Muizen bestrijden

Doeltreffend en snel muizen bestrijden!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van muizen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele muizenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Afspraak maken

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

 Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

U ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Wij voorkomen een muizenplaag!

Het kan zijn dat je nu op deze webpagina bent omdat je thuis bijvoorbeeld een muis hebt gezien. Of in ieder geval sporen (bijvoorbeeld keutels) van muizen bent tegengekomen. Je kunt er dan van uitgaan dat er meerdere muizen binnen of buiten je huis mogelijk kunnen zijn. Muizen leven namelijk nooit alleen en zijn altijd met families actief!

De schade die muizen of een muizenplaag kunnen aanrichten zijn ook flink aanwezig. Denk maar bijvoorbeeld aan dat ze knagen aan kabels, voedsel of meubels. Dan is het dus zaak om muizen te bestrijden! Een optie is om zelf muizenvallen te plaatsen her en der binnen en buiten de woning. Maar dit kan slechts tijdelijk zijn en geen blijvende oplossing. Onze muizenbestrijders hebben alle kennis en kunde in huis om jou te helpen met het voorkomen van een muizenplaag! 

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van muizen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
muizen-bestrijden
muizen

Hoe herken ik muizen in huis?

Muizen herkennen kunnen de meeste mensen wel in huis. Heel simpel kan het al beginnen bij het constateren van rondliggende muizendkeutels binnenshuis. Muizenkeutels zijn te herkennen aan de zwarte vlokjesformaat. Ook hebben ze een vrij scherp ruikende urine. De urinegeur kan dus ook binnen meerdere kamers opgemerkt worden.

Als je anders je voorraadkast opent en je ziet dat er geknaagd of gefriemeld is aan verpakkingen, dan is dat meestal ook een signaal van muizen. Dan moet je dus helaas alles de prullenbak in gooien. Herken je meerdere van deze situaties? Dan is de kans dus best aanwezig dat je muizen in huis hebt!

 • Professionele muizenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
 • Spoeddienst 24/7

Muizenbestrijding nodig?

Voor veel mensen is het inmiddels herkenbaar dat er een muis in huis is of een muizen in huis zijn. Vaak is het lastig om te voorkomen dat de ongedierte naar binnen komen, omdat je hoe dan ook ooit je ramen of deuren moet open laten staan. Vooral met de veranderende seizoenen en veranderend klimaat is het opvallend dat er ongekend veel mensen last hebben van muizen in huis. Doordat de winters milder worden, kunnen de muizen ook langer wachten met het houden van een winterslaap. Daardoor hebben ze ook langer de tijd om zich voort te planten en te vermeerderen. Het is daarom ook een feit dat er in de afgelopen jaren een flinke toename is geweest voor muizenbestrijding bij ongediertebestrijders!

Wil je de muizen vangen?

Muizen in huis hebben kan zeer ongewenst en vervelend zijn. Vooral wanneer je gasten wilt ontvangen kan het ongemakkelijk zijn. Maar het kan nóg erger: muizen kunnen ook aan je voedsel binnenshuis vreten! De kans op verspreiding van ziektes is daarom niet ondenkbaar. De reden dat de muizen binnen kunnen komen is omdat ze aangetrokken worden door de toegankelijk van het voedsel dat je binnenshuis hebt. Als er buiten door de buren bijvoorbeeld etensresten op straat worden gegooid voor vogels of eenden, dan kan dat ook muizen aantrekken. Die zullen zich dan in de buurt gaan nestelen en voortplanten. Zodra ze de kans hebben om een huis binnen te gaan, schromen ze dan niet! Het vervelende is dat muizen gemiddeld wel meer dan vijf jongen kunnen krijgen per keer. En muizen zijn over het algemeen al na 3 maanden oud rijp genoeg om voort te planten. Het aantal muizen is daardoor een expontentiële groei aan het doormaken! 

Muizenkooi gebruiken?

Je kunt de muizen vangen in een daartoe speciale muizenkooi. Muizenkooien zijn makkelijk te verkrijgen bij elke dierenwinkel of online dieren shop. Dit is een zeer diervriendelijke manier van muizen vangen, omdat je dan de muis niet hoeft te doden. Als je een grote muizenkooi kan aanschaffen kan je zelfs meerdere muizen tegelijk vangen, waarna je ze kan uitzetten ergens buiten veilig. Het is dan wel verstandig om de kooi regelmatig te controleren, want als je de kooi te lang laat liggen, kunnen er muizen in gevangen raken en dood gaan. Dat kan doordat ze gestresst raken of simpelweg door uithongering.

