Mollen bestrijden

Wij helpen je graag bij het effectief en snel bestrijden van mollen!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van mollen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele mollenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Afspraak maken

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

 Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

U ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Mollen in je tuin bestrijden

Voor de meeste mensen is een omgeploegde tuin of gezon wel herkenbaar. Dan is het behoorlijk denkbaar dat er mollen actief zijn bij jou, ondergronds. Vanwege de tunnels die mollen ondergronds graven onstaan er verspelingen in de tuin. Wanneer iemand over de tuin loopt en stapt op één van die verspelingen, kan de grond inzakken. Niet alleen kan je dan jezelf bezeren, maar je kunt ook flink tijd en geld kwijtraken om je tuin weer op te knappen.

Je kunt gebruik maken van mollenklemmen of carbid, maar de kans dat de mollen blijvend bestreden zijn daarmee is nog een vraagteken. Als je zekerheid en een blijvende oplossing wilt, raden wij je aan om contact op te nemen met een van onze gespecialiseerde mollenbestrijders.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van mollen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
mollen-bestrijden
mollen

Mollen verjagen

Mollen verjagen blijft een specifieke opgave, omdat niet elke situatie dezelfde is. Daarom zijn er ook meerdere manieren om mollen te verjagen. Bovendien beschikken mollen over uitstekende zintuigen, waardoor ze niet makkelijk te pakken of verjagen zijn. Omdat mollen ‘blind’ zijn, hebben ze van nature een zeer sterk reukvermogen. Daarom kan je mollen verjagen met geur.

Planten kunnen daarbij helpen, maar dan wel specifieke planten met een sterke geur (zoals de Keizerskroon). Daarmee kan je ervoor zorgen dat mollen jouw tuin gaan vermijden en zich dus ergens anders heen gaan graven.

 • Professionele mollenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
 • Spoeddienst 24/7

Mollen in de tuin?

Mollen in de tuin wilt niemand. Vooral niet als je gewassen wilt oogsten. De gewassen laten bij het groeien ook hun wortels of schimmeldraden groeien. Doordat mollen ondergronds tunnels graven, beschadigen ze de groei van de gewassen. En ook al ben je geen gewassen aan het verbouwen, het is toch geen gezicht al die zandhoopjes in je tuin of op je gazon? Wij kunnen ons heel goed verplaatsen in je schoenen. Gelukkig kun je al aan vrij betaalbare en praktische bestrijdingsmiddelen komen om mollen uit je tuin te verjagen. Bij de meeste webwinkels of tuinmarkten heb je meerdere producten waar je dan uit kunt kiezen.

Gebruik mollenverjagers!

Één van de meest effectieve bestrijdingsmiddelen tegen mollen is het gebruik van mollenverjagers of solar mollenverjagers. Omdat mollen ‘blind’ zijn en een uitstekende gehoor hebben, kunnen de mollenverjagers een pieptoon uitslaan waar de mollen last van krijgen. Dit zal buitengewoon goed werken als afschrikmiddel en daardoor is het uiterst effectief in te zetten. We raden je dan aan om mollenverjagers aan te schaffen die je op meerdere plekken in je tuin kunt plaatsen. De reikwijdte van elke mollenverjager verschilt en daarom is het verstandig om meerdere te kopen, zodat je een groter gebied kunt beslaan om de mollen te verjagen. De meeste mollenverjagers kunnen ook werken op zonne-energie, vandaar dat je ook solar mollenverjagers kunt inkopen. Dan heb je geen batterijen of stroom nodig om ze actief te houden. 

Mollen met geur bestrijden?

Één eeuwenoude, maar nog steeds supereffectieve, manier om mollen te verjagen uit de tuin is het gebruiken van sterk ruikende geuren. Daarbij kan je denken aan korrels, zand, planten of dergelijke middelen. Bij de meeste tuincentra of tuinwebwinkels kan je aan dergelijke bestrijdingsmiddelen komen die gebaseerd zijn op geur. Omdat mollen naast een sterk gehoor ook een supergevoelig reukvermogen hebben, kunnen sterke geuren als afschrikmiddel werken tegen mollen. De meeste middelen die in Nederland tegenwoordig beschikbaar zijn, zijn gelukkig milieu- en diervriendelijk. De middelen zullen het milieu niet schaden en zullen dus na verloop van tijd prima afgebroken worden door de natuur.

