Over ons

Ongediertebestrijder Rotterdam

Al vele jaren bestrijden wij ongedierten in Rotterdam en omgeving. Onze professionele ongediertebestrijders weten raad met ieder soort ongedierte. Al onze collega’s hebben jarenlange ervaring als ongedierteverdelgers. Wij gaan altijd mens- en mileuvriendelijk te werk.

  • Expert op het gebied van élk type ongedierte
  • Voor particulieren en zakelijke klanten
  • Snel op locatie

Naast het verdelgen van ongedierte geven wij ook altijd advies op maat

over-ons-ongedierte-bestrijder-rotterdam
commercial-image

Zakelijke klanten

Ongediertebestrijder Rotterdam verleend ook diensten aan bedrijven. Wij stellen jouw onderneming veilig van ongedierten en zorgen voor totale bescherming. 

particulier-image-1

Particulier

Ongedierte in huis? Ongedierte bestrijding Rotterdam heeft alles tegen ongedierte! Wij zijn de experts in de sector van verdelgen en zorgen ervoor dat je snel verlost bent van de plaag.

Ongediertebestrijdening Rotterdam

Ongedierte professioneel bestrijden

Wij bestrijden ongedierte voor zowel zakelijke klanten als particulier op een professionele wijze. Wij staan gereed voor jee om je te helpen met het verdelgen en verhelpen van wespennest, muizen, ratten, rioolvliegjes, spinnen, kakkerlakken, vliegen, boktor, wespen, mieren, vlooien, motmuggen, bedwantsen, duiven, houtworm, kevers, mollen, motten, muggen, papiervisjes, zilvervisjes en zwam.

  • Professionele ongediertebestrijders
  • Pinnen of contant betalen
  • Spoeddienst 24/7

Ongedierte in Rotterdam bestrijden? Vraag een vrijblijvende gratis offerte aan!

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk materiaal

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam materiaalgebruik

De materialen die wij gebruiken zijn van hoogstaande kwaliteit, waardoor je met minder herhalende behandelingen goedkoper uitkomt.

deskundig-advies

Deskundig advies

Omdat veel bestrijdingsmiddelen slecht voor je gezondheid kunnen zijn, kunnen wij je hierin van deskundig advies voorzien.

echo-friendly-icon

Voorkomen is beter dan genezen!

Snel signaleren waar er ongedierte aan het nestelen is, bijvoorbeeld bij de dragende balken in je houten vloer. Dit voorkomen is veel goedkoper dan te laat ingrijpen!

Ongediertebestrijding in Rotterdam

Onze bestrijders zijn professionals in hun vak en kunnen je helpen met een oplossing op maat, die past bij ieder budget. Wil je advies of wil je dat wij met je meedenken? Als Ongediertebestrijder Rotterdam staan we graag voor je klaar!

5/5 - (34 stemmen)
Call Now Button