Kakkerlakken bestrijden

Kakkerlakken kunnen zeer vervelend zijn. Wij helpen u daarom graag bij het bestrijden van kakkerlakken!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van kakkerlakken bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele kakkerlakkenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Afspraak maken

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

 Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

U ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Snel en effectief kakkerlakken bestrijden?

Kakkerlakken kunnen tot een heuse plaag leiden omdat ze zich relatief snel kunnen voortplanten en vermeerderen. Als je een zeer vervelende stank binnenshuis opmerkt of als je dode kakkerlakken aantreft, is de kans vrij aanwezig dat je met een kakkerlakkenplaag te maken hebt.

Zowel in de ochtend als in de avond kun je kakkerlakken zien rondlopen. Kakkerlakken kunnen helaas ademhalingsproblemen als astma of aandoeningen zoals eczeem veroorzaken. Bij aanwezigheid van kakkerlakken is het dus met klem aan te raden om snel maatregelen te treffen. Wij benadrukken dat kakkerlakken van nature meestal bestand zijn tegen verdelgingsmiddelen zoals insecticiden.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van kakkerlakken bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Daarom is het niet raadzaam dat je dan zelf de kakkerlakken gaat bestrijden. Laat het over aan professionele kakkerlakkenbestrijders! Onze vakmensen zijn snel op locatie en ontdoen je snel en effectief van kakkerlakken!

kakkerlakken-bestrijden
kakkerlakken

Zelf kakkerlakken bestrijden?

Wij hebben een aantal tips voor je als je kakkerlakken zelf wilt bestrijden. Ten eerste is het raadzaam om ruimtes en kamers vocht- en voedselvrij te houden, zodat overlast van kakkerlakken of een kakkerlakkenplaag voorkomen kan worden. Bij afwezigheid van vocht en voedsel is de aanwezigheid van kakkerlakken ook voorkomen.

Bij huizen of horeca kan dit een lastige opgave zijn. Als je desalniettemin last krijgt van kakkerlakken is het niet raadzaam om dan nog steeds zelf kakkerlakken in huis of bedrijf te bestrijden. Kakkerlakken zijn immers tegen de meeste verdelgingsmiddelen, zoals insecticiden, resistent. Resistent houdt in dat ze bestand zijn tegen die middelen, ze zijn er dus in de loop van de jaren immuun voor geworden.

 • Professionele kakkerlakkenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
 • Spoeddienst 24/7

Onze deskundige kakkerlakken bestrijders daarentegen beschikken wel over middelen waarmee ze effectief kakkerlakken kunnen voorkomen en verdelgen. Neem daarom gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Waar komen kakkerlakken vandaan?

Het is niet aannemelijk dat kakkerlakken van oorsprong uit Nederland komen. Kakkerlakken houden immers van warme klimaten en in Nederland is daar geen sprake van. Wel kunnen ze uit Zuid-Europa of uit de meer tropische landen komen. Dat kan bijvoorbeeld via goederen of ladingen die vanuit deze landen naar ons land komen. Dat hoeft niet per definitie te betekenen dat er dan meteen volwassen kevers binnenkomen. De kevers kunnen in het land van oorsprong wellicht eitjes gelegd hebben op of in de producten die worden verzonden. Of net zo goed kan dit ook via een persoon die op vakantie ging naar een tropisch oord. Bij terugkomst of aankomst kunnen de eitjes uitkomen en de larven zich snel ontwikkelen. Voor je het weet worden er regelmatig kakkerlakken gesignaleerd. Vandaar ook dat de meeste kakkerlakken in de grote steden worden aangetroffen.

Kakkerlakken herkennen

Alom worden kakkerlakken als enge en vieze insecten getypeerd. Ze hebben vaak langere voelsprieten op hun kop die langer zijn dan hun eigen lichaam (als je de voelsprieten niet meetelt uiteraard)! Ze zijn bruinachtig van kleur en kunnen twee donkergrijze strepen op hun rug/schild hebben. Ze hebben vaak zes poten die ook kleinere voelsprieten hebben. Overdag zal je ze niet vaak tegenkomen, omdat ze zich graag verstoppen bij donkere plekken die warm zijn, aangezien het tropische beesten zijn. Idealiter eten ze het liefst voedsel dat zoet is en niet te hard is. Wanneer ze honger hebben zal dit meestal niet uitmaken. Je kan ze daarom ook net zo goed bij het afval of de afvalcontainers aantreffen. Heb je vermoedens van kakkerlakken in huis? De kakkerlakken herkennen kan je dan zien aan de eitjes die uitgekomen zijn, huidschilfers of afgevallen schildschilfers bijvoorbeeld. 

Kakkerlakken voorkomen?

