Boktor bestrijden

Onze ervaren ongediertebestrijders weten altijd raad met het aanpakken van boktorren. 

 • Spoeddienst 24/7
 • Experts op het gebied van boktor bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele boktorbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Afspraak maken

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

 Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

U ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Boktorren bestrijding

Misschien is het inmiddels al herkenbaar voor je, en dat je daarom nu op deze pagina bent beland: boktorren in huis. Wellicht kwam je erachter omdat je geknaag hoorde of zaagsels her en der zag terugkomen in huis. De kans bestaat dan dat je inderdaad boktorren in huis hebt. Boktorren, of ook wel houtkevers, zijn insecten die dol zijn op hout. De larven van de boktor worden ook vaak in hout gelegd. Waardoor de kans op vermenigvuldiging en schade aanzienlijk ophoogd.

Zodra je dit herkent of vermoedens hebt van boktorren in huis raden wij je aan om professionele boktorbestrijders te contacteren. Het bestrijden van boktorren is altijd situatie afhankelijk, waarbij verschillende aanpak en materialen voor nodig zijn. Wij staan je graag met alle genoegen te woord!

 • Spoeddienst 24/7
 • Experts op het gebied van boktor bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betale
boktor-bestrijden
boktor

Boktorren voorkomen

Het is jammer genoeg niet makkelijk om van boktorren af te komen. Maar gelukkig kan je wel een aantal maatregelen treffen om boktorren te voorkomen. Wanneer je hout inkoopt, bijvoorbeeld voor op de barbecue, open haard of buiten haard, dan is het verstandig om de hout te controleren allereerst. Als je geen boktorren of andere insecten tegenkomt, weet je dat je in ieder geval ongedierte enigzins hebt kunnen voorkomen.

Vooral wanneer de houtproducten die je koopt tweedehands zijn, juist dan moet je goed controleren of ze boktorvrij zijn! Houtproducten kun je verder ook insmeren met speciale vloeistoffen, zoals lak of olie. Voor meer informatie over hoe je boktorren kunt voorkomen raden we je aan om vrijblijvend contact met een van onze ervaren boktorbestrijders op te nemen.

 • Professionele boktorbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
 • Spoeddienst 24/7

Boktor zelf bestrijden?

Je kan zeker een boktor zelf bestrijden, mits je over de juiste middelen beschikt. Om dit te kunnen doen kan je bijvoorbeeld naar een dierenwinkel gaan en vragen om boktor bestrijdingsmiddelen. Deze kun je ook vinden op het internet. Boktorren zijn lastige ongedierte om weg te krijgen, omdat ze zich meestal schuilhouden in plekken die moeilijk toegankelijk zijn. En dan vooral in houten producten. Bij houten producten kan je denken aan je houten dakconstructie, meubilair, boeken, kasten of boekenkasten. Wanneer je hier laks mee omgaat zullen de boktorren zich in de tussentijd in rap tempo gaan verspreiden en vermenigvuldigen. De boktorren zetten hun eitjes ook in houten ondergrond, en de larven kunnen zich ook rondvreten aan hout. Na verloop van tijd kan de schade dermate groot zijn, dat de reparatie- of vervangingkosten buitengewoon vervelend kunnen zijn of hard kunnen aankomen! Als je dit verwaarloosd is een boktorplaag niet ondenkbaar!

(Professionele) Bestrijdingsmiddelen tegen boktorren

Zoals we eerder aangaven kan je bij een dierenwinkel of op online shops bestrijdingsmiddelen tegen boktorren aankopen. Deze kunnen prima werken, mits er geen boktorrenplaag aanwezig is. Want dan is het serieus zaak dat je professionele boktorbestrijders inschakelt die met professionele boktorbestrijdingsmiddelen aan de haal kunnen. Professionele bestrijdingsmiddelen tegen boktoren kunnen zoals de naam al doet suggereren alleen gebruikt worden door professionals. De middelen bevatten namelijk giftige stoffen die schadelijk kunnen zijn voor mens en milieu. 

Particulieren hebben hier geen speciaal opleiding voor gevolgd, vandaar dat alleen mensen die daartoe opgeleid zijn bevoegdheid hebben om de middelen toe te passen. Maakt niet uit wat voor bestrijdingsmiddelen je tegen boktorren gebruikt, je zult met enige regelmaat moeten checken of de behandeling of de bestrijdingsmiddelen geholpen hebben en het aantal boktorren hebben daadwerkelijk verminderd of voorkomen. Aan de hand daarvan zal je waarschijnlijk de behandeling moeten herhalen, zodat je goed verzekerd bent dat de boktorren niet nog steeds terugkomen of aanwezig zijn.

