Mieren bestrijden

Mieren signaleren zijn vaak een teken van een (aanstaande) mierenplaag. Wij helpen je bij het bestrijden van mieren!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van mieren bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele mierenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Afspraak maken

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

 Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

U ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Snel en effectief mieren bestrijden

Heb je last van mieren in of rondom je huis of bedrijf? Het is dan raadzaam dat je de mieren gaat bestrijden. Mieren zijn bijna altijd actief in een kolonie en de kans dat ze zich in rap tempo zullen vermenigvuldigen is dus buitengewoon hoog. Mieren kunnen bijvoorbeeld zowel in de tuin als binnenshuis schade aanrichten als ze op zoek zijn naar voedsel.

Het is niet fijn om mieren rond te zien lopen in je huis of bedrijf. Ze kunnen immers een verkeerd beeld geven van de hygiëne. Dankzij onze snelle en effectieve aanpak kunnen wij mieren in huis of bedrijf bestrijden. Volledige afhandeling is wat wij jou bieden, zodat je ontzorgt kunt worden. Omdat wij haast dagelijks mieren bestrijden, staan we ook 24/7 paraat om je te helpen! 

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van mieren bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
mieren-bestrijden
mieren

Een mierenplaag herkennen

Omdat mieren in kolonie leven en zich daarom snel kunnen vermenigvuldigen, is het vanzelfsprekend dat dit vervelend kan zijn. Het is dan zaak dat een mierenplaag rap wordt gesignaleerd en de mierenbestrijding wordt ingeschakeld. Een mierenplaag is overigens relatief simpel te herkennen, namelijk aan de zandhoopjes buiten.

Mieren kunnen zich ook nestelen in hout, ook wel houtmieren genoemd. Als je bijvoorbeeld houten vloeren hebt bestaat de kans dat mieren daar schade aan brengen, waardoor de vloer mogelijk volledig vervangen dient te worden. Algemeen raden we aan: wanneer je een mierenkolonie treft in je huis of bedrijf, contacteer een gespecialiseerde mierenbestrijder en win informatie in omtrent het bestrijden of voorkomen van een mierenplaag! 

 • Professionele mierenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
 • Spoeddienst 24/7

Mierenplaag voorkomen?

Als je bijvoorbeeld al merkt dat je mieren rondom je huis hebt, dan bestaat de kans dat de mieren thuis kunnen komen en voor een mierenplaag kunnen zorgen. Niet voor niets luidt het spreekwoord: “Voorkomen is beter dan genezen”. Een mierenplaag voorkomen kan op een enkele manieren. Dat kan ten eerste doordat je het voedsel en voedselverpakkingen in huis goed afdicht. Gooi er een strik, elastiek, dop of klem op, zodat je zeker weet dat er geen mieren in kunnen komen. Als je bijvoorbeeld de mieren in je tuin hebt gesignaleerd, kan je wellicht zelfs centmuntjes rondom je tuin zetten. Met name de muntjes die van koper zijn, dus de 1, 2 of 5 muntcentjes. Mieren verafschuwen koper en dus is de kans vrij aanwezig dat ze je tuin en huis zullen overslaan!

Verder is het ook verstandig dat je je huis en tuin goed schoonmaakt of schoon blijft houden! Etensresten of kruimels kunnen een festijn betekenen voor een mierenkolonie. Zorg er dus altijd voor dat je het huis goed stofzuigt en de vloeren goed schoonveegt. Het meubilair en de keukenkasten moet je natuurlijk ook niet vergeten. Je kunt ook als afschrikmiddel babypoeder gebruiken in plaats van (of in combinatie met) de koperen centmunten. Babypoeder geeft een geur af waar mieren niet dol op zijn, dus je kan dit bijvoorbeeld strooien bij de ingang van je huis of tuindeur. 

Mieren in huis?

Wanneer je bovenstaande tips al hebt uitgevoerd en desondanks nog steeds mieren in huis aantreft (lijkt ons sterk), dan kan je het volgende doen. Gebruik de stofzuiger om de mieren ten eerste weg te halen. Vervolgens moet je de plekken waar ze volgens jou rond hebben gelopen goed schoonmaken met schoonmaakmiddel. Mieren scheiden namelijk hormonen af overal waar ze heengaan. Zodoende kunnen ze zelf herkennen waar voedselbronnen liggen, ook op een latere tijdstip. Ook gebruiken de overige mieren in de mierenkolonie de geur van de hormonen als navigatiesysteem om daar te geraken waar het voedsel is. 

