Bedwantsen bestrijden

Wij helpen je effectief in het voorkomen of weghelpen van bedwantsen!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van bedwantsen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele bedwantsenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Afspraak maken

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

 Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

U ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Bedwantsen in huis bestrijden?

Bedwantsen bestrijden kan voor de meesten een uitdaging zijn. Bedwantsen (tevens wandluizen of bed bugs genoemd) komen regelmatig voor in Nederland en zijn tamelijk vervelende insecten. Het probleem is dat ze wederkerend van aard kunnen zijn, ondanks een bestrijding of verdelging. Door vakanties of reisjes naar het buitenland worden bedwantsen steeds vaker aangetroffen in Nederland en België.

Bedwantsen kunnen aan je kleding, meubels of zelfs huid vreten (wanneer je slaapt). Om dergelijke situaties te voorkomen is het inschakelen van een gespecialiseerde bedwantsenbestrijder een verstandige keuze. Het gaat er immers niet om dát het wordt bestreden alleen, maar óók wordt voorkomen voor in de toekomst!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van bedwantsen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
bedwantsen-bestrijden
bedwantsen

Bedwantsen in huis herkennen

Alvorens bedwantsen worden bestreden is het natuurlijk zaak dat ze eerst herkent en gesignaleerd worden in je huis. Alleen dan weet je immers dat je met bedwantsen te maken hebt en of je een bedwantsenbestrijder moet inschakelen. Dit is doorgaans makkelijker gezegd dan gedaan, omdat de insecten vrij klein zijn en niet meteen te constateren zijn met het blote oog door iedereen.

Met name ook lastig omdat bedwantsen niet actief zijn overdag, omdat ze zich dan verstoppen. De naam ‘bed’wantsen hebben ze dus aan het feit te danken dat ze zich graag voeden met het bloed van mensen die slapen ’s nachts. Voorkom dat bedwantsen zich vermenigvuldigen in je huis en schakel daarom tijdig een bedwantsenbestrijder in!

 • Professionele bedwantsenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
 • Spoeddienst 24/7

Bedwantsen voorkomen?

Bedwantsen kunnen behoorlijk hardnekkige ongedierte zijn om weg te krijgen. Je kunt bedwantsen voorkomen door ten eerste je huis goed schoon te maken, en vooral je bed! Je matras, dekbedhoes of beddengoed zal je regelmatig moeten wassen. Het beste is dat je dit op hoge temperaten doet. Lees wel altijd eerst het wasetiket voor je gaat wassen! Afhankelijk van de aanbevolen maximale wastemperatuur moet je dan gaan wassen. Het liefst doe je dat tussen de temperaturen van 50 en 80 graden Celsius. Maar let wel eerst goed op de voorschriften op de wasetiketten nogmaals. Je wilt immers niet dat ze schade oplopen. De wasduur kan je houden tussen de uur en twee uur.

We zijn wel eerlijk met je, het wassen zal niet garanderen dat je volledig verlost zult zijn van de bedwantsen. Bedwantsen kunnen namelijk net zo goed al eitjes gelegd hebben in het frame van het bed, je kussens, kussenslopen et cetera. Daarom is het verstandig om regelmatig goed schoon te maken en te wassen. Nog een aansluitende tip hierbij, zorg ervoor dat je goed bij alle gaten en kieren van je bed komt. Want juist daar waar jij niet komt of bij stilstaat, zijn plekken die ideaal zijn voor bedwantsen om zich schuil te houden en voort te planten.

Gebeten door een bedwants?

De kans dat bedwantsen het meeste actief zijn is uiteraard in de nacht, wanneer jij ligt te slapen. De bedwantsen kunnen dan ‘ongestoord’ smullen van je bloed of huidcellen. Echter, wanneer jij steeds gaat omdraaien tijdens het slapen, verstoor je hun eetmoment en moeten zij zich vaker in jou bijten. Wanneer je merkt dat je rode puntjes op je lichaam hebt die als bultjes aanvoelen, kan het net zo goed zijn dat je met bedwantsen te maken hebt. Uiteraard gaan wij er van uit dat jij prima het onderscheid kan maken of een beet wel of geen muggenbeet is. Kijk daarom of de rode bultjes lijken op uitslag. Voor de zekerheid kan je dan langsgaan bij de huisarts om deskundig advies te krijgen over de bultjes.

Waar je een bedwantsenbeet verder aan kunt herkennen is een beetpatroon. Als je merkt dat je meerdere irriterende bulten op dezelfde plek hebt, kan het zijn dat de bedwants bij het omdraaien tijdens je slaap zich meerdere keren heeft ingebeten op dezelfde plek. Wanneer je niet zeker weet of dit uitslag of muggenbeten zijn, kan je dus van een bedwantsenbeet uitgaan. Maar nogmaals, schakel voor de zekerheid medisch advies in via je huisarts!

