Duiven bestrijden

Alhoewel duiven aangename dieren zijn, kunnen ze net zo goed voor flinke overlast zorgen!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van duiven bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele duivenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Afspraak maken

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

 Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

U ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Duivenoverlast?

Duiven komt overal voor, en wanneer ze zich in of rondom je huis begeven kunnen ze voor overlast zorgen. Duiven kunnen in je tuin, bij de bomen of op je dak nestelen bijvoorbeeld. Wat je dan uiteindelijk kan krijgen is veel geluidsoverlast en vogelpoep die te pas en te onpas overal voorkomen. Op je balkon, auto of promenade kan dit dan bijvoorbeeld terugkomen. Stevig en warm ondergrond is namelijk ideaal voor duiven om er te nestelen.

Er zijn dus heel wat plekken te noemen die ertoe kunnen leiden dat duiven voor overlast gaan zorgen. Wanneer je weet je duivenoverlast hebt of denkt te gaan krijgen, adviseren wij je om contact op te nemen met een van onze ervaren duivenbestrijders. Zo kan je erachter komen hoe wij jou kunnen helpen!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van duiven bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
duiven-bestrijden
duiven

Duiven zelf bestrijden?

Je kunt duiven zelf bestrijden. Alleen zijn daar ook een aantal wet- en regelgeving op van toepassing. Duiven mogen bijvoorbeeld ten eerste niet gedood worden, terwijl bij veel overige ongedierte dit wel mag en kan. Alle duivensoorten zijn namelijk beschermd, op de stadsduiven na.

Wat er wel mag, is het weren van duiven of verjagen van duiven. Hiervoor kun je meerdere soorten aanpak en materialen raadplegen en gebruiken. Onderschat duiven daarbij niet, want het zijn redelijk gevatte beesten. Als je van deskundig advies hierin wilt worden voorzien raden we je aan om contact op te nemen met onze ervaren duivenbestrijders.

 • Professionele duivenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
 • Spoeddienst 24/7

Duivenoverlast voorkomen?

Duivenoverlast voorkomen is niet zo moeilijk als je zou denken. Ten eerste is het logisch dat duiven daar komen waar eten en water is. Dus als je merkt dat je relatief vaak duiven bijvoorbeeld op je balkon of in je tuin ziet komen, kan je er allereerst voor zorgen dat er geen etensresten, zoals broodkruimels, op de grond liggen. Voordat je dus vogels hoeft te gaan bestrijden, is het makkelijker dat je voorkomt dat ze überhaupt voor overlast gaan zorgen. Als je merkt dat dit niet werkt, kan je afschrikmiddelen kopen zoals een kraaienpop en in je tuin of bij je balkon plaatsen. De poppen lijken op echte kraaien, waardoor de duiven geen zin meer krijgen om bij jouw thuis te komen. 

Duiven afschrikmiddelen

Je kunt ook als ander afschrikmiddel duivenpinnen gebruiken. Dit zijn producten die voorkomen dat duiven op een plek landen waar jij dat niet wilt. De pinnen zullen voorkomen dat de duiven normaal zullen landen en zal ze daarom afschrikken. Het zal ze geen fysieke schade opleveren, maar net genoeg af laten schrikken dat ze voortaan wel beter zullen weten. Als de tips die we voorheen genoemd hebben niet voor het gewenste effect hebben gezorgd, kan je wat verdere maatregelen nemen. Bij meerdere dierenwinkels of online shops kun je plastic roofvogels kopen. De roofvogels kan je dan in set kopen en op meerdere plaatsen in je tuin, op je dak of balkon plaatsen. Dit zal ervoor zorgen dat de duiven niet zo makkelijk meer zullen landen daar.

Duivenbestrijding nodig?

Als je bijvoorbeeld ook sprinklers hebt of kan kopen voor in je tuin, kan je ervoor zorgen dat de sprinklers afgaan zodra de vogels landen in je tuin. Het water zal ze dan afschrikken. Ook kan je zelf de tuinslang oppakken en de duiven bestrijden met een sterke waterstraal. Als laatst kan je ook sterk ruikende poeders, kruiden of specerijen rondstrooien. Klinkt dat vreemd? Het werkt wel! Want duiven houden niet van sterk ruikende geuren, en daarom kan dit prima werken tegen de duivenoverlast.

