Kevers bestrijden

Wij zullen je doeltreffend en vlug helpen in het bestrijden van kevers! 

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied kevers bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele keverbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Afspraak maken

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

 Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

U ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Kevers bestrijden in huis

Wat er precies gedaan kan worden wanneer je kevers in huis signaleert, hangt af van de soort van de kever. Kevers kunnen kleding of dergelijke producten van textiel aantasten. En dan zijn het meestal de kever larven die dat doen, omdat die sneller rondvreten. De volwassen kevers verspreiden zich meestal en planten zich voort.

Kevers, en met name de larven, kunnen slecht tegen hoge temperaturen. Daarom raden we je aan om bijvoorbeeld kleding te wassen op minstens 50 graden. Vervolgens kan je de gewassen kleding ergens ophangen (bijvoorbeeld op het balkon) zodat het afdroogt in de zon.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied kevers bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
kevers-bestrijden
kevers

Larven van kevers die hout aantasten voorkomen?

Kevers voorkomen of bestrijden is al een flinke klus. Laat staan dus houtaantastende kevers die zich nestelen en vastklampen aan hout of houten constructies. Sommige mensen proberen houtaantastende kevers dan te verdelgen door ze eruit te roken met vuur. Dit blijft uiteraard buitengewoon riskant, omdat hout brandgevoelig kan zijn.

Wanneer je dus larven of kevers in hout tegenkomt binnen of buiten je huis, raden we je aan om contact op te nemen met één van onze deskundige keverbestrijders. Wij staan te allen tijde paraat voor jou!

 • Professionele keverbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
 • Spoeddienst 24/7

Keverbestrijding nodig?

Je bent waarschijnlijk nu op deze webpagina omdat je kevers in huis, tuin of bedrijf gespot hebt. Het kan zijn dat je dan inderdaad keverbestrijding nodig hebt. Want één gespotte kever betekent regelmatig dat er meerdere kevers in de buurt zijn. En wat nog vervelender is, is dat de kevers al waarschijnlijk eitjes hebben gelegd. De larven zullen snel groeien en voor je het weet kan je met een keverplaag te maken hebben. Denk je dat het meevalt? Uiteraard kan dat natuurlijk! Maar schijn kan bedriegen en wij raden het oprecht aan om op zijn minst eerst contact op te nemen met professionele keverbestrijders. Want het traceren van eitjes en larven is niet eenvoudig gedaan, aangezien deze vaak voorkomen bij plekken waar je niet gauw bij stil staat of bij komt. Keverbestrijders hebben vakkundige bestrijdingsmiddelen voor keverbestrijding, waardoor de aanpak een volledigere en effectievere resultaat kan opleveren!

Kevers herkennen

Kevers zijn te herkennen aan hun bruinachtige kleur. Ze zijn gemiddeld 3 millimeter groot en hebben 6 poten. Ze kunnen niet vliegen en vreten graag aan plantaardige of dierlijke voedsel. Als je dus een schaal met fruit vrij hebt liggen op tafel, is dit een gewilde plek voor een kever om te komen. De eitjes daarentegen leggen ze het liefst bij een relatief harde ondergrond, omdat de larven zich daar kunnen verpoppen.

Een keverplaag in huis herkennen

Een keverplaag kan bijzonder vervelend zijn, omdat je simpelweg niet met het blote oog kunt zien waar de eitjes en larven zich bevinden meteen. Als je merkt dat er gaten zitten in bijvoorbeeld voedsel, verpakkingen, leren jassen of levensmiddelen, dan kan je er van uit gaan dat er kevers in huis kunnen zijn. Omdat kevers zich graag verschuilen in donkere plekken, zijn ze niet meteen te constateren overdag. Wij raden bij vermoedens van een keverplaag aan om altijd in contact te komen met een professionele keversbestrijder, zodat een vakkundige je kan uitleggen waar je mee te maken hebt. Zelfs wanneer je de kevers zelf wilt bestrijden is het raadzaam om eerst advies in te winnen bij specialisten in keversbestrijding!

Kevers in de tuin?

