Muggen bestrijden

Betaalbaar en effectief muggen bestrijden!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied muggen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele muggenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Afspraak maken

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

 Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

U ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Hoe pakken wij muggen bestrijden aan?

Van muggen heeft iedereen wel last. De nachtrust kunnen ze vooral in de zomer flink verstoren. Een muggenbeet kan dagenlang meegaan en vervelende irritaties met zich meebrengen. Niet voor niets zijn muggen één van de meest gehate ongedierten die er zijn.

Een muggenplaag bestrijden kan lastig zijn als je dat zelf wilt doen. Vaak is het niet duidelijk waar de oorsprong van het probleem vandaan komt. Onze gespecialiseerde ongediertebestrijders komen daarom graag bij u langs om na te gaan wat de oorzaak is van de muggenplaag.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied muggen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
muggen-bestrijden
muggen

Muggen in de slaapkamer?

Hoezo zijn er zo vaak muggen in de slaapkamer te vinden? Kan je je afvragen. Muggen komen af op je lichaamsgeur en de koolstofdioxide in je adem. Ook al gebruik je kamerspray, deodorant of iets dergelijks om de muggen te misleiden, zal het nog niet helpen. De geuren komen namelijk alsmaar van binnenuit. Neem contact op met ons zodat we kunnen uitleggen hoe wij ervoor kunnen zorgen dat er geen muggen meer in je slaapkamer rondvliegen.

 • Professionele muggenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
 • Spoeddienst 24/7

Muggen in huis doden?

In Nederland kunnen we er vooral in de zomer absoluut niet omheen: muggen. Ze verstoren niet alleen onze nachtrust, maar ook in de dagelijkse werkzaamheden kunnen ze je gek maken. En het is al helemaal vervelend als je muggen in je bedrijf hebt rondvliegen. Supervervelend en ongemakkelijk als je met klanten een gesprek wilt voeren! Gelukkig zijn er een aantal maatregelen die je kan treffen om muggen te doden. Het eerste middel dat je kan inzetten is simpelweg een muggenspray die gif bevat.

Muggenspray gebruiken

De muggenspray, ook wel simpelweg insectenspray genoemd, zal alle aanwezige muggen binnen een bepaalde ruimte doden. En dat is gelukkig uiterst effectief, want al binnen een minuut kunnen de muggen op de grond liggen mits je de ruimte goed besprenkeld hebt met de spray. Wat ook fijn om te weten is, de insectensprays in Nederland zijn doorgaans onderworpen aan strenge gezondheidsregels voor de mens en het milieu. Daardoor zal de spray geen schadelijke gevolgen bezorgen op de gezondheid van mensen, mits je niet overdrijft en de hele spuitbus in een kamer leegspuit. Ook hier moet je dus verantwoord mee omgaan. Lees daarom ook vooral de gebruiksaanwijzing op de spraybus!

Muggen weren?

Een muggenspray is een snelle oplossing die uiterst effectief is. Maar niet iedereen heeft daar zin in. Wellicht geef jij de voorkeur aan een mildere aanpak, en daarom kan je er ook voor kiezen om de muggen te weren. Dit kan je uiteraard ook combineren met een muggenspray, omdat je dan én preventief bent, en nóg effectiever. Muggen kunnen geweerd worden met bijvoorbeeld stilstaand water. Dit hebben ze nodig om hun eitjes te leggen, zodat de larven van de muggen zich hier kunnen ontwikkelen. Daarom raden wij je aan om plekken waar stilstaand water ligt goed af te dekken. Denk daarbij maar aan regentonnen, plantenpakken, bloempotten of dakgoten. Als je in de buurt van een vijver woont, is dat een grotere uitdaging, want alleen het ‘afdekken’ van een vijver zal dan wellicht niet volstaan. Aangezien muggen eitjes kunnen leggen bij vijvers, is het een mogelijkheid om vissen uit te zetten in de vijver die specifiek muggeneitjes aantrekkelijk vinden om te eten. 

Muggenhorren gebruiken?

