Ongedierte bestrijden

commercial-image

Zakelijke klanten

Ongediertebestrijder Rotterdam verleend ook diensten aan bedrijven. Wij stellen jouw onderneming veilig van ongedierten en zorgen voor totale bescherming. 

particulier-image-1

Particulier

Ongedierte in huis? Ongedierte bestrijding Rotterdam heeft alles tegen ongedierte! Wij zijn de experts in de sector van verdelgen en zorgen ervoor dat je snel verlost bent van de plaag.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk materiaal

De materialen die wij gebruiken laten geen sporen achter in het milieu!

free-home-ispection-icon

Duurzaam materiaalgebruik

De materialen die wij gebruiken zijn van hoogstaande kwaliteit, waardoor je met minder herhalende behandelingen goedkoper uitkomt.

deskundig-advies

Deskundig advies

Omdat veel bestrijdingsmiddelen slecht voor je gezondheid kunnen zijn, kunnen wij je hierin van deskundig advies voorzien.

echo-friendly-icon

Voorkomen is beter dan genezen!

Snel signaleren waar er ongedierte aan het nestelen is, bijvoorbeeld bij de dragende balken in je houten vloer. Dit voorkomen is veel goedkoper dan te laat ingrijpen!

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen:

y-icon

Yahia Heffels

★★★★★

Ik heb 2 dagen voor Kerstmis contact opgenomen met 3 bedrijven om een wespennest te verwijderen aan te geven en zij waren de enige die binnen een paar uur antwoordde. Ik wacht nog steeds op de anderen om terug te komen met een offerte. Ze hebben geweldig werk geleverd. Bedankt.

j-icon

Juliano van Gorkum

★★★★★

Ik ben onder de indruk van het werk dat ze me hebben laten zien. Goede communicatie en uitstekend werk. Snelle en betrouwbare dienstverlening.

r-icon

Remon Verleg

★★★★★

De ongediertebestrijder was fantastisch, hij wist precies waar hij het over had en legde me alles uit voordat hij iets deed, ook zo’n aardige beleefde jongeman zou hem ten zeerste aanbevelen voor alles wat met ongediertebestrijding te maken heeft.

g-icon

Gavin Hafkamp

★★★★★

We waren erg blij met de service die mijn bejaarde ouders kregen om hun mierenprobleem op te lossen. Hij deed meer dan nodig was en hielp mijn vader zelfs een apart probleem op het dak op te lossen, zodat mijn 75-jarige vader niet zelf het dak op hoefde. De ongediertebestrijder was erg vriendelijk, geduldig en goed in wat hij doet. Zou hem zeker aanraden.

p-icon

Pieter de Kroon

★★★★★

De verdelger heeft geweldig werk geleverd door een mijtenplaag op het dak van ons flatgebouw te verwijderen. Hij was in staat om onder zeer moeilijke omstandigheden een enorm, met mijten besmet vogelnest op te ruimen. Hij roeide ook de mijten uit, blokkeerde vogels van verdere toegang tot de dakholte en zette aasvallen voor andere knaagdieren. Hij was een plezier om mee om te gaan en ik beveel zijn diensten ten zeerste aan.

c-icon

Chris Schoot

★★★★★

De ongediertebestrijder heeft fantastisch werk geleverd door het vogelnest in mijn plafond te verwijderen, het gebied schoon te maken en te desinfecteren en het pad te herstellen zodat er geen nesten meer zijn. Het heeft echt de vogelmijten uit de slaapkamer en het huis verwijderd. Uitstekende service!

Ongediertebestrijding in Rotterdam

Onze bestrijders zijn professionals in hun vak en kunnen je helpen met een oplossing op maat, die past bij ieder budget. Wil je advies of wil je dat wij met je meedenken? Als Ongediertebestrijder Rotterdam staan we graag voor je klaar!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen?

Is er sprake van spoed? Dan zijn we in korte tijd bij jou op locatie. Ongediertebstrijder Rotterdam is 24/7 te bereiken voor spoedgevallen.

Wat zijn de kosten?

Het vooraf aangeven van een prijs is ingewikkeld. Wij moeten eerst de situatie op locatie inspecteren. De inspectie kosten voor particulieren is €75,-. Aan de hand van onze inspectie kunnen wij een transparante prijsopgave aanbieden van de totale kosten.

Hoe weet ik wat voor ongedierte ik in huis heb?

Ben je niet zeker van welk soort ongedierte je last hebt? Je kunt proberen om een foto te maken en deze via whatsapp door te sturen. Onze specialist helpt je graag gratis en vrijblijvend om je te informeren over welk soort ongedierte het gaat.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Rotterdam te werk?

Wij werken volledig systematisch. We bekijken eerst welk soort ongedierte de boosdoener is. Vervolgens kijken we waar deze zich bevinden en voor hoelang. Met behulp van speciale hulpmiddellen sporen we het ongedierte op en zullen we komen met een passende oplossing bij de bron. 

Geven jullie ook garantie?

Onze vakbekwame ongediertebestrijders gaan te allen tijde professioneel te werk. Hierdoor is de kans op herhaling minimaal. Echter, is het nooit mogelijk om een garantie van 100% te geven dat het probleem volledig is opgelost. Om deze reden raden wij het aan om na de bestrijding nogmaals voor inspectie een ongediertebestrijder in te schakelen. Zo kun je er zeker van zijn dat je geen last meer hebt van ongedierte.

Hoe vaak moeten jullie langskomen om het probleem op te lossen?

Maak je gebruik van onze diensten om ongedierte te bestrijden? Wij zullen uiteraard ons best doen om het probleem in één keer op te lossen. Mocht het niet in één keer verholpen kunnen worden, dan zullen wij dit natuurlijk vooraf aangeven.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

  • Wat is er aan de hand?

5/5 - (42 stemmen)
Call Now Button