Papiervisjes bestrijden

Voorkom dat u te laat bent! Wij helpen u deskundig in het bestrijden van papiervisjes.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van papiervisjes bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele papiervisjesbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Afspraak maken

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

 Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

U ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Papiervisjes zelf bestrijden?

Als je papiervisjes zelf bestrijden wilt kan dit wellicht een uitdaging zijn, omdat ze vaak in de nacht pas actief zijn. De schade die papiervisjes hebben aangericht, wordt dus pas later opgemerkt. Dit kan mensen soms het gevoel geven dat ze aan worstelen zijn met een onzichtbare vijand.

Daarom raden wij je aan om een gespecialiseerde papiervisjesbestrijder in te schakelen. Bespaar je zelf de stress en de moeite door het allemaal zelf te doen, en laat onze ongediertebestrijders jou ontzorgen! Ze weten namelijk met hun kennis en kunde precies hoe papiervisjes voorkomen en bestreden moeten worden.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van papiervisjes bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
papiervisjes-bestrijden
papiervisjes

Verschil tussen papiervisjes en zilvervisjes

Allebei de instecten behoren tot dezelfde familie, alleen verschillen ze wel in soort en dus uiterlijk en karaktereigenschappen. Zilvervisjes houden meer van hogere luchtvochtigheid ten opzichte van papiervisjes. Zilvervisjes kunnen ook een paar millimeter langer zijn gemiddeld ten opzichte van papiervisjes.

Qua bestrijding van beide insecten maken deze kenmerken in principe niets uit, want de aanpak bij beide insecten blijft zo goed als dezelfde. Daarom is het raadzaam om een gespecialiseerde ongediertebestrijder te contacteren!

 • Professionele papiervisjesbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
 • Spoeddienst 24/7

Papiervisjesbestrijding nodig?

Heb je papiervisjes in huis, tuin of bedrijf gezien? Dat komt omdat papiervisjes graag komen op plekken waar het luchtvochtig is. Denk daarbij aan de keukenkast, überhaupt kasten of badkamers. De meest effectieve methode om papiervisjes te bestrijden is door gebruik te maken van insecticiden. Op het internet of bij de dierenwinkels zijn deze verkrijgbaar. Ze kunnen echter een nadeel met zich meebrengen: de geringe mate van effectiviteit. Papiervisjes kunnen soms al resistent zijn tegen de insecticiden die buiten verkrijgbaar zijn voor particulieren. Resistent betekent dat de papiervisjes immuun zijn, dus bestand zijn tegen de insecticiden. Ze kunnen het prima overleven en dus zit je nog steeds met papiervisjes opgescheept dan. Wij raden je dan aan om je stress en energie te besparen en contact op te nemen met een professionele papiervisjesbestrijder. De papiervisjesbestrijders die wij hebben zijn specialisten in hun vak en hebben insecticiden in hun arsenaal waar papiervisjes niet weg van kunnen komen!

Papiervisjesbestrijding in huis?

Wanneer je papiervisjes in huis wil bestrijden, raden we je aan om dit niet zelf te doen. Aanvankelijk kan je het proberen uiteraard, maar wanneer je merkt dat je er niet van af komt, kan je er van uit gaan dat je te maken kan hebben met een plaag. In dat geval heb je hulp nodig van papiervisjes specialisten. De ongedierte kunnen voorkomen (of verscholen zijn) bij krappe ruimtes, zoals gaten en naden. Dit soort lastige plekken die niet eenvoudig toegankelijk zijn voor een ieder moeten behandelt worden met een hoge drukspuit. Overal waar papiervisjes mogelijk heen kunnen kruipen of schuilhouden worden dan goed onder handen genomen door de bestrijders. Wanneer je merkt dat de papiervisjes in huis gevreten hebben aan je kleding of boeken, kan je deze in de vriezer stoppen voor een dag en ervoor zorgen dat de papiervisjes worden uitgeschakeld, mits de kleding of boeken niet te veel zijn beschadigd door de papiervisjes. Anders kan je ze net zo goed weggooien.