Professionele mollenbestrijding nodig?

Wanneer onze tips die hierboven zijn genoemd niet werken, rest je één ding op: het inschakelen van een professionele mollenbestrijder. Onze mollenbestrijders hebben jarenlang al ervaring in mollenbestrijding bij huizen, bedrijven en parken. Je kunt ons dus gerust even benaderen om te vragen hoe wij jou kunnen helpen. Voor ieder budget en mollenprobleem hebben wij de beste oplossing! Onze mollenbestrijders beschikken namelijk over bestrijdingsmiddelen die niet makkelijk te verkijgen zijn door particulieren of door mensen die daar niet toe bevoegd zijn. Onze vakmensen zijn er immers voor opgeleid en weten daarom als geen ander hoe mollen bestreden en voorkomen moeten worden! Vrijblijvend kunnen wij jou van deskundig advies voorzien wanneer je nog twijfels of vragen hebt.

 

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk materiaal

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam materiaalgebruik

De materialen die wij gebruiken zijn van hoogstaande kwaliteit, waardoor je met minder herhalende behandelingen goedkoper uitkomt.

deskundig-advies

Deskundig advies

Omdat veel bestrijdingsmiddelen slecht voor je gezondheid kunnen zijn, kunnen wij je hierin van deskundig advies voorzien.

echo-friendly-icon

Voorkomen is beter dan genezen!

Snel signaleren waar er ongedierte aan het nestelen is, bijvoorbeeld bij de dragende balken in je houten vloer. Dit voorkomen is veel goedkoper dan te laat ingrijpen!

Ongediertebestrijding in Rotterdam

Onze bestrijders zijn professionals in hun vak en kunnen je helpen met een oplossing op maat, die past bij ieder budget. Wil je advies of wil je dat wij met je meedenken? Als Ongediertebestrijder Rotterdam staan we graag voor je klaar!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor het mollen bestrijden?

Voor mollenbestrijding met spoed komen wij vlug langs. Onze spoeddienst staat te allen tijde voor u klaar voor mollen bestrijden!

Wat zijn de kosten van mollen bestrijden?

Het is lastig om de kosten van te voren aan te geven voor mollen bestrijden. Als wij de situatie niet gezien hebben op locatie, kan de mollenbestrijder niet weten wat er gedaan moet worden namelijk.

Hoe weet ik wat voor mollen in huis of tuin zijn?

Als u niet zeker weet welke mollen aanwezig zijn, probeer dan een foto te maken en deze naar ons te mailen. Onze mollenspecialist zal u vrijblijvend vertellen welke mollen aanwezig zijn!

Hoe gaat Ongediertebestrijder Rotterdam te werk bij mollenbestrijding?

Onze mollenbestrijders gaan stapsgewijs aan de slag. Eerst kijken we om welke mollensoorten het gaat, waar de mollen bevinden, en hoelang de mollen daar zijn. Daarna maken we gebruik van speciale mollenbestrijdingsmiddelen om de mollen te vinden en te bestrijden.

Geven jullie ook garantie voor mollenbestrijding?

Wij gaan altijd nauwkeurig te werk en pakken het mollenprobleem specialistisch aan. De kans op terugkoming van de mollen in tuin of huis blijft gering. Niemand kan dit echter met 100% garanderen. Daarom raden wij u aan om na de mollenbestrijding een periodieke inspectie te laten doen. Zo kunt u de kans op mollen minimaliseren!

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens de mollenbestrijding?

Mollen in tuin of huis kunnen al gezorgd hebben voor schade. Verzekaars vergoeden deze schade meestal niet. Mocht onze mollenbestrijden schade bezorgen, dan vergoeden wij de schade vaak! Van te voren geven wij altijd aan of de bestrijding riskant kan zijn. Gelukkig gaan onze mollenbestrijders altijd zorgvuldig te werk, dus de kans op calamiteiten is bijna nihil! 

Hoe vaak moeten jullie langskomen om de mollen te bestrijden?

Heeft u ons ingeschakeld om mollen te bestrijden? Wij zullen z.s.m. u verlossen van de mollen. Aan het begin geven wij altijd een indicatie van hoelang de mollenbestrijding zal duren.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Rate this page
Call Now Button