Muizenval gebruiken?

Het gebruiken van een muizenkooi is niet zo efficiënt als een muizenval uiteraard. Want bij een muizenkooi kunnen de muizen levend weggebracht worden, maar dat hoeft niet te betekenen dat ze niet meer terug zullen komen in huis. Bij een muizenval daarentegen zal de klem van het muizenval in één keer snel dichtklappen, waardoor de muis op slag dood gaat en niet hoeft te lijden. Zo voorkom je ook dat de muis zich niet voort gaat planten en ben je er meteen van af. Houdt er wel rekening mee dat je de muizenval regelmatig moet checken of er wel of geen muis in zit. Anders kan een dood muizenkadaver gaan rotten, en de stank zal zich snel verspreiden en binden aan de omgeving!

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk materiaal

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam materiaalgebruik

De materialen die wij gebruiken zijn van hoogstaande kwaliteit, waardoor je met minder herhalende behandelingen goedkoper uitkomt.

deskundig-advies

Deskundig advies

Omdat veel bestrijdingsmiddelen slecht voor je gezondheid kunnen zijn, kunnen wij je hierin van deskundig advies voorzien.

echo-friendly-icon

Voorkomen is beter dan genezen!

Snel signaleren waar er ongedierte aan het nestelen is, bijvoorbeeld bij de dragende balken in je houten vloer. Dit voorkomen is veel goedkoper dan te laat ingrijpen!

Ongediertebestrijding in Rotterdam

Onze bestrijders zijn professionals in hun vak en kunnen je helpen met een oplossing op maat, die past bij ieder budget. Wil je advies of wil je dat wij met je meedenken? Als Ongediertebestrijder Rotterdam staan we graag voor je klaar!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor het muizen bestrijden?

Bij muizen bestrijden met spoed komen wij snel op locatie. Onze spoeddienst staat 24/7 klaar om muizen te bestrijden!

Wat zijn de kosten voor muizen bestrijden?

Het is lastig om een prijsopgave te kunnen geven zonder dat wij de muizensituatie gezien hebben. De muizenbestrijder moet eerst op locatie komen om het muizenprobleem te kunnen peilen.

Hoe weet ik wat voor muizen ik in huis heb?

Als u niet zeker weet met welke muizen u te maken heeft, probeer dan beeldmaterialen van de muizen maken en mail daarna de beeldmaterialen naar ons.
Onze muizenspecialist zal u vrijblijvend vertellen met welke muizen u te maken heeft!

Hoe gaat Ongediertebestrijder Rotterdam te werk bij muizenbestrijding?

Onze muizenbestrijders gaan doelgericht te werk. Eerst kijken we om welke muizensoorten het gaat, waar de muizen voorkomen, en hoelang de muizen al daar zijn. Vervolgens gebruiken we van materialen om de muizenbron op te sporen en leveren we een geschikte oplossing.

Geven jullie ook garantie bij muizen bestrijden?

Wij gaan altijd specialistisch aan de slag en pakken het muizenprobleem vakkundig aan. De kans dat de muizen bij u thuis of bedrijf dan terugkomen is minimaal. Echter is het helaas omogelijk om dit met 100 procent zekerheid te garanderen. Daarom adviseren wij u om preventief een inspectie te laten uitvoeren een tijd na de muizenbestrijding. Daardoor kunt u zeker weten dat u verlost bent van het muizenprobleem.

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens de muizenbestrijding?

Het kan wellicht zo zijn dat de muizen in huis al gezorgd hebben voor schade. Uw verzekeraar zal dit hoogstwaarschijnlijk niet vergoeden. Mocht onze muizenbestrijding leiden tot schade, dan zullen wij u tijdig daarvan op de hoogte brengen. Wanneer er schade is ontstaan door ons, bekostigen wij meestal de schade. Dit komt echter zelden voor, dus hoeft u zich dus geen zorgen te maken hierover!

Hoe vaak moeten jullie langskomen om voor de muizenbestrijding?

Heeft u ons ingeschakeld voor muizenbestrijding? Natuurlijk doen wij ons best om u z.s.m. te ontzorgen van het muizenprobleem. Wij zullen u vooraf uitleggen wat de bestrijdingsduur zal zijn om u te verlossen van de muizen.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Rate this page
Call Now Button