Ongedierte bestrijden

commercial-image

Zakelijke klanten

Ongediertebestrijder Rotterdam verleend ook diensten aan bedrijven. Wij stellen jouw onderneming veilig van ongedierten en zorgen voor totale bescherming. 

particulier-image-1

Particulier

Ongedierte in huis? Ongedierte bestrijding Rotterdam heeft alles tegen ongedierte! Wij zijn de experts in de sector van verdelgen en zorgen ervoor dat je snel verlost bent van de plaag.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk materiaal

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam materiaalgebruik

De materialen die wij gebruiken zijn van hoogstaande kwaliteit, waardoor je met minder herhalende behandelingen goedkoper uitkomt.

deskundig-advies

Deskundig advies

Omdat veel bestrijdingsmiddelen slecht voor je gezondheid kunnen zijn, kunnen wij je hierin van deskundig advies voorzien.

echo-friendly-icon

Voorkomen is beter dan genezen!

Snel signaleren waar er ongedierte aan het nestelen is, bijvoorbeeld bij de dragende balken in je houten vloer. Dit voorkomen is veel goedkoper dan te laat ingrijpen!

Ongediertebestrijding in Rotterdam

Onze bestrijders zijn professionals in hun vak en kunnen je helpen met een oplossing op maat, die past bij ieder budget. Wil je advies of wil je dat wij met je meedenken? Als Ongediertebestrijder Rotterdam staan we graag voor je klaar!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen?

Is er sprake van spoed? Dan zijn we in korte tijd bij jou op locatie. Ongediertebstrijder Rotterdam is 24/7 te bereiken voor spoedgevallen.

Wat zijn de kosten?

Het vooraf aangeven van een prijs is ingewikkeld. Wij moeten eerst de situatie op locatie inspecteren. De inspectie kosten voor particulieren is €75,-. Aan de hand van onze inspectie kunnen wij een transparante prijsopgave aanbieden van de totale kosten.

Hoe weet ik wat voor ongedierte ik in huis heb?

Ben je niet zeker van welk soort ongedierte je last hebt? Je kunt proberen om een foto te maken en deze via whatsapp door te sturen. Onze specialist helpt je graag gratis en vrijblijvend om je te informeren over welk soort ongedierte het gaat.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Rotterdam te werk?

Wij werken volledig systematisch. We bekijken eerst welk soort ongedierte de boosdoener is. Vervolgens kijken we waar deze zich bevinden en voor hoelang. Met behulp van speciale hulpmiddellen sporen we het ongedierte op en zullen we komen met een passende oplossing bij de bron. 

Geven jullie ook garantie?

Onze vakbekwame ongediertebestrijders gaan te allen tijde professioneel te werk. Hierdoor is de kans op herhaling minimaal. Echter, is het nooit mogelijk om een garantie van 100% te geven dat het probleem volledig is opgelost. Om deze reden raden wij het aan om na de bestrijding nogmaals voor inspectie een ongediertebestrijder in te schakelen. Zo kun je er zeker van zijn dat je geen last meer hebt van ongedierte.

Hoe vaak moeten jullie langskomen om het probleem op te lossen?

Maak je gebruik van onze diensten om ongedierte te bestrijden? Wij zullen uiteraard ons best doen om het probleem in één keer op te lossen. Mocht het niet in één keer verholpen kunnen worden, dan zullen wij dit natuurlijk vooraf aangeven.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

  • Wat is er aan de hand?

5/5 - (42 stemmen)
Call Now Button