Verder kan je ook muggenhorren of simpelweg horren gebruiken. Deze kun je plaatsen bij je ramen of deuren zodat er geen muggen komen binnenvliegen. Het nadeel van horren is dat ze vrij duur kunnen zijn om aan te schaffen. Een muggenhor voor één deur kan al gauw tot in de honderden euro’s oplopen! Het is dus aan jou en je budget om de keuze hiervoor te maken. Je kunt er ook voor kiezen om simpelweg alle ramen en deuren open te laten, zodat de wind goed waait of tocht binnenshuis. Muggen kunnen slecht tegen sterke wind, waardoor de kans groter wordt dat ze uit je huis worden geduwd door het wind.

 

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk materiaal

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam materiaalgebruik

De materialen die wij gebruiken zijn van hoogstaande kwaliteit, waardoor je met minder herhalende behandelingen goedkoper uitkomt.

deskundig-advies

Deskundig advies

Omdat veel bestrijdingsmiddelen slecht voor je gezondheid kunnen zijn, kunnen wij je hierin van deskundig advies voorzien.

echo-friendly-icon

Voorkomen is beter dan genezen!

Snel signaleren waar er ongedierte aan het nestelen is, bijvoorbeeld bij de dragende balken in je houten vloer. Dit voorkomen is veel goedkoper dan te laat ingrijpen!

Ongediertebestrijding in Rotterdam

Onze bestrijders zijn professionals in hun vak en kunnen je helpen met een oplossing op maat, die past bij ieder budget. Wil je advies of wil je dat wij met je meedenken? Als Ongediertebestrijder Rotterdam staan we graag voor je klaar!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor muggen bestrijden?

Bij muggenbestrijding en spoed komen wij snel op locatie. Onze spoeddienst staat 24/7 klaar voor u!

Wat zijn de kosten voor muggen bestrijden?

Het is lastig om de kosten te noemen zonder dat wij de muggensituatie hebben gezien. Onze muggenbestrijder moet eerst op locatie komen om het muggenprobleem te overzien.

Hoe weet ik wat voor muggen ik in huis heb?

Als u niet zeker weet met wat voor muggen u te maken heeft, probeer dan beelden te maken van de muggen en verzend deze naar ons via de mail. Onze muggenspecialist zal u uitleggen met wat voor muggen u te maken heeft dan.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Rotterdam te werk bij muggenbestrijding?

Onze muggenbestrijders gaan methodisch aan het werk. Eerst bekijken we om welke muggen het gaat, waar de muggen voorkomen, en hoelang de muggen daar al zijn. Daarna gebruiken we speciale apparatuur om de muggen op te traceren bij de bron en komen we met een doeltreffende oplossing.

Geven jullie ook garantie voor muggen bestrijden?

Wij gaan altijd deskundig te werk en pakken het probleem specialistisch aan. De kans op wederkering van de muggen bij u thuis of bedrijf is minimaal hierdoor. We kunnen dit niet altijd 100% garanderen alleen. Daarom is het raadzaam dat wij ook na een bepaalde tijd na de muggenbestrijding een controle komen doen. Zo bent u gerustgesteld dat u verlost bent van de muggen!

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens de muggenbestrijding?

Het kan voorkomen dat de muggen in huis al gezorgd hebben voor schade. De kans is klein dat uw polis de muggenschade dekt. Mocht het gebeuren dat onze muggenbestrijding zorgt voor schade, dan zullen wij dit tijdig aangeven bij u. Is er schade veroorzaakt door ons? Dan dekken wij de schade in de meeste gevallen. Fortuinlijk genoeg komt het vrijwel nooit voor dat wij schade achterlaten!

Hoe vaak moeten jullie langskomen voor muggenbestrijding?

Heeft u ons ingeschakeld voor muggenbestrijding? Wij doen ons best om u z.s.m. te verhelpen van de muggen. Vooraf zullen wij u informeren wat de bestrijdingsduur zal zijn om u te verlossen van de muggen.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Rate this page
Call Now Button