Professionele boktorbestrijding nodig?

Wanneer je denkt dat de bovenstaande middelen niet helpen, of je hebt er simpelweg geen zin in om die toe te passen, dan raden we je met klem aan om professionele boktorbestrijders in te schakelen. Daarmee bespaar je jezelf de pijn en moeite om het allemaal zelf uit te vogelen. Sterker nog: professionele boktorbestrijding kan je zelfs bloed, zweet en tranen besparen! Letterlijk! Want stel je voor dat er al een boktorplaag gaande is in de houten constructie van je huis of je dakconstructie? Het gros van de mensen die hier geen ervaring mee hebben, en al helemaal niet voor opgeleid zijn, zullen hoogstwaarschijnlijk beginnen aan een onmogelijke opgave die hun veel energie, pijn en geld zal kosten.

En aangezien de meeste mensen niet over professionele bestrijdingsmiddelen tegen boktorren beschikken, zullen hun maatregelen alleen de volwassen boktorren treffen. De larven en eitjes, die dus lastig te constateren zijn, zullen ogenschijnlijk over het hoofd worden gezien. Wat op zijn beurt weer zal kunnen leiden tot een boktorplaag! Onze boktorbestrijders staan je graag te woord als je vragen hebt over onze bestrijdingsmethoden en hoe wij jou kunnen helpen met je boktorprobleem. Onze spoeddienst staat 24/7 voor je klaar! 

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk materiaal

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam materiaalgebruik

De materialen die wij gebruiken zijn van hoogstaande kwaliteit, waardoor je met minder herhalende behandelingen goedkoper uitkomt.

deskundig-advies

Deskundig advies

Omdat veel bestrijdingsmiddelen slecht voor je gezondheid kunnen zijn, kunnen wij je hierin van deskundig advies voorzien.

echo-friendly-icon

Voorkomen is beter dan genezen!

Snel signaleren waar er ongedierte aan het nestelen is, bijvoorbeeld bij de dragende balken in je houten vloer. Dit voorkomen is veel goedkoper dan te laat ingrijpen!

Ongediertebestrijding in Rotterdam

Onze bestrijders zijn professionals in hun vak en kunnen je helpen met een oplossing op maat, die past bij ieder budget. Wil je advies of wil je dat wij met je meedenken? Als Ongediertebestrijder Rotterdam staan we graag voor je klaar!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor het boktor bestrijden?

Voor boktorbestrijding snellen wij naar u bij noodgevallen! We zijn altijd toegankelijk om u bij te staan bij spoed.

Wat zijn de kosten voor boktor bestrijden?

Boktor bestrijden is niets iets wat van te voren te overzien is. Daarom kunnen wij ook geen duidelijke kostenpost aangeven zonder de situatie fysiek gezien te hebben.

Hoe weet ik wat voor boktoren in huis zijn?

Als het niet duidelijk is welke soorten boktorren in huis zijn, raden wij u aan om beeldmateriaal ervan te maken en naar ons te WhatsApp’en. Onze boktorspecialist zal u duidelijk uitleggen welke situatie op u van toepassing is dan!

Hoe gaat Ongediertebestrijder Rotterdam te werk bij boktorrenbestrijding?

Onze boktorrenbestrijders gaan professioneel de boktorren te lijf. Eerst kijken we naar welke boktorren het betreft. Daarna naar waar zich bevinden en voor hoelang al. Middels specialistische bestrijdingsmiddelen zullen wij ervoor zorgen dat de boktorren volledig weg zijn.

Geven jullie ook garantie bij boktorren bestrijden?

Wij gaan altijd optimaal en doeltreffend aan de slag bij boktorren bestrijden. De kans is desalniettemin niet honderd procent dat de boktorren weg zullen blijven. Het is daarom een optie om regelmatig een inspectie te laten uitvoeren door vakkundige boktorrenbestrijders om er zeker van te zijn dat de insecten niet terug zijn gekomen.

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens het boktor bestrijden?

De boktorren in huis kunnen misschien al voor schade hebben gezorgd. De verzekering is meestal niet makkelijk in het vergoeden van dergelijke schade. Wanneer wij merken dat er schade zal ontstaan tijdens de boktorbestrijding, dan zullen wij dit tijdig aangeven. Gelukkig komt dit nauwelijks voor. Eventuele schade die door ons is ontstaan vergoeden wij ook vaak. Wij zijn niet voor niets professionals!

Hoe vaak moeten jullie langskomen om de boktorren te bestrijden?

Wanneer u ons geraadpleegd heeft om boktorren te bestrijden, zullen wij bij aanvang altijd aangeven hoelang de boktorbestrijding zal duren.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Rate this page
Call Now Button