Mierenbestrijding nodig?

Wanneer je de bovenstaande maatregelen hebt toegepast en je merkt nog steeds mieren in huis, raden we je oprecht aan om een gespecialiseerde mierenbestrijder te contacteren. Mierenbestrijders gebruiken namelijk tijdens de mierenbestrijding bestrijdingsmiddelen die niet makkelijk te verkrijgen zijn voor particulieren. Met deze middelen kunnen de mierenbestrijders uiterst effectief en relatief snel de mieren of mierenplaag zo volledig en definitief mogelijk bestrijden. Na het bestrijden zal je van meer deskundig advies worden voorzien om te voorkomen dat je nog ooit te maken zult krijgen met mieren in huis! Onze mierenbestrijders zijn al jarenlang ervaren en gespecialiseerd in mierenbestrijding. Wij raden je daarom aan om contact op te nemen met ons, zodat we kunnen afstemmen hoe wij jou zo volledig mogelijk kunnen ontzorgen van het mierenprobleem.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk materiaal

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam materiaalgebruik

De materialen die wij gebruiken zijn van hoogstaande kwaliteit, waardoor je met minder herhalende behandelingen goedkoper uitkomt.

deskundig-advies

Deskundig advies

Omdat veel bestrijdingsmiddelen slecht voor je gezondheid kunnen zijn, kunnen wij je hierin van deskundig advies voorzien.

echo-friendly-icon

Voorkomen is beter dan genezen!

Snel signaleren waar er ongedierte aan het nestelen is, bijvoorbeeld bij de dragende balken in je houten vloer. Dit voorkomen is veel goedkoper dan te laat ingrijpen!

Ongediertebestrijding in Rotterdam

Onze bestrijders zijn professionals in hun vak en kunnen je helpen met een oplossing op maat, die past bij ieder budget. Wil je advies of wil je dat wij met je meedenken? Als Ongediertebestrijder Rotterdam staan we graag voor je klaar!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen?

Bij spoedgevallen zijn wij snel op locatie. Onze spoeddienst staat elke dag voor u klaar!

Wat zijn de kosten voor mieren bestrijden?

Het is moeilijk om een kostenoverzicht te kunnen geven zonder dat wij de situatie hebben bekeken. Onze mierenbestrijder moet eerst op locatie komen om het mierenprobleem te kunnen zien.

Hoe weet ik wat voor mieren ik in huis heb?

Als u niet zeker weet met wat voor mieren u te maken heeft, probeer dan een foto te maken en deze naar ons per e-mail te mailen. Onze mierenspecialist zal u vrijblijvend vertellen met wat voor mieren u te maken heeft!

Hoe gaat Ongediertebestrijder Rotterdam te werk?

Onze mierenbestrijders gaan vakkundig te werk. Eerst kijken we om welke soorten mieren het gaat. Daarna naar waar de mieren zich bevinden en hoelang de mieren al aanwezig zijn. Vervolgens maken we gebruik van speciale hulpmiddelen om de mieren op te sporen en zorgen we voor een passende oplossing. Direct bij de bron!

Geven jullie ook garantie?

Wij gaan altijd vakkundig te werk en pakken het mierenprobleem systematisch aan. De kans op herhaling van het mierenprobleem bij u thuis of bedrijf is minimaal. Toch is het dikwijls niet mogelijk om dit altijd 100% te garanderen. Daarom adviseren wij u ook om een periode na de mierenbestrijding een onderhoud uit te laten voeren. Zo weet u zeker dat u verlost bent van het mierenprobleem.

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens jullie werkzaamheden?

Het kan voorkomen dat de mieren in uw huis al gezorgd hebben voor schade. De kans is klein dat de verzekering u zal bijstaan. Mocht het voorkomen dat de mierenbestrijding zal zorgen voor schade, dan zullen wij u uiteraard hierover van aan het begin informeren. Is er toch schade ontstaan door ons, dan wordt de schade in de meeste gevallen door ons afgerekend. Wij zijn blij dat wij vrijwel nooit per abuis schade veroorzaken tijdens de mierenbestrijding. U kunt dus gerust zijn!

Hoe vaak moeten jullie langskomen om het mierenprobleem op te lossen?

Heeft u ons ingeschakeld voor mierenbestrijding? Wij doen altijd ons best om u in één keer te verhelpen van het mierenprobleem. Wij zullen u vooraf uitleggen wat de arbeidsduur zal zijn om u te verhelpen van het mierenprobleem.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Rate this page
Call Now Button