Professionele duivenbestrijders

Als desondanks de bovenstaande maatregelen niet hebben geholpen, rest je ons inziens nog één ding op: het inschakelen van een professionele duivenbestrijder! Onze duivenbestrijders zijn al jarenlang bedreven en gespecialiseerd in het duiven bestrijden. Door heel Rotterdam en omgeving zijn wij actief en hebben dus met elke soort situatie al ervaring gehad. Twijfel je nog? Neem anders vrijblijvend contact met ons op zodat je kan afstemmen of wij inderdaad jou deskundig kunnen voorzien van de beste oplossing.

 

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk materiaal

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam materiaalgebruik

De materialen die wij gebruiken zijn van hoogstaande kwaliteit, waardoor je met minder herhalende behandelingen goedkoper uitkomt.

deskundig-advies

Deskundig advies

Omdat veel bestrijdingsmiddelen slecht voor je gezondheid kunnen zijn, kunnen wij je hierin van deskundig advies voorzien.

echo-friendly-icon

Voorkomen is beter dan genezen!

Snel signaleren waar er ongedierte aan het nestelen is, bijvoorbeeld bij de dragende balken in je houten vloer. Dit voorkomen is veel goedkoper dan te laat ingrijpen!

Ongediertebestrijding in Rotterdam

Onze bestrijders zijn professionals in hun vak en kunnen je helpen met een oplossing op maat, die past bij ieder budget. Wil je advies of wil je dat wij met je meedenken? Als Ongediertebestrijder Rotterdam staan we graag voor je klaar!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen?

Voor spoedgevallen komen wij rap op locatie. Onze spoeddienst staat altijd klaar om te helpen!

Wat zijn de kosten om duiven te bestrijden?

Helaas is het lastig om een prijsopgave te geven zonder dat wij de situatie hebben bekeken. De duivenbestrijder moet eerst op locatie komen om het duivenprobleem te kunnen zien.

Hoe weet ik wat voor duiven ik in huis heb?

Als u niet zeker weet met wat voor duiven u te maken heeft, probeer dan een foto te maken en deze naar ons per WhatsApp te sturen.
Onze duivenbestrijder zal u vrijblijvend vertellen met wat voor duiven u te maken heeft dan.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Rotterdam te werk?

Onze duivenbstrijders gaan systematisch te werk. Eerst kijken we om welke soorten duiven het gaat, waar de duiven bevinden, en hoelang de duiven daar al zijn. Vervolgens maken we gebruik van speciale materialen om de duiven op te sporen en zorgen we voor een passende oplossing.

Geven jullie ook garantie?

Wij gaan altijd professioneel te werk en pakken het duivenprobleem gericht aan. De kans op herhaling van het duivenprobleem bij u thuis of bedrijf is minimaal, alleen is het helaas niet mogelijk om dit altijd met vaste zekerheid te garanderen. Daarom adviseren wij u ook om periodiek na de duivenbestrijding een controle ter preventie uit te laten voeren. Zo kunt u er zeker van zijn dat u verlost bent van het duivenprobleem.

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens jullie werkzaamheden?

Het kan zijn dat de duiven in huis al gezorgd hebben voor schade. De kans is klein dat de verzekering dit zal betalen. Mocht het zo zijn dat onze bestrijdingsmethode zal zorgen voor schade, dan zullen wij u uiteraard hierover bij aanvang informeren. Is er schade ontstaan door ons? Dan wordt de schade in de meeste gevallen door ons betaald. Vrijwel nooit komt het gelukkig voor dat wij per abuis schade veroorzaken. U hoeft zich dus geen zorgen te maken!

Hoe vaak moeten jullie langskomen om het probleem op te lossen?

Heeft u ons ingeschakeld om duiven te bestrijden? Wij doen ons uiterste best om u in één keer te verhelpen van het duivenprobleem. Wij zullen u vooraf informeren wat de werkduur zal zijn om u te verlossen van het duivenprobleem.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Rate this page
Call Now Button