Professioneel bedwantsenbestrijding nodig?

Wanneer de bovenstaande tips niet geholpen hebben om de bedwantsen te bestrijden of te voorkomen, raden we je aan om in contact te komen met één van onze professionele bedwantsenbestrijders. Wellicht heb je last van een bedwantsenplaag, waardoor de middelen die wij opnoemden niet helpen. Wij weten als geen ander dat bedwantsen behoorlijk hardnekkig kunnen zijn om te bestrijden. Met onze jarenlange ervaring in bedwantsenbestrijding is er geen bedwantsenplaag die wij niet kunnen bestrijden. Neem vrijblijvend contact met ons op en kom erachter of wij jou kunnen ontzorgen van bedwantsen!

 

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk materiaal

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam materiaalgebruik

De materialen die wij gebruiken zijn van hoogstaande kwaliteit, waardoor je met minder herhalende behandelingen goedkoper uitkomt.

deskundig-advies

Deskundig advies

Omdat veel bestrijdingsmiddelen slecht voor je gezondheid kunnen zijn, kunnen wij je hierin van deskundig advies voorzien.

echo-friendly-icon

Voorkomen is beter dan genezen!

Snel signaleren waar er ongedierte aan het nestelen is, bijvoorbeeld bij de dragende balken in je houten vloer. Dit voorkomen is veel goedkoper dan te laat ingrijpen!

Ongediertebestrijding in Rotterdam

Onze bestrijders zijn professionals in hun vak en kunnen je helpen met een oplossing op maat, die past bij ieder budget. Wil je advies of wil je dat wij met je meedenken? Als Ongediertebestrijder Rotterdam staan we graag voor je klaar!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen om bedwantsen te bestrijden?

Voor bedwantsen bestrijden zijn wij snel op locatie. Onze spoeddienst staat 24/7 voor u klaar om u te helpen met bedwantsenbestrijding.

Wat zijn de kosten van bedwantsen bestrijden?

Voor bedwantsen bestrijden is het lastig om een prijsoverzicht te kunnen geven. Zonder dat wij de situatie hebben gecontroleerd, kan de bedwantsenbestrijder geen concrete kosten aangeven.

Hoe weet ik wat voor bedwantsen ik in huis heb?

Als u niet zeker weet met welke soort bedwantsen u te maken heeft, probeer dan beelden te schieten van de bedwantsen en stuur die beelden naar ons via de mail. Onze bedwantsenspecialist zal u duidelijk maken met welke bedwantsen u te maken heeft!

Hoe gaat Ongediertebestrijder Rotterdam te werk bij bedwantsenbestrijding?

Onze bedwantsenbestrijders gaan zorgvuldig te werk. Eerst kijken we om welke bedwantsen het gaat, daarna naar waar de bedwantsen voorkomen en hoelang de bedwantsen daar al aanwezig zijn. Vervolgens maken we gebruik van specialistische middelen om de bedwantsen bij de bron te achterhalen en bestrijden we deze.

Geven jullie ook garantie voor bedwantsen bestrijden?

Wij gaan altijd deskundig en professioneel te werk en de bedwantsen pakken we daarom ook dermate aan. De kans op terugkoming van de bedwantsen wordt dan minimaal. Niemand kan u 100% succes garanderen! Daarom is het verstandig om een inspectie uit te laten voeren na de bedwantsenbestrijding, periodiek. Zo weet u zeker dat de bedwantsen niet meer terugkomen!

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens de bedwantsenbestrijding?

De bedwantsen in huis, tuin of bedrijf hebben misschien al voor schade gezorgd bij u. De kans is klein dat uw polis de bedwantsenschade zal dekken. Mocht het voorkomen dat de bedwantsenbestrijding gaat zorgen voor schade, dan zullen wij u informeren, tijdig. Is er toch schade ontstaan door onze bedwantsenbestrijders? In de meeste gevallen vergoeden wij de schade dan. Het komt zo goed als nooit voor dat wij schade achterlaten en dus hoeft u zich geen zorgen te maken.

Hoe vaak moeten jullie langskomen om het bedwantsenprobleem op te lossen?

Heeft u ons ingeschakeld om bedwantsen te bestrijden? Zo snel mogelijk zullen wij u dan bijstaan! Van te voren geven wij altijd aan wat een indicatie is van hoelang de bedwantsenbestrijding zal duren.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Rate this page
Call Now Button