Kakkerlakken houden van vochtige en warme plekken. Maak daarom je huis goed schoon regelmatig. Zorg er ook voor dat je de ramen en deuren niet te vaak open laat. Ook door gaten en kieren kunnen deze ongedierte naar binnen kruipen. Zo kan je de kans op kakkerlakken voorkomen en minimaliseren. Een ander maatregel die je kunt treffen is dat je er voor moet waken dat je geen etensresten rondslingert thuis, buiten in je tuin of op je straat. Want als je buiten onverantwoord te werk gaat creëer je voedingsbodem voor de kakkerlakken, zodat ze zich weer gaan vermenigvuldigen. Ga anders ook af en toe in gesprek met je buren en vraag elkaar of jullie ongedierte aan hebben getroffen recentelijk binnen of buiten het huis. Zo kan je de bewustwording bij elkaar ontwikkelen en scherp houden.

Als je van mening bent dat er een kakkerlakkenplaag heerst in je omgeving, aarzel dan niet om deskundige kakkerlakkenbestrijders in te schakelen. Bij een plaag is het bijna een te energie- en tijdrovende taak voor particulieren om aan te gaan. Voor kakkerlakken zijn er immers bestrijdingsmiddelen nodig die niet goedkoop te vinden zijn, of niet effectief genoeg zijn. Bij professionele kakkerlakkenbestrijders is dat niet het geval en kan je er zeker van uit gaan dat de kakkerlakkenbestrijding effectief zal worden gedaan, waardoor je kakkerlakken voorkomen kunt ook voor in de toekomst!

 

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk materiaal

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam materiaalgebruik

De materialen die wij gebruiken zijn van hoogstaande kwaliteit, waardoor je met minder herhalende behandelingen goedkoper uitkomt.

deskundig-advies

Deskundig advies

Omdat veel bestrijdingsmiddelen slecht voor je gezondheid kunnen zijn, kunnen wij je hierin van deskundig advies voorzien.

echo-friendly-icon

Voorkomen is beter dan genezen!

Snel signaleren waar er ongedierte aan het nestelen is, bijvoorbeeld bij de dragende balken in je houten vloer. Dit voorkomen is veel goedkoper dan te laat ingrijpen!

Ongediertebestrijding in Rotterdam

Onze bestrijders zijn professionals in hun vak en kunnen je helpen met een oplossing op maat, die past bij ieder budget. Wil je advies of wil je dat wij met je meedenken? Als Ongediertebestrijder Rotterdam staan we graag voor je klaar!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor het kakkerlakken bestrijden?

Voor kakkerlakken bestrijden bij nood komen wij snel langs. Onze spoeddienst staat 24/7 klaar om u te helpen bij het bestrijden van kakkerlakken!

Wat zijn de kosten van kakkerlakken bestrijden?

Voor kakkerlakkenbestrijding is het lastig om een prijsopgave te kunnen geven zonder dat wij de kakkerlakkensituatie hebben bekeken. Onze kakkerlakkenbestrijder moet eerst op locatie komen om het kakkerlakkenprobleem te kunnen zien.

Hoe weet ik wat voor kakkerlakken ik in huis heb?

Als u niet zeker weet met wat voor kakkerlakken u te maken heeft, stuur ons dan beeldmateriaal van de kakkerlakken bij u thuis of in het bedrijf en stuur deze naar ons per WhatsApp. Onze kakkerlakkenspecialist zal u vrijblijvend vertellen met wat voor kakkerlakken u opgescheept zit.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Rotterdam te werk tijdens de kakkerlakkenbestrijding?

Onze kakkerlakkenbestrijders gaan professioneel te werk. Eerst kijken we om welke soort kakkerlakken het gaat, waar de kakkerlakken zich schuilhouden, en hoelang de kakkerlakken al aanwezig zijn. Vervolgens maken we gebruik van specialistische apparaten om de kakkerlakken op te sporen en te zorgen voor de meest geschikte oplossing!

Geven jullie ook garantie voor kakkerlakkenbestrijding?

Wij gaan altijd deskundig te werk en pakken het kakkerlakkenprobleem specialistisch aan. De kans op wederkerigheid van het kakkerlakkenprobleem bij u thuis of in het bedrijf is minimaal daardoor. Helaas kan niemand dit met 100% garanderen. Daarom adviseren wij onze klanten om na de kakkerlakkenbestrijding een controle ter preventie uit te laten voeren periodiek. Zo kunt u er verzekerd van zijn dat de kakkerlakken niet zullen terugkomen!

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens de kakkerlakkenbestrijding?

De kakkerlakken in huis kunnen mogelijk al voor schade gezorgd hebben. De kans is klein dat uw verzekeraar de kakkerlakkenschade zal vergoeden. Mocht het voorkomen dat onze kakkerlakkenbestrijding zal zorgen voor schade, dan zullen u van te voren tijdig informeren erover. Is er schade ontstaan door ons, vergoeden wij deze meestal. U hoeft zich hierover geen zorgen te maken, omdat dit bijna nooit voorkomt bij ons!

Hoe vaak moeten jullie langskomen om het kakkerlakkenprobleem op te lossen?

Heeft u ons ingeschakeld voor kakkerlakkenbestrijding? Wij doen ons best uiteraard om u meteen te ontzorgen van het kakkerlakkenprobleem. Wij zullen u vooraf informeren hoelang het zal duren om u te verlossen van de kakkerlakken!

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Rate this page
Call Now Button