Spray tegen papiervisjes

Zoals we eerder zeiden kan je ook proberen om papiervisjes zelf te bestrijden. Hiervoor kan je speciale sprays aanschaffen die in dierenwinkels of online te vinden zijn. Je kan de spray dan spuiten in de krappe ruimtes waar de papiervisjes zich mogelijk kunnen schuilhouden. Dat je de spray dan gebruikt bij deze krappe ruimtes is prima. Maar het wordt zeer zeker afgeraden om de spray te gebruiken bij kleding, voedsel of meubilair. Je medebewoners of kinderen kunnen gebruik maken van deze dingen en wanneer ze blootgesteld worden aan de spray kan dit effecten hebben op de gezondheid. Ga er dus zorgvuldig mee om! Bekijk video’s of uitleg op het internet desnoods, mocht de gebruiksaanwijzing op de bijsluiter niet voldoende informatie bieden. Als je er echt niet uit komt kan je nog altijd één van onze ervaren papiervisjesbestrijders spreken, zodat zij je voorzien van deskundig advies.

 

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk materiaal

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam materiaalgebruik

De materialen die wij gebruiken zijn van hoogstaande kwaliteit, waardoor je met minder herhalende behandelingen goedkoper uitkomt.

deskundig-advies

Deskundig advies

Omdat veel bestrijdingsmiddelen slecht voor je gezondheid kunnen zijn, kunnen wij je hierin van deskundig advies voorzien.

echo-friendly-icon

Voorkomen is beter dan genezen!

Snel signaleren waar er ongedierte aan het nestelen is, bijvoorbeeld bij de dragende balken in je houten vloer. Dit voorkomen is veel goedkoper dan te laat ingrijpen!

Ongediertebestrijding in Rotterdam

Onze bestrijders zijn professionals in hun vak en kunnen je helpen met een oplossing op maat, die past bij ieder budget. Wil je advies of wil je dat wij met je meedenken? Als Ongediertebestrijder Rotterdam staan we graag voor je klaar!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor het papiervisjes bestrijden?

Bij spoed komen wij snel op locatie om papiervisjes te bestrijden! Onze spoeddienst staat 24/7 voor u klaar om u te helpen met papiervisjesbestrijding!

Wat zijn de kosten voor het papiervisjes bestrijden?

Het is lastig om een prijsopgave te kunnen geven zonder dat wij de papiervisjes hebben gezien bij u op locatie. Onze papiervisjesbestrijder moet eerst op locatie komen om het papiervisjesprobleem te kunnen zien.

Hoe weet ik wat voor papiervisjes ik in huis heb?

Als u niet zeker weet met wat voor papiervisjes u te maken heeft, probeer dan een foto te maken van de papiervisjes bij u thuis of in het bedrijf en stuur deze naar ons. Onze papiervisjesspecialist zal u dan vertellen met welke papiervisjes u te maken heeft!

Hoe gaat Ongediertebestrijder Rotterdam te werk bij papiervisjesbestrijding?

Onze papiervisjesbestrijders gaan doelgericht te werk. Eerst kijken we om welke type papiervisjes het gaat, waar de papiervisjes zich schuilhouden, en hoelang de papiervisjes al aanwezig zijn. Vervolgens maken we gebruik van speciale materialen om de papiervisjes op te sporen bij de bron en zorgen we voor de bestpassende oplossing.

Geven jullie ook garantie voor papiervisjesbestrijding?

Wij gaan sowieso vakkundig aan de slag en vliegen het papiervisjesprobleem doeltreffend aan. De kans op herhaling van het papiervisjesprobleem bij u thuis of bedrijf is minimaal daarom. Maar niet altijd kunnen wij dit honderd procent garanderen. Daarom is het raadzaam dat u na een bepaalde tijd na de papiervisjesbestrijding een controle ter preventie inschakelt. Zo weet u zeker dat u af bent van de papiervisjes!

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens de papiervisjesbestrijding?

Het kan voorkomen dat de papiervisjes in huis al voor schade hebben gezorgd. De kans is klein dat uw polis dit zal dekken dan. Mocht het voorvallen dat onze papiervisjesbestrijding zal zorgen voor schade, dan zullen wij dit van te voren aangeven bij u. Is er schade ontstaan door ons tijdens de bestrijding van de papiervisjes? Dan compenseren wij meestal de schade voor u. Gelukkig komt dit nauwelijks voor en hoeft u zich dus geen zorgen hierover te maken.

Hoe vaak moeten jullie langskomen om het papiervisjesprobleem op te lossen?

Heeft u ons ingeschakeld om papiervisjes te bestrijden? Wij doen ons best natuurlijk om u in één keer te ontzorgen. Wij zullen u vooraf informeren hoelang het zal duren om u te verlossen van de papiervisjes.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Rate this page
Call Now Button