrij klein – het plaatsen van rattenvallen om te voorkomen dat ongedierte onze nieuwe kanaalverwarming zou vernietigen. Klus werd vakkundig op tijd geklaard en we werden goed geïnformeerd.

m-icon

Miguel Rodriguez

★★★★★

We vonden dat de ongediertebestrijder zeer goed geïnformeerd was over ons kakkerlakkenprobleem. Hij wist precies hoe hij van de kakkerlakken af moest komen, niets was teveel moeite. Hij was op tijd voor onze afspraak en erg geduldig terwijl we ons voorbereidden op de behandeling van ongediertebestrijding.

e-icon

Eelco Eekhof

★★★★★

Zeer vriendelijke bediening. De ongediertebestrijder verontschuldigde zich voor het vroeg aankomen (wauw!) En ging rond zijn werk snel en efficiënt. Binnen 30 minuten had hij het probleem onderzocht en rattenaas in het dak en onder het huis gelegd. Ik zou deze dienst zeker aanraden aan anderen.

e-icon

Elia Epema

★★★★★

Wij hebben sinds kort last van een muizenplaag. Geen idee hoe dat komt, aangezien het er erg onhygienisch uitziet en vooral de kinderen kan afschrikken hebben wij de hulp opgeroepen van deze ongedierte bestrijders. Zij waren de volgende dag al langs gekomen en hebben verschillenden muizenvallen geplaatst. Ook heb ik gratis advies van ze gekregen over hoe ik de ongedierte plaag eventueel zou kunnen voorkomen voor in de toekomst.

r-icon

Remco Hoffer

★★★★★

Ik heb nog nooit eerder te maken gehad met ongedierte! Wat een vieze boel!!! Wij hadden een huis gekocht in Rotterdam Zuid en waren tot onze schrik er later pas achter gekomen dat er een ware muizenplaag heerst in deze wijk. Vervolgens contact opgenomen en zij zijn snel naar ons toe gekomen. Nu is het afwachten wat de resultaat ervan gaat worden… Wat jammer dat de gemeente niet altijd helpt. Gelukkig jullie wel

j-icon

Jorge Benjamin

★★★★★

Deze ongediertebestrijders zijn geweldig… zo professioneel, snel, duidelijk, betrouwbaar,. De ongediertebestrijder die bij ons aan huis kwam was zeer vriendelijk! Hij heeft geweldig werk voor ons gedaan door het huis te beschermen met verschillende methodes, hij legte het mij allemaal uit maar ik vond het al goed!. Zeer aan te raden om dit bedrijf te benaderen als je last hebt van muizen, ratten of wat dan ook!

f-icon

Hayrettin Arslan

★★★★★

Ongediertebestrijding had ik eerder moeten inschakelen en wat een opluchting was het nadat we het voor elkaar hadden gekregen! Zeker met ons muggenprobleem. Kan niet gelukkiger zijn en zal dit zeker jaarlijks doen voor spinnen en muggen.

g-icon

Gio Kruijs

★★★★★

Zou de heren van ongediertebestrijder Rotterdam van harte aanbevelen! Ze waren zo vriendelijk, deskundig en grondig. Was erg blij met de prijs en ik kon de service voor de volgende dag boeken! Zal zeker weer gebruik maken van hun diensten 🙂

a-icon

A.F. Steehouwer

★★★★★

Goede prijs-kwaliteitverhouding en goed advies en inzicht gegeven over niet alleen de huidige inspectieresultaten, maar ook over de beste toekomstbestendige methoden voor kevers. Zou deze service ten zeerste aanbevelen aan iedereen, bedankt!

r-icon

Ronald Hegeman

★★★★★

De specialist was op tijd en wist wat hij deed. Ik was erg blij met de service en het probleem was in een mum van tijd verholpen, en geen bijen meer. Dank u.

e-icon

Eddie Goossens

★★★★★

We waren erg blij om met echte professionals om te gaan. Snelle reactie, beide keren keurig op tijd, hebben ze goed gewerkt, tot nu toe goede resultaat behaald. Zal ze bij iedereen aanbevelen. We hopen dat we ze niet meer nodig zullen hebben, maar als het nodig is, bellen we ze weer. Dank u voor uw service.

f-icon

Feiko van der Mierden

★★★★★

Fantastisch gedaan, aangekomen op het moment dat ze zeiden dat ze zouden doen, geweldige service! ! Zou ze ten zeerste aanbevelen aan iedereen die zijn huis wil laten bespuiten voor insecten. Zal ze opnieuw bellen sws.

m-icon

Maykel Ringnalda

★★★★★

Een aanrader voor elk ongediertebestrijdingsprobleem. Zeer professioneel. We hadden een mierenprobleem en de specialist van Ongediertebestrijder Rotterdam legde aas en adviseerde ons om het te verwerken. Erg blij met het resultaat. GEEN MIEREN MEER!!!!

z-icon

Zacharias Duijkers

★★★★★

Geweldig werk van deze mensen, een echte aanrader voor elke vorm van ongediertebestrijding. Vriendelijk, snel en efficiënt. Goede prijs-kwaliteitverhouding, dit is een zeer professionele service van begin tot eind !!!

s-icon

Sefa Canveren

★★★★★

De expert kwam toen hij zei dat hij zou komen, geen overlast voor ons in huis, blij met deze service. Zal dit bedrijf aanbevelen aan vrienden en zullen ze volgend jaar zeker terug hebben.

f-icon

Fernando Spruijt

★★★★★

Voor zover ik kan nagaan, is de inspectie grondig, professioneel en met eerlijke feedback gedaan. Ik ben blij met het resultaat en het rapport. de inspecteur was informatief en zeer professioneel.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk materiaal

De materialen die wij gebruiken laten geen sporen achter in het milieu!

free-home-ispection-icon

Duurzaam materiaalgebruik

De materialen die wij gebruiken zijn van hoogstaande kwaliteit, waardoor je met minder herhalende behandelingen goedkoper uitkomt.

deskundig-advies

Deskundig advies

Omdat veel bestrijdingsmiddelen slecht voor je gezondheid kunnen zijn, kunnen wij je hierin van deskundig advies voorzien.

echo-friendly-icon

Voorkomen is beter dan genezen!

Snel signaleren waar er ongedierte aan het nestelen is, bijvoorbeeld bij de dragende balken in je houten vloer. Dit voorkomen is veel goedkoper dan te laat ingrijpen!

Ongediertebestrijding in Rotterdam

Onze bestrijders zijn professionals in hun vak en kunnen je helpen met een oplossing op maat, die past bij ieder budget. Wil je advies of wil je dat wij met je meedenken? Als Ongediertebestrijder Rotterdam staan we graag voor je klaar!

Call Now Button