Kevers kunnen ook in de tuin voorkomen. Dat kan bijvoorbeeld dan bij opslagplaatsen zoals in de schuur of silo’s. Ze komen dan daar vaak terecht via goederen die besteld zijn en niet goed geïnspecteerd zijn of via simpelweg tweedehands goederen die niet goed schoon onderhouden zijn. De kevers kunnen dan door de producten die je in de tuin hebt staan vreten en voor gaten en schade zorgen. Omdat je dit meestal niet snel door zal hebben, kan het soms al flink uit de hand zijn gelopen en is er inmiddels misschien te spreken over een keverplaag in de tuin. Wij raden je daarom altijd aan om bij twijfels alsnog even een professionele keverbestrijder te contacteren, zodat je van deskundig advies wordt voorzien op zijn minst.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk materiaal

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam materiaalgebruik

De materialen die wij gebruiken zijn van hoogstaande kwaliteit, waardoor je met minder herhalende behandelingen goedkoper uitkomt.

deskundig-advies

Deskundig advies

Omdat veel bestrijdingsmiddelen slecht voor je gezondheid kunnen zijn, kunnen wij je hierin van deskundig advies voorzien.

echo-friendly-icon

Voorkomen is beter dan genezen!

Snel signaleren waar er ongedierte aan het nestelen is, bijvoorbeeld bij de dragende balken in je houten vloer. Dit voorkomen is veel goedkoper dan te laat ingrijpen!

Ongediertebestrijding in Rotterdam

Onze bestrijders zijn professionals in hun vak en kunnen je helpen met een oplossing op maat, die past bij ieder budget. Wil je advies of wil je dat wij met je meedenken? Als Ongediertebestrijder Rotterdam staan we graag voor je klaar!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor het kevers bestrijden?

Bij spoed omtrent keverbestrijding komen wij snel langs. Onze spoeddienst staat 24/7 voor u klaar om u te helpen in het bestrijden van kevers!

Wat zijn de kosten voor keverbestrijding?

Het is lastig om een prijsopgave voor het bestrijden van kevers te kunnen geven zonder dat wij de situatie hebben gecheckt. De keverbestrijder moet eerst langskomen om het keverprobleem te kunnen zien.

Hoe weet ik wat voor kevers ik in huis heb?

Als u niet zeker weet met wat voor kevers u te maken heeft, maak dan een foto van de kevers en stuur de foto naar ons toe per mail. Onze keverspecialist zal u aangeven met wat voor kevers u te maken heeft.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Rotterdam te werk tijdens de keversbestrijding?

Onze keverbstrijders gaan zorgvuldig te werk. Eerst kijken we om welke keversoorten het gaat, waar de kevers zich bevinden, en hoelang de kevers al aanwezig zijn. Vervolgens maken we gebruik van speciale apparaten om de kevers bij de bron te vinden en zorgen we voor een passende oplossing voor u!

Geven jullie ook garantie voor het kevers bestrijden?

Wij gaan altijd deskundig te werk en pakken het keverprobleem zorgvuldig aan. De kans de kevers terugkomen bij u thuis of bedrijf is minimaal hierom. Niet altijd met 100% zekerheid kunnen wij dit garanderen echter. Daarom adviseren wij u ook om de keverbestrijding periodiek te vervolgen met inspecties ter preventie. Zo kunt u er zeker van zijn dat u geen last meer heeft van kevers!

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens de keverbestrijding?

Het kan voorkomen dat de kevers in huis al gezorgd hebben voor schade. Wij achten de kans klein dat uw verzekeraar dit zal vergoeden. Mocht het voorkomen dat onze keverbestrijding zal zorgen voor schade, dan zullen wij u uiteraard hierover informeren. Is er toch schade ontstaan? Dan compenseren wij de schade in de meeste gevallen. Geruststellend voor u dat dit bijna nooit voorkomt!

Hoe vaak moeten jullie langskomen om het keverprobleem op te lossen?

Heeft u ons ingeschakeld voor keverbestrijding? Wij doen er alles aan om u in één keer te verhelpen van de kevers. Wij zullen u vooraf informeren wat de behandelduur zal om de kevers weg te werken.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Rate